Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 28 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Eibergse city survival

Eibergse city survival

Ga de uitdaging aan! In de Eibergse city survival wordt pure actie gecombineerd met denkwerk. Een leuke activiteit voor een personeelsuitje, verjaardag of familiedag.

Hoe werkt het?

Als team ontvangt u een map met daarin een kaart van het dorp Eibergen, een lijst met activiteiten die u onderweg als team moet uitvoeren en vragen die beantwoord moeten worden. Tijdens deze tocht zult u gaan boogschieten, raften, u maakt een denkwerk opdracht en er wordt geblinddoekt een opdracht uitgevoerd. De activiteit duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief deskundige spelbegeleiding.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.