Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 28 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Boogschieten

Boogschieten tijdens een dagje uit

Waan u voor een middagje Wilhelm Tell - de roemruchtige handboogschieter - tijdens een middagje boogschieten bij Hof van Eckberge. Een unieke activiteit als onderdeel van uw dagje uit. Houdt u een familiedag, buurtfeest of verjaardag bij Hof van Eckberge? Maak het feest compleet met een leuke activiteit als boogschieten. Ga de strijd aan met andere teams en zet de hoogste score neer om in de finale te komen.

Na ontvangst en de uitleg van het boogschieten, met uiteraard de benodigde veiligheidsvoorschriften, gaat u van start!

Het starttarief, inclusief 10 personen, bedraagt €135,00. Voor elke daar opvolgende deelnemer betaalt u €8,50.

De tijdsduur is afhankelijk van het aantal personen, maar minimaal 1,5 uur.

De activiteit is inclusief deskundige spelbegeleiding en wordt gespeeld op het terrein van Hof van Eckberge.

Boogschieten en andere activiteiten

Boogschieten is een prima activiteit om te combineren met andere activiteiten. Ga verder met de competitie en bepaal welk team de winnaar van de dag wordt tijdens het lasergamen en/of bowlen. Of kies voor een andere (oudoor) activiteit, bijvoorbeeld:

Met de keuze uit vele activiteiten is er voor jong en oud wat te beleven!

Culinaire aankleding van de dag

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om het uitje compleet te maken. Wij verzorgen graag de culinaire aankleding van uw dagje uit: van lunch tot diner tot eventuele barbecue, bij ons is alles mogelijk. Zelf heeft u nergens geen omkijken naar. U kunt de dag ook afsluiten met een all-inclusive buffet. Zijn er mensen in uw groep met specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Hier houden wij graag rekening mee. Informeer gerust eens naar de culinaire mogelijkheden die wij bieden.

Boogschieten in de Achterhoek

Neem de pijl en boog ter hand in een middagje boogschieten. Heerlijk in de buitenlucht geniet u van een gezellig samenzijn met vrienden en/of familie. Een geweldige ervaring voor jong en oud! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van boogschieten bij Hof van Eckberge in de Achterhoek? Neem gerust eens contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en over de combinatie van diverse activiteiten.

Tot ziens bij Hof van Eckberge!

De genoemde prijs is op basis van de beschikbaarheid en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De activiteit is uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van de faciliteiten die Hof van Eckberge op haar eigen locatie aanbiedt. U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor onze reguliere entree of geniet van één van onze all-inclusive arrangementen.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.