GPS tocht bij Hof van Eckberge

Verken de omgeving van Hof van Eckberge per GPS wandeltocht. Aan de hand van opgegeven coördinaten loop je de route met een Global Positioning System, ofwel GPS, apparaat. Na een deskundige speluitleg ga je in teams van start! Je loopt een route door het mooie buitengebied van Eibergen. Je kunt kiezen voor een GPS tocht zonder opdrachten of een GPS tocht met activiteiten.

€150,- voor 10 personen.
€15,- per extra persoon.
Het toevoegen van activiteiten onderweg kost €4,85 p.p. per activiteit.
De tijdsduur bedraagt +/- 1,5 uur.
Deze activiteit vindt plaats op de wegen en wandelpaden rondom Hof van Eckberge.
De activiteit is inclusief deskundige speluitleg, apparatuur en een route.

Het boeken van deze activiteit is uitsluitend mogelijk in combinatie met één van onderstaande (horeca)-arrangementen bij Hof van Eckberge.

Boek bij een familiedagarrangement Boek bij een groepsarrangement Terug naar alle activiteiten

GPS tocht zonder opdrachten

Je start de GPS tocht zonder opdrachten bij Hof van Eckberge, hier ontvang je een instructie en een uitleg. Bij de GPS tocht zonder opdrachten loop je +/- 5,5 km. De route is voor iedereen goed toegankelijk. Geniet in alle rust van een mooie wandeltocht.

GPS puzzeltocht

Je start de GPS puzzel tocht bij Hof van Eckberge, hier ontvang je een instructie en een uitleg. Bij de GPS puzzeltocht loop je +/- 5,5 km en onderweg beantwoord je allerlei vragen.

GPS tocht met activiteiten

Bij de GPS tocht met activiteiten doe je onderweg nog extra activiteiten. Je hebt hierbij de keuze uit bijvoorbeeld zaklopen, hoefijzergooien, het blindemanspel of het vliegend tapijt. Een GPS tocht met activiteiten duurt ongeveer 2 uur. Na de GPS tocht eindig je weer bij Hof van Eckberge, waar je de dag voort kunt zetten. Wil je meer informatie, of afstemmen welke activiteiten voor jouw gezelschap het meest geschikt zijn? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle activiteiten

Boogschieten
v.a. € 145,-
Meer info
Bowlen
€ 23,- per baan
Meer info
Klootschieten
€ 4,- p.p.
Meer info
Adventuregolf
€ 5,- p.p.
Meer info
Lasergamen
€ 4,- p.p.
Meer info
Kanoën
v.a. € 37,-
Meer info
Fietsverhuur
v.a. € 135,-
Meer info
Varen
v.a. € 140,-
Meer info
GPS-tocht
v.a. € 150,-
Meer info
Steppen
v.a. € 160,-
Meer info