Stel je eigen kerstpakket samen!


De Eckbergse Kerstpakkettenmarkt is sinds 2018 een begrip in de regio! Jaarlijks stellen honderden gasten hun eigen kerstpakket samen in combinatie met een uitgebreid winterbuffet of een sfeervolle Kerstborrel.

De kerstbomen staan te schitteren, de kerstmuziek klinkt door de boxen en de geur van Glühwein komt je tegemoet. Lokale ondernemers presenteren de leukste producten die je door middel van muntjes kunt toevoegen aan jouw persoonlijke kerstpakket. Sfeervol, gezellig én een leuke attentie rond de feestdagen!

Enthousiast geraakt, wil je jouw bedrijf aanmelden óf meer informatie ontvangen?

Informatie en reserveren

1. Selecteer een arrangement

Combineer het shoppen met een winterbuffet (stamppotsoorten, vleessoorten, garnituren en dranken) óf met een gezellige kerstborrel!

Meer informatie

2. Kies de pakketwaarde

Bepaal zelf de totaalwaarde van het jaarlijkse kerstpakket en jouw collega's kunnen met muntjes (t.w.v. €3,-) zélf hun kerstpakket samenstellen!

Meer informatie

3. Shoppen maar!

Shoppen kan bij lokale Achterhoekse ondernemers, van slager en bakker tot de drogisterij en slijterij! Voor ieder wat wils en altijd een leuke invulling!

Reserveer nu

Shop bij lokale ondernemers

Bekijk de producten

Bepaal zelf het budget

Bekijk de mogelijke arrangementen

Voeg een arrangement toe

Kies voor een winterbuffet of een kerstborrel

Bekijk de flyer

...en deel deze met je collega's!

De Eckbergse Kerstpakkettenmarkt!

Vind jij het ook ieder jaar weer lastig om een persoonlijk kerstgeschenk of kerstpakket samen te stellen? Zoek je voor jouw bedrijf of organisatie ook een originele manier om iets te geven aan uw medewerkers met kerst?

Dan hebben we bij Hof van Eckberge dé oplossing: De Eckbergse Kerstpakkettenmarkt.

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig! Bij Hof van Eckberge is een gezellige overdekte markt ingericht met een grote diversiteit aan producten van lokale leveranciers. Je bepaalt voor jouw bedrijf of organisatie zélf het budget dat iedere medewerker uit mag geven en voor dát bedrag krijgt iedere medewerker het aantal muntjes met een waarde van € 3,- per stuk. Iedereen shopt vervolgens zijn of haar persoonlijke kerstpakket bij elkaar op de markt bij Hof van Eckberge.

Welke kraampjes zijn er te vinden op de markt?

Op de Eckbergse Kerstpakkettenmarkt zijn allerlei leuke (en lekkere) producten te koop. Zo zijn er op de markt diverse lokale leveranciers met producten zoals:

  • sierraden, oorbellen en kettingen
  • home & living
  • boeken en spellen
  • wijnen en gedistilleerde dranken
  • noten en zuivelproducten
  • rituals en verzorgingsartikelen
  • diverse worstsoorten en andere heerlijke versnaperingen van de slager
  • zoete en hartige lekkernijen van de bakker
Of jouw medewerker nu graag een lekker geurtje wil hebben, een goed boek of toch liever lekkernijen voor de kerst: er is voor elk wat wils!


Impressie Kerstpakkettenmarkt

Onderstaande video toont een impressie van de Eckbergse Kerstpakkettenmarkt van 2018.


1. Kies een arrangement

Maak een keuze tussen één van onze arrangementen en maak er een gezellig uitje van. Je kunt kiezen uit een heerlijk winterbuffet of een gezellig borrelarrangement.

Arrangement A: winterbuffet

Geniet samen met je collega’s voorafgaand, tijdens of na het kerstmarktshoppen van een uitgebreid buffet met stamppotten, vleessoorten en garnituren. Dranken* zijn standaard 2 uur lang verkrijgbaar bij ons drankenbuffet. De prijs van dit arrangement is € 32,50 per persoon (exclusief kerstpakket).

Meerprijs verlenging dranken* per half uur €4,50 p.p.

*Frisdranken, pils van de tap, wijnen, koffie, thee en cappuccino

Arrangement B: borrelen

Je kunt gedurende het verblijf bij Hof van Eckberge ook gezellig borrelen met je medewerkers/collega’s. Voor een vaste prijs zijn frisdranken, pils van de tap, wijnen, koffie, thee en cappuccino 2 uur lang verkrijgbaar bij ons drankenbuffet. Toch nog zin in een lekker hapje erbij? Dan staat het je vrij om tijdens de borrel een lekkere bittergarnituur uit onze menukaart te bestellen. De prijs van dit arrangement is €18,- per persoon (exclusief kerstpakket).

Ook dit arrangement is per half uur te verlengen voor €4,50 p.p.


2. Kies de waarde van het kerstpakket

Je bepaalt zelf de waarde van het kerstpakket door middel van het aantal munten (t.w.v. €3,- incl. BTW). Het minimum bedrag voor een kerstpakket bedraagt €24,- (8 munten à €3,-).


3. Reserveer direct voor jouw TEAM en/of collega's!

Enthousiast geraakt, wil je jouw bedrijf aanmelden óf meer informatie ontvangen? Klik op onderstaande knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Plaats een contactverzoek