Kindvriendelijk restaurant Deventer

Uit eten met kinderen in de buurt van Deventer, doen!

Wilt u uit eten met uw kinderen? Dat kan dichtbij uw woonplaats in Deventer in het kindvriendelijke restaurant van Hof van Eckberge. Geniet samen met uw gezin, familie of met vrienden in ons restaurant van een heerlijk diner of buffet. Uw kinderen kunnen ondertussen lekker spelen in de binnenspeeltuin of buitenspeeltuin. Zo kan iedereen genieten van een etentje!

Wat gaan we eten?

Uit eten gaan met kinderen in de buurt van Deventer hoeft helemaal geen gedoe te zijn. Bij Hof van Eckberge kunnen u en uw kinderen genieten van heerlijke gerechten. Ons menu biedt voor elk wat wils! Gaat u voor een gerecht van onze plateservice, pannenkoeken of toch voor een van onze All-Inclusive buffetten? Of u nu met uw kinderen wilt komen brunchen of dineren, bij Hof van Eckberge zit u goed!

Tussen het eten door spelen in de speeltuin

Wat het weer buiten ook is, bij Hof van Eckberge kunnen kinderen hun hart ophalen in de binnenspeeltuin en buitenspeeltuin. Spelen was nog nooit zo leuk en tussen het eten door hebt u hebt stiekem geen kind aan ze! We snappen dat u met een gerust gevoel wilt kunnen eten wanneer uw kinderen aan het spelen zijn. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat spelen in onze speeltuinen extra veilig is. De speeltoestellen zijn voorzien van soft play speelelementen en netten rondom de klimstructuur. De allerkleinsten tot 4 jaar kunnen veilig spelen in onze speciale indoor speeltuin. Als u buiten op het terras eet, dan hebt u uiteraard zicht op uw kinderen in het nabijgelegen speelveld.

Arrangementen

Naast de verschillende heerlijke gerechten heeft Hof van Eckberge nog meer te bieden. Ga voor makkelijk en ga voor een arrangement. Daarmee wordt u volledig ontzorgd en weet u vooraf al wat u gaat betalen. We bieden u All-Inclusive arrangementen, groepsarrangementen, zorgarrangementen, arrangementen voor senioren en arrangementen voor schoolreisjes. De arrangementen bevatten entree, activiteiten en lekker eten. Voor alle mogelijkheden bekijk de arrangementen en onze menukaart.

Meer informatie over ons kindvriendelijke restaurant

Wilt u meer weten over ons kindvriendelijke restaurant in Eibergen? We zitten op korte afstand van Deventer. Neem contact met ons op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor een smaakvol bezoek aan ons kindvriendelijke restaurant voor jong en oud.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.