Hof van Eckberge zal vanaf woensdag 20 mei weer geopend zijn. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus.

Wenst u ons te bezoeken dan dient u vooraf online uw entreetickets te kopen. Klik hier voor het kopen van uw tickets. Omdat op dit moment de regels vanaf 1 juni nog niet helemaal duidelijk zijn, zijn alleen de tickets te boeken t/m 31 mei.

Wij zijn vanaf maandag 18 mei weer dagelijks telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.
Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Leuke activiteiten

De leukste activiteiten bij Hof van Eckberge

Bent u op zoek naar leuke activiteiten voor een dagje uit? Bij Hof van Eckberge beleeft u een heerlijk dagje uit met de leukste activiteiten. Gezellig een dagje uit met vrienden, familie of een gezellige dag met collega's tijdens een bedrijfsuitje. Met ons uitgebreide aanbod zit er vast een leuke activiteit voor uw gezelschap bij.

Sportieve & ontspannen activiteiten

Zin in een sportieve activiteit? Kanoën, boogschieten, steppen, raften of een spannend spel sterrenslag, het is allemaal mogelijk bij of in de omgeving van Hof van Eckberge. Trap de dag rustig af met een kopje koffie en begin vervolgens aan de activiteit. Na de activiteit keert u terug naar Hof van Eckberge, om daar te relaxen. Nog energie over? Ga dan de strijd met elkaar aan in onze lasergamejungle of op onze bowlingbaan.

Liever een rustige activiteit? Ontdek de mooie omgeving van de Achterhoek dan per fiets of per GPS tocht. Wij hebben diverse fietsroutes van verschillende afstanden. Of ga klootschieten in de landelijke omgeving van Hof van Eckberge. Slinger de ‘kloot’ naar de finish. De groep die het parcours in zo weinig mogelijk worpen aflegt, is de winnaar. Uiteraard is het mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

U kunt diverse gezelschapsspellen huren voor tijdens uw dag uit bij Hof van Eckberge. Test elkaars behendigheid tijdens een potje Twister XL of Reuzenmikado. Daarnaast kunt u ook Reuzenganzenbord spelen. De spellen zijn te huur voor €25,- per spel, per 2 uur.

Prijzen activiteiten

Bowlen: maandag t/m vrijdag €18,- per baan, per 55 minuten
Bowlen: zaterdag, zondag, schoolvakanties €20,- per baan, per 55 minuten
Lasergame tot 17.00 uur (6 minuten) €4,- per persoon, per heat
Gezelschapsspellen €25,- per spel per 2 uur
Raft (10 personen) €125,- inclusief zwemvesten
Boogschieten €135,- inclusief 10 personen (extra persoon €8,50)
GPS wandelroute met puzzeltocht €16,- per persoon (minimaal 10 personen)
De genoemde prijzen zijn op basis van de beschikbaarheid en onder voorbehoud van prijswijzigingen.
Alle aanvullende (prijs)informatie vindt u terug op de afzonderlijke pagina's per activiteit (zie de verwijzingen in de gekleurde pijlen).
De activiteit is uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van de faciliteiten die Hof van Eckberge op haar eigen locatie aanbiedt. U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor onze reguliere entree of geniet van één van onze all-inclusive arrangementen.

Maak de dag culinair compleet

Heeft u na alle inspanning trek gekregen? Maak uw dag uit compleet met een hapje en een drankje bij Hof van Eckberge. Neem alvast een kijkje op de menukaart voor de mogelijkheden die we bieden. Kies voor één van de heerlijke lunch of plateservice gerechten om uw dag compleet te maken. Of reserveer voor één van onze all-inclusive buffetarrangementen. Bij mooi weer kunt u ook genieten van een barbecue op ons (overdekte) terras (op reservering, vanaf 8 volwassenen).

Zijn er mensen in uw groep met specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Hier houden wij graag rekening mee.

De leukste activiteiten in de Achterhoek

Beleef de leukste activiteiten in de Achterhoek bij Hof van Eckberge. Wij verzorgen voor u de activiteit en maken uw dag compleet. U heeft nergens omkijken naar. Wilt u weten welke mogelijkheden wij allemaal bieden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Prijzen zijn op basis van de beschikbaarheid en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De activiteiten zijn uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van de faciliteiten die Hof van Eckberge op haar eigen locatie aanbiedt. U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor onze reguliere entree of geniet van één van onze all-inclusive arrangementen.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.