Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 28 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

GPS tocht

Verken de omgeving van Hof van Eckberge per GPS wandeltocht. Aan de hand van opgegeven coördinaten loopt u de route met een Global Positioning System, ofwel GPS, apparaat. Na ontvangst bij Hof van Eckberge met een kopje koffie en een deskundige speluitleg gaat u in teams van start! U loopt een route door het mooie buitengebied van Eibergen.

Een GPS tocht is een leuke activiteit tijdens een verjaardag, buurtfeest, personeelsuitje of familiedag. U kunt kiezen voor een GPS tocht zonder opdrachten of een GPS tocht met activiteiten.

GPS tocht zonder opdrachten

U start de GPS tocht zonder opdrachten bij Hof van Eckberge, hier ontvangt u een instructie en een uitleg. Bij de GPS tocht zonder opdrachten loopt u 5,5 km. De route is voor iedereen goed toegankelijk. Geniet in alle rust van een mooie wandeltocht. Een tocht zonder opdracht duurt zo’n 1,5 uur. De kosten bedragen €16,00 per persoon, minimaal 10 personen.

GPS puzzeltocht

U start de GPS puzzel tocht bij Hof van Eckberge, hier ontvangt u een instructie en een uitleg. Bij de GPS puzzeltocht loopt u 5,5 km en onderweg beantwoordt u allerlei vragen. Een tocht met vragen neemt ongeveer 2 uur in beslag. De kosten bedragen €16,00 per persoon, minimaal 10 personen.

GPS tocht met activiteiten

Bij de GPS tocht met activiteiten doet u onderweg nog extra activiteiten. U heeft hierbij de keuze uit bijvoorbeeld zaklopen, hoefijzergooien, het blindemanspel of het vliegend tapijt. Er is nog meer! Een GPS tocht met activiteiten duurt ongeveer 2 ¼ uur. Na de GPS tocht eindigt u weer bij Hof van Eckberge, waar u de dag voort kunt zetten. De basisprijs bedraagt €16,00 per persoon, minimaal 12 personen. De meerprijs per activiteit bedraagt €4,85 per persoon.

Combineer de GPS tocht met andere activiteiten

Wanneer u na de GPS tocht zin heeft in nog meer activiteiten, biedt Hof van Eckberge u veelzijdige mogelijkheden. Zo kunt u het spel voortzetten tijdens het bowlen of lasergamen. Wij beschikken over uitstekende faciliteiten hiervoor. Daarnaast vermaken de kinderen die eventueel aanwezig zijn zich prima in ons speelparadijs. Of bezoek onze kinderboerderij en kom meer te weten over onze dieren.

Bent u toe aan ontspanning? Leun dan achterover en geniet van het culinaire aanbod dat wij u te bieden hebben. Een heerlijke lunch of diner of reserveer voor één van onze all-inclusive arrangementen ter afsluiting van een succesvolle dag, wij verzorgen het graag voor u.

GPS tocht in de Achterhoek

Wanneer u ook een GPS tocht wilt doen in de Achterhoek, bent u van harte welkom bij Hof van Eckberge. Onze medewerkers helpen u graag om van de dag een succes te maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een complete invulling van uw dag!

Prijzen zijn op basis van de beschikbaarheid en onder voorbehoud van prijswijzigingen. Voor de GPS tochten geldt een minimum aantal van 12 personen. De activiteit is uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van de faciliteiten die Hof van Eckberge op haar eigen locatie aanbiedt. U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor onze reguliere entree of geniet van één van onze all-inclusive arrangementen.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.