Het belevingspark, de dierentuin en het restaurant zijn vanwege de lockdown door de overheid gesloten t/m 15 maart 2021.

Vanwege de beperking in onze mogelijkheden, door de opgelegde COVID-19 maatregelen, zijn wij van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar op 0545-461100. U kunt ons uiteraard ook altijd mailen op info@hofvaneckberge.nl

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

De leukste activiteiten bij Hof van Eckberge

Bent u op zoek naar leuke activiteiten voor een dagje uit? Bij Hof van Eckberge beleeft u een heerlijk dagje uit met de leukste activiteiten. Gezellig een dagje uit met vrienden, familie of een gezellige dag met collega's tijdens een bedrijfsuitje. Met ons uitgebreide aanbod zit er vast een leuke activiteit voor uw gezelschap bij.

Prijzen zijn op basis van de beschikbaarheid en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De activiteiten zijn uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van de faciliteiten die Hof van Eckberge op haar eigen locatie aanbiedt. U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor onze reguliere entree of geniet van één van onze all-inclusive arrangementen.

Sportieve & ontspannen activiteiten

Zin in een sportieve activiteit? Kanoën, boogschieten, steppen, raften of een spannend spel sterrenslag, het is allemaal mogelijk bij of in de omgeving van Hof van Eckberge. Trap de dag rustig af met een kopje koffie en begin vervolgens aan de activiteit. Na de activiteit keert u terug naar Hof van Eckberge, om daar te relaxen. Nog energie over? Ga dan de strijd met elkaar aan in onze lasergamejungle of op onze bowlingbaan.

Liever een rustige activiteit? Ontdek de mooie omgeving van de Achterhoek dan per fiets of per GPS tocht. Wij hebben diverse fietsroutes van verschillende afstanden. Of ga klootschieten in de landelijke omgeving van Hof van Eckberge. Slinger de ‘kloot’ naar de finish. De groep die het parcours in zo weinig mogelijk worpen aflegt, is de winnaar. Uiteraard is het mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

U kunt diverse gezelschapsspellen huren voor tijdens uw dag uit bij Hof van Eckberge. Test elkaars behendigheid tijdens een potje Twister XL of Reuzenmikado. Daarnaast kunt u ook Reuzenganzenbord spelen. De spellen zijn te huur voor €25,- per spel, per 2 uur.

Prijzen activiteiten

Bowlen: per baan, per 55 minuten €22,-
Lasergame (6 minuten) €4,- per persoon, per heat
Gezelschapsspellen €25,- per spel per 2 uur
Raft (10 personen) €125,- inclusief zwemvesten
Boogschieten €135,- inclusief 10 personen (extra persoon €8,50)
GPS wandelroute met puzzeltocht €16,- per persoon (minimaal 10 personen)
De genoemde prijzen zijn op basis van de beschikbaarheid en onder voorbehoud van prijswijzigingen.
Alle aanvullende (prijs)informatie vindt u terug op de afzonderlijke pagina's per activiteit (zie de verwijzingen in de gekleurde pijlen).
De activiteit is uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van de faciliteiten die Hof van Eckberge op haar eigen locatie aanbiedt. U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor onze reguliere entree of geniet van één van onze all-inclusive arrangementen.

Maak de dag culinair compleet

Heeft u na alle inspanning trek gekregen? Maak uw dag uit compleet met een hapje en een drankje bij Hof van Eckberge. Neem alvast een kijkje op de menukaart voor de mogelijkheden die we bieden. Kies voor één van de heerlijke lunch of plateservice gerechten om uw dag compleet te maken. Of reserveer voor één van onze all-inclusive buffetarrangementen. Bij mooi weer kunt u ook genieten van een barbecue op ons (overdekte) terras (op reservering, vanaf 8 volwassenen).

Zijn er mensen in uw groep met specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Hier houden wij graag rekening mee.

De leukste activiteiten in de Achterhoek

Beleef de leukste activiteiten in de Achterhoek bij Hof van Eckberge. Wij verzorgen voor u de activiteit en maken uw dag compleet. U heeft nergens omkijken naar. Wilt u weten welke mogelijkheden wij allemaal bieden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bekijk de mogelijkheden Klik voor meer informatie op de activiteit
Boeren zeskamp en tienkamp
Boogschieten
Casino
Eibergse city survival
Fietsverhuur
Gezelschapsspellen
GPS tocht
Kanoën
Klootschieten
Steppen
Varen