Wat is geopend?
Vanaf 1 juli zijn alle faciliteiten weer geopend (binnen én buiten).

Online ticketverkoop:
U koopt bij voorkeur vóóraf uw tickets voor een bepaalde datum via onze website. Dit kan snel en eenvoudig via onze ticket-pagina. De online tickets zijn €0,50 goedkoper dan aan de kassa. Koopt u bij onze receptie de tickets dan dient u ter plekke een registratieformulier in te vullen.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, gratis vouchers, Social Deal, etc.

Boeren zeskamp en tienkamp

De boerenspelen: leuke activiteit voor jong en oud

Vele eeuwen geleden werden er door de Grieken al volksspelen gehouden. Deze volksspelen waren uiteindelijk de voorloper van de Huidige Olympische Spelen. Een zeskamp of tienkamp is een leuke activiteit voor jong en oud en erg geschikt als onderdeel van bijvoorbeeld uw bedrijfsuitje of teambuildingdag.

Boeren zeskamp bij Hof van Eckberge

Daag elkaar uit bij de boeren zeskamp. Deze uitdagende activiteit bestaat uit de volgende onderdelen: bandbumper spel, greep werpen, hoefijzer gooien, kruiwagen race, touw trekken en zaklopen. Wie is het beste na de zes onderdelen? De hele zeskamp duurt ongeveer 2 uur en wordt gespeeld op het buitenterrein van Hof van Eckberge onder begeleiding van speldeskundigen. Na drie onderdelen vindt er een korte pauze plaats. De prijs voor de boeren zeskamp bedraagt € 215,00 voor 10 personen. Elke daar opvolgende deelnemer kost € 11,00 p.p.

Boeren tienkamp bij Hof van Eckberge

Voor de sportievelingen onder ons hebben wij ook de boeren tienkamp. Hierbij speelt u geen zes maar tien verschillende spellen. Deze activiteit duurt ongeveer 2,5 uur. Na vijf onderdelen zal er een korte pauze plaatsvinden. Ook de tienkamp wordt gespeeld op het buitenterrein van Hof van Eckberge en is inclusief deskundige spelbegeleiding. De boeren tienkamp bestaat uit de volgende onderdelen:

  • bandbumper spel (alternatief voor sumoworstelen)
  • greep werpen
  • hoefijzer gooien
  • kruiwagen race
  • worst zoeken (geblinddoekt en door een teamgenoot begeleid worden)
  • zaklopen
  • touwtrekken
  • strozak gooien
  • funslanglopen
  • spintrekken
De prijs voor de boeren tienkamp bedraagt € 230,00 voor 10 personen. Elke daar opvolgende deelnemer kost € 11,00 p. p.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Hof van Eckberge biedt voor een bedrijfsuitje of familiedag? Neem dan a href="https://www.hofvaneckberge.nl/contact" contact met ons op! Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!