Boek een groepsactiviteit in de Achterhoek!


Let op: groepsactiviteiten zijn uitsluitend te boeken in combinatie met een arrangement bij Hof van Eckberge.
Bekijk onze familiedagarrangementen of all-inclusive arrangementen.


Ben je op zoek naar leuke activiteiten ter aanvulling op je dagje uit bij Hof van Eckberge? Je vindt ze hier! Of je nu met je familie, vrienden, collega's óf met een bedrijfsuitje bij ons te gast bent, een potje bowlen, lasergamen of boogschieten mag niet ontbreken. Bekijk de populairste activiteiten en boek deze snel en eenvoudig bij, bij het gewenste arrangement.

Meer info

Sportieve & ontspannen activiteiten

Zin in een sportieve activiteit? Kanoën, boogschieten, steppen, raften of een spannend spel sterrenslag, het is allemaal mogelijk bij of in de omgeving van Hof van Eckberge. Trap de dag rustig af met een kopje koffie en begin vervolgens aan de activiteit. Na de activiteit keer je terug naar Hof van Eckberge, om daar te relaxen. Nog energie over? Ga dan de strijd met elkaar aan in onze lasergamejungle of op onze bowlingbaan.

Liever een rustige activiteit? Ontdek de mooie omgeving van de Achterhoek dan per fiets of per GPS-tocht. Wij hebben diverse fietsroutes van verschillende afstanden. Of ga klootschieten in de landelijke omgeving van Hof van Eckberge. Slinger de ‘kloot’ naar de finish. De groep die het parcours in zo weinig mogelijk worpen aflegt, is de winnaar. Uiteraard is het mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren!

Maak de dag culinair compleet

Heb je na alle inspanning trek gekregen? Maak een dag uit compleet met een hapje en een drankje bij Hof van Eckberge. Neem alvast een kijkje op de menukaart voor de mogelijkheden die we bieden. Kies voor één van de heerlijke lunch of plateservice gerechten, of reserveer voor één van onze all-inclusive buffetarrangementen. Bij mooi weer kun je ook genieten van een barbecue op ons (overdekte) terras (op reservering, vanaf 15 volwassenen).

Zijn er mensen in de groep met specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Hier houden wij graag rekening mee!

Onze activiteiten

Bekijk hier de leukste activiteiten voor jouw familiedag. Adventuregolf, boogschieten, bowlen, lasergamen, alles kan bij Hof van Eckberge!

Meer informatie

Familiedag arrangementen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een familiedag? Bekijk hier de arrangementen om jouw familiedag tot een succes te maken!

Meer informatie

Groepsarrangementen

Benieuwd naar onze groepsarrangementen? Neem een kijkje en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw gezelschap!

Meer informatie

Belangrijke wetenswaardigheden

  • Groepsactiviteiten zijn te reserveren op basis van beschikbaarheid.
  • De getoonde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen door onze activiteiten-partners.
  • Lasergamen, bowlen, Adventuregolf en klootschieten kan Hof van Eckberge in eigen beheer aanbieden. Overige activiteiten worden door een externe partij verzorgd.
  • Voor enkele activiteiten is eigen vervoer naar de startlocatie een vereiste, dit staat aangegeven bij de activiteit.
  • Onderstaande groepsactiviteiten zijn uitsluitend te boeken in combinatie met een (horeca)-arrangement bij Hof van Eckberge.
Groepsactiviteiten Bekijk ze allemaal of selecteer op 'indoor'/'outdoor'
Allemaal
Indoor
Outdoor
€ 4,- p.p.
€ 4,- p.p.
Lasergamen
€ 23,- per baan
€ 23,- per baan
Bowlen
€ 5,- p.p.
€ 5,- p.p.
Adventuregolf
€ 4,- p.p.
€ 4,- p.p.
Klootschieten
v.a. € 145,-
v.a. € 145,-
Boogschieten
v.a. € 160,-
v.a. € 160,-
Steppen
v.a. € 150,-
v.a. € 150,-
GPS-tocht
v.a. € 140,-
v.a. € 140,-
Varen
v.a. € 37,-
v.a. € 37,-
Kanoën
v.a. € 135,-
v.a. € 135,-
Fietsverhuur