Vier een kinderfeestje met lasergame


Dit keer maakt je écht indruk met het jaarlijkse kinderfeestje. Ga op reis met piloot Fritz en je belandt in de 400m2 grote lasergame-arena van Hof van Eckberge. Trek een lasergamevest aan, ontkoppel de gun en de strijd kan beginnen! Verdeeld over 2 verdiepingen vind je de gaafste klimtorens, wilde dieren en effecten. In combinatie met een hapje en een drankje ben je volledig ontzorgd!


Reserveer direct je kinderfeestje

Reserveer jouw lasergame-feestje

Vanwege de capaciteit van onze arena is het verstandig om het kinderfeestje vooraf te reserveren. Dit doe je gemakkelijk online, waarna je van ons de bevestiging ontvangt!

Nu reserveren

Prijzen

Een kinderfeestje met lasergame is inclusief frites met snacks, ranja, een softijsje én toegang tot ons park. Kortom: alles is inbegrepen voor vaste prijs!

Bekijk arrangementen

Meer informatie

Benieuwd naar alle informatie over onze grote lasergamejungle? We informeren je graag over de werkwijze, het thema en de minimale leeftijd en lengte.

Meer informatie

Indoor lasergame-arena voor kinderen

In ons grote parkrestaurant vind je vliegveld ‘Akterhoeck’, een oud jungle-vliegveld met geweldige oude vliegmachines. Vanuit deze locatie nodigt piloot Fritz von Beckhausen je uit op een spannende reis naar de jungle in het Amazonegebied. Je stapt in het vliegtuig en belandt in de grote indoor lasergame-arena van Hof van Eckberge. De kindvriendelijke vesten en guns maken het spel al geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar! Een gave toevoeging aan je kinderfeestje!

Bekijk de arrangementen

Lasergame kinderfeestje

Het lasergamen is inbegrepen in 2 van onze 4 kinderfeestarrangementen. Voor een kleine meerprijs voeg je eenvoudig een extra lasergame-ronde toe, als de groep enthousiast is! Óók inbegrepen in de arrangementen:

  • Frites met snacks
  • Kannen ranja
  • Een softijsje
  • Toegang tot het héle park, inclusief speeltuinen en dierentuin!
Kinderfeestjes met lasergame zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Hebben ze deze leeftijd nog niet bereikt? Dan raden we je aan om een andere activiteit te boeken, omdat de vesten veelal te zwaar zijn om prettig te kunnen spelen!


Andere leuke activiteiten

Wil je nog een andere activiteit toevoegen aan het feestje? Wat dacht je van een potje bowlen, of een uitdagend spelletje Adventuregolf? In de reserveringsformulieren geef je eenvoudig je wensen aan, zodat we het verjaardagsfeestje écht onvergetelijk maken!

Reserveer direct je kinderfeestje

Vraag & antwoord

Vanaf welke leeftijd kun je een kinderfeestje met lasergamen boeken?

Lasergamen in onze 400m2 grote lasergamejungle is mogelijk vanaf 7 jaar. Alle informatie over de arena, leeftijden en arrangementen vind je hier.

Moet ik vooraf reserveren?

Ja, reserveren voor een kinderfeestje is vereist. Dit kan hier

Zijn er ook andere activiteiten mogelijk?

Naast lasergamen bieden we bij Hof van Eckberge ook 4 bowlingbanen en een gave Adventuregolfbaan aan!