Wat is geopend?
Vanaf 1 juli zijn alle faciliteiten weer geopend (binnen én buiten).

Online ticketverkoop:
U koopt bij voorkeur vóóraf uw tickets voor een bepaalde datum via onze website. Dit kan snel en eenvoudig via onze ticket-pagina. De online tickets zijn €0,50 goedkoper dan aan de kassa. Koopt u bij onze receptie de tickets dan dient u ter plekke een registratieformulier in te vullen.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, gratis vouchers, Social Deal, etc.

Kanoën

De huurprijs van de boten betreft een huurprijs per dag. Bovenstaande prijzen zijn inclusief zwemvesten, maar exclusief transportkosten voor de materialen. De genoemde prijzen zijn op basis van de beschikbaarheid en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De activiteit is uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van de faciliteiten die Hof van Eckberge op haar eigen locatie aanbiedt. U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor onze reguliere entree of geniet van één van onze all-inclusive arrangementen. Het is niet mogelijk om bij Hof van Eckberge alleen losse kano's te huren.

Ontdek de Achterhoek tijdens een kano activiteit

Viert u binnenkort uw familiedag, organiseert u een bedrijfsuitje of beleeft u een ander dagje uit met vrienden? Maak deze gezellige dag compleet met een kanotocht. Verken de wateren van de Achterhoek tijdens een dagje kanovaren op de Berkel.

Kanoën op de Berkel

Ontdek de schitterende omgeving rondom Eibergen eens van een andere kant, vanaf het water! De Berkel leent zich uitstekend voor een mooie kanotocht. De Berkel is dynamische rivier die door de gemeente Berkelland slingert. De rivier ontspringt in de stad Billerbeck in Duitsland, stroomt door de Achterhoek en mondt uit in de IJssel bij Zutphen. De Berkel en omgeving hebben een schitterende flora en fauna, dus kanovaren op de Berkel is zeker een aanrader. Over de Berkel vaart u door een prachtige landschap, door cultuurhistorische stadjes en langs andere mooie bezienswaardigheden.

U kunt bij ons een 3 persoons Canadese kano huren voor €48,40 per kano. Een 2 persoons sit on top boot huurt u voor €36,30 per boot. Daarmee kunt u een dag lang kanoën op de Berkel

Kanoën bij Hof van Eckberge

Hof van Eckberge is het verzamelpunt voor de kanotocht. Start de dag met een kopje koffie en een lekker broodje van de menukaart, voordat u aan de kanotocht begint. U start in de omgeving van Eibergen. U kunt hier op eigen gelegenheid naar toe gaan. Uiteraard is het ook mogelijk het kanoën met andere activiteiten op één dag met elkaar te combineren. Ga bijvoorbeeld per step of historische fiets naar het startpunt van uw kanotocht en ga per GPS tocht weer terug naar Hof van Eckberge. Bekijk de andere activiteiten of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Maak het dagje uit compleet

Na het kanoën, heeft u vast trek gekregen. Stil deze trek bij Hof van Eckberge. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan lunch en diner mogelijkheden in ons restaurant. U kunt bij ons zowel binnen als buiten op ons terras culinair genieten. Bij mooi weer kunt u op ons overdekt terras heerlijk barbecueën. Zijn er mensen in uw groep met specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Hier houden wij graag rekening mee.

Heeft u daarna nog zin in andere activiteiten? Dan kunt bij ons ook lasergamen en/of bowlen.

Kom ook kanoën in de Achterhoek

Ontdek de omgeving van Eibergen tijdens een dagje kanoën. Wij regelen voor u de gehele activiteit en maken uw dag compleet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kanoën bij Hof van Eckberge? Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

De huurprijs van de boten betreft een huurprijs per dag. Bovenstaande prijzen zijn inclusief zwemvesten, maar exclusief transportkosten voor de materialen. De genoemde prijzen zijn op basis van de beschikbaarheid en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De activiteit is uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van de faciliteiten die Hof van Eckberge op haar eigen locatie aanbiedt. U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor onze reguliere entree of geniet van één van onze all-inclusive arrangementen.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!