Kanoën in de omgeving van Hof van Eckberge

Vier je binnenkort je familiedag, organiseer je een bedrijfsuitje of beleef je een ander dagje uit met vrienden? Maak deze gezellige dag compleet met een kanotocht en verken de wateren van de Achterhoek tijdens een dagje kanovaren op de Berkel. Je gaat op eigen gelegenheid naar het startpunt van de kanotocht (circa 5 minuten per auto) en krijgt hier instructie. En dan kan de tocht beginnen én kan iedereen zijn/haar best doen om met droge kleren de eindstreep te behalen!

3 persoons Canadese kano €51,30.
2 persoons sit on top boot €36,30.
De tijdsduur bedraagt +/- 2 uur.
De prijzen zijn inclusief transportkosten, zwemvesten en een deskundige speluitleg.
Je dient op eigen gelegenheid naar het startpunt van de kanotocht te gaan (ca. 5 minuten rijden).

Het boeken van deze activiteit is uitsluitend mogelijk in combinatie met één van onderstaande (horeca)-arrangementen bij Hof van Eckberge.

Boek bij een familiedagarrangement Boek bij een groepsarrangement Terug naar alle activiteiten

Kanoën op de Berkel

Ontdek de schitterende omgeving rondom Eibergen eens van een andere kant, vanaf het water! De Berkel leent zich uitstekend voor een mooie kanotocht. De Berkel is dynamische rivier die door de gemeente Berkelland slingert. De rivier ontspringt in de stad Billerbeck in Duitsland, stroomt door de Achterhoek en mondt uit in de IJssel bij Zutphen. De Berkel en omgeving hebben een diverse flora en fauna, dus tijdens het kanovaren op de Berkel geniet je meteen van de natuurlijke omgeving.

Kanoën in de Achterhoek

Hof van Eckberge is de hoofd locatie van je dagje uit en dus het verzamelpunt voor de kanotocht. Je start de dag met een kopje koffie en een lekkernij dat is inbegrepen bij het familiedagarrangement. Na de ontvangst ga je op eigen gelegenheid naar de Berkel, het startpunt van de kanotocht (circa 5 minuten met de auto). Uiteraard is het ook mogelijk het kanoën met andere activiteiten op één dag met elkaar te combineren. Ga bijvoorbeeld per step of historische fiets naar het startpunt van uw kanotocht en ga per GPS tocht weer terug naar Hof van Eckberge.

Bekijk alle activiteiten

Boogschieten
v.a. € 145,-
Meer info
Bowlen
€ 23,- per baan
Meer info
Klootschieten
€ 4,- p.p.
Meer info
Adventuregolf
€ 5,- p.p.
Meer info
Lasergamen
€ 4,- p.p.
Meer info
Kanoën
v.a. € 37,-
Meer info
Fietsverhuur
v.a. € 135,-
Meer info
Varen
v.a. € 140,-
Meer info
GPS-tocht
v.a. € 150,-
Meer info
Steppen
v.a. € 160,-
Meer info