Wat is geopend?
Vanaf 1 juli zijn alle faciliteiten weer geopend (binnen én buiten).

Online ticketverkoop:
U koopt bij voorkeur vóóraf uw tickets voor een bepaalde datum via onze website. Dit kan snel en eenvoudig via onze ticket-pagina. De online tickets zijn €0,50 goedkoper dan aan de kassa. Koopt u bij onze receptie de tickets dan dient u ter plekke een registratieformulier in te vullen.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Familie- en gezelschapsspellen

Bent u op zoek naar spelletjesmiddag ideeën? Hof van Eckberge heeft een aantal reuzenspellen en andere leuke gezelschapsspellen waar u uit kunt kiezen. Kom langs en beleef een gezellige spelletjesmiddag

Sterrenslag: ga de strijd met elkaar aan!

Iedereen kent ze wel: de bekende, gezellige familiespelletjes van vroeger. Samen met elkaar op een leuke, ontspannen manier de strijd aangaan voor de eeuwige roem. Hoe leuk is dat!

Iedereen kent ze wel: de bekende, gezellige familiespelletjes van vroeger. Samen met elkaar op een leuke, ontspannen manier de strijd aangaan voor de eeuwige roem. Hoe leuk is dat! U kunt bij ons diverse reuze gezelschapsspellen en andere spellen afzonderlijk reserveren, maar u kunt deze ook als een soort ‘spellencarroussel’ reserveren zodat er een soort ‘Sterrenslag’ competitie gespeeld kan worden. Wij zetten de spellen voor u klaar inclusief de uitleg en u speelt ze zelf. De spellen worden in principe buiten gespeeld. Bij slecht weer bekijken en bespreken we altijd de alternatieven.

9 leuke gezelschapsspellen

Bekijk hieronder de negen leuke gezelschappen die u bij ons kunt huren. Deze spellen zijn erg leuk om met groepen te doen, bijvoorbeeld als onderdeel van een familiedag of bedrijfsuitje.

1. Reuzen Hof van Eckberge ganzenbord

Reuzen Hof van Eckberge ganzenbord is een groot ganzenbord dat u speelt op het Hof van Eckberge ganzenbord speelveld. Met zo min mogelijk dobbelsteenworpen probeert u naar het eind van het speelveld te komen. De Hof van Eckberge opdrachten helpen u bij een geluksworp vooruit, maar kunnen u ook terugzetten!

2. Twister XL Hof van Eckberge

Linkerhand op groen! Rechtervoet op blauw! Wie kent Twister niet? Bij deze speciale Hof van Eckberge versie draait iemand aan het rad en zorgt u ervoor dat u met handen en voeten op de dieren uit onze mini ZOO in balans blijft. Wie omvalt is af! Iedereen komt vanzelf in de meest acrobatische standen om het spel te winnen!

3. Reuze Mikado

Mikado is een spel waarbij stokken opgeraapt moeten worden zonder dat de andere stokken bewegen. Onze reuze mikado is een extra groot mikado spel van bamboestokken. Iedere stok heeft een eigen puntenaantal. Wie pakt de meeste punten?

4. Blikgooien voor kinderen en volwassenen

Grote blikken voor de kleintjes en kleine blikken voor de groten. In drie worpen moet u proberen om zo veel mogelijk blikken om te gooien. Wie heeft van uw gezelschap de beste werptechniek? Blikgooien is een ook leuk voor een spelletjesmiddag met ouderen.

5. Touwtrekken

Twee teams trekken zo hard mogelijk aan de beide uiteinden van het touw. Zit u bij het sterkste team?

6. Zaklopen

Alle deelnemers leggen een parcours af met beide benen in een zak. Al springend probeert u de snelste te zijn!

7. Water op je helm spel

Vul de dierenvoerbak die boven op uw bouwhelm staat met water, loop zo snel en voorzichtig mogelijk naar de overkant en gooi het water in de verzamelbak. Wie brengt binnen de tijd zo veel mogelijk water over?

8. Ski lopen

Ski lopen blijft altijd een écht leuk spel. Samenwerking is bij dit spel cruciaal. Met meerdere mensen op twee skilatten loopt u een parcours af? Welk team is het eerste bij de finish?

9. Mik op het blik

Verzamel in drie worpen zo veel mogelijk punten. Gooit u de meeste punten bij elkaar? Ook mik op het blik is ideaal voor een spelletjesmiddag voor ouderen.

Prijzen

Bekijk hieronder de prijzen voor onze leuke gezelschapsspellen.

Prijs per spel per (2 uur) €25,-
Prijs per 3 spellen (2 uur) €70,-
Prijs per 6 spellen (2 uur) € 125,
Prijs per 9 spellen (2 uur) € 175,

Reserveer direct uw spellen

Enthousiast geraakt? Reserveer dan direct uw spel(len) naar voorkeur. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Boeren zeskamp en tienkamp
Meer informatie
Boogschieten
Meer informatie
Eibergse city survival
Meer informatie
Fietsverhuur
Meer informatie
Gezelschapsspellen
Meer informatie
GPS tocht
Meer informatie
Kanoën
Meer informatie
Klootschieten
Meer informatie
Steppen
Meer informatie