Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 28 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Hof van Eckberge uitdaging

U gaat de sportieve uitdaging aan op een step, met een raft en met een GPS.

U gaat eerst steppend naar de locatie waar u gaat beginnen met raften. Op het eindpunt van het raften gaat u beginnen met de GPS tocht. Het programma duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten. Op de step vertrekt u via een plattegrond naar de Berkel waar u verder gaat met een raft. Op het eindpunt van het raften wordt u opgewacht door een begeleider die u de instructie geeft van het GPS toestel. Vervolgens gaat u wandelend de GPS route lopen om zo weer bij uw eindpunt uit te komen.

  • Prijs per persoon: €40,00

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.