Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 28 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Boeren zeskamp en tienkamp

De boerenspelen: leuke activiteit voor jong en oud

Vele eeuwen geleden werden er door de Grieken al volksspelen gehouden. Deze volksspelen waren uiteindelijk de voorloper van de Huidige Olympische Spelen. Een zeskamp of tienkamp is een leuke activiteit voor jong en oud en erg geschikt als onderdeel van bijvoorbeeld uw bedrijfsuitje of teambuildingdag.

Boeren zeskamp bij Hof van Eckberge

Daag elkaar uit bij de boeren zeskamp. Deze uitdagende activiteit bestaat uit de volgende onderdelen: bandbumper spel, greep werpen, hoefijzer gooien, kruiwagen race, touw trekken en zaklopen. Wie is het beste na de zes onderdelen? De hele zeskamp duurt ongeveer 2 uur en wordt gespeeld op het buitenterrein van Hof van Eckberge onder begeleiding van speldeskundigen. Na drie onderdelen vindt er een korte pauze plaats. De prijs voor de boeren zeskamp bedraagt € 215,00 voor 10 personen. Elke daar opvolgende deelnemer kost € 11,00 p.p.

Boeren tienkamp bij Hof van Eckberge

Voor de sportievelingen onder ons hebben wij ook de boeren tienkamp. Hierbij speelt u geen zes maar tien verschillende spellen. Deze activiteit duurt ongeveer 2,5 uur. Na vijf onderdelen zal er een korte pauze plaatsvinden. Ook de tienkamp wordt gespeeld op het buitenterrein van Hof van Eckberge en is inclusief deskundige spelbegeleiding. De boeren tienkamp bestaat uit de volgende onderdelen:

  • bandbumper spel (alternatief voor sumoworstelen)
  • greep werpen
  • hoefijzer gooien
  • kruiwagen race
  • worst zoeken (geblinddoekt en door een teamgenoot begeleid worden)
  • zaklopen
  • touwtrekken
  • strozak gooien
  • funslanglopen
  • spintrekken
De prijs voor de boeren tienkamp bedraagt € 230,00 voor 10 personen. Elke daar opvolgende deelnemer kost € 11,00 p. p.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Hof van Eckberge biedt voor een bedrijfsuitje of familiedag? Neem dan a href="https://www.hofvaneckberge.nl/contact" contact met ons op! Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.