Oud-Hollandse Gezelschapsspellen bij Hof van Eckberge

Ben je op zoek naar spelletjesmiddag ideeën, bijvoorbeeld voor tijdens je familiedag of vriendendag? Hof van Eckberge heeft een aantal reuzenspellen en andere leuke gezelschapsspellen waar je uit kunt kiezen. Kom langs en beleef een gezellige spelletjesmiddag!

€25,- per spel.
€70,- voor 3 spellen.
€100,- voor 5 spellen.
De tijdsduur bedraagt +/- 1,5 uur.
De spellen worden buiten gespeeld in de zone bij onze speelstructuren. En voor sommigen belangrijk om te weten; de ondergrond is geel zand dus houdt hier rekening mee bij het bepalen van het schoeisel.
De prijs is inclusief scoreformulieren en is op basis van selfservice.

Boek bij een familiedagarrangement Boek bij een groepsarrangement Terug naar alle activiteiten

Sterrenslag: ga de strijd met elkaar aan!

Iedereen kent ze wel: de bekende, gezellige familiespelletjes van vroeger. Samen met elkaar op een leuke, ontspannen manier de strijd aangaan voor de eeuwige roem. Hoe leuk is dat! Je kunt bij ons diverse reuze gezelschapsspellen en andere spellen afzonderlijk reserveren, maar je kunt deze ook als een soort ‘spellencarroussel’ reserveren zodat er een ‘Sterrenslag’ competitie gespeeld kan worden. Wij zetten de spellen voor je klaar inclusief de uitleg en je speelt ze zelf. De spellen worden in principe buiten gespeeld op ons activiteitenveld. Bij slecht weer bekijken en bespreken we altijd de alternatieven.

5 leuke gezelschapsspellen

Bekijk hieronder de vijf leuke gezelschappen die je bij ons kunt huren. Deze spellen zijn erg leuk om met groepen te doen, bijvoorbeeld als onderdeel van een familiedag of bedrijfsuitje.

1. Reuzen Hof van Eckberge ganzenbord

Reuzen Hof van Eckberge ganzenbord is een groot ganzenbord dat je speelt op het Hof van Eckberge ganzenbord speelveld. Met zo min mogelijk dobbelsteenworpen probeer je naar het eind van het speelveld te komen. De Hof van Eckberge opdrachten helpen je bij een geluksworp vooruit, maar kunnen je ook terugzetten!

2. Twister XL Hof van Eckberge

Linkerhand op groen! Rechtervoet op blauw! Wie kent Twister niet? Bij deze speciale Hof van Eckberge versie draait iemand aan het rad en zorg je ervoor dat je met handen en voeten op de dieren uit onze dierentuin in balans blijft. Wie omvalt is af! Iedereen komt vanzelf in de meest acrobatische standen om het spel te winnen!

3. Reuze Mikado

Mikado is een spel waarbij stokken opgeraapt moeten worden zonder dat de andere stokken bewegen. Onze reuze mikado is een extra groot mikado spel van bamboestokken. Iedere stok heeft een eigen puntenaantal. Wie pakt de meeste punten?

4. Blikgooien voor kinderen en volwassenen

Grote blikken voor de kleintjes en kleine blikken voor de groten. In drie worpen moet je proberen om zo veel mogelijk blikken om te gooien. Wie heeft de beste werptechniek? Blikgooien is een ook leuk voor een spelletjesmiddag met ouderen.

5. Mik op het blik

Verzamel in drie worpen zo veel mogelijk punten. Gooi je de meeste punten bij elkaar? Ook mik op het blik is ideaal voor een spelletjesmiddag voor ouderen.

Bekijk alle activiteiten

Boogschieten
v.a. € 145,-
Meer info
Bowlen
€ 23,- per baan
Meer info
Klootschieten
€ 4,- p.p.
Meer info
Adventuregolf
€ 5,- p.p.
Meer info
Lasergamen
€ 4,- p.p.
Meer info
Kanoën
v.a. € 37,-
Meer info
Fietsverhuur
v.a. € 135,-
Meer info
Varen
v.a. € 140,-
Meer info
GPS-tocht
v.a. € 150,-
Meer info
Steppen
v.a. € 160,-
Meer info