Merry Christmas!

Info 26 november 2021

Vanwege de - op 26 november 2021 - aangescherpte maatregelen vieren we Kerst dit jaar nét een beetje anders. Nog steeds hangen de Kerstbomen er, staat de Kerstmuziek aan en zorgen we voor extra sfeer, maar reserveren voor ons Kerstbuffet is dit jaar helaas opnieuw niet mogelijk... In plaats daarvan bezoek je ons met entreetickets of combi-tickets en kun je gebruik maken van ons park zoals je dat op alle andere dagen van het jaar gewend bent!

Kerst met (online) tickets

Om onze bezoekersaantallen te reguleren is het verplicht om online tickets te boeken. Je kunt kiezen uit losse entreetickets óf combi-tickets, waarbij een lunch of plateservicegerecht is inbegrepen. We hanteren 2 tijdvakken: tijdvak 1: 10:00 - 13:15 uur & tijdvak 2: 13:45 - 17:00 uur. De eindtijd van het tijdvak is tevens de vertrektijd. Tussen 13:15 en 13:45 uur is Hof van Eckberge gesloten. Tickets boeken kan via onderstaande knop, vanaf 16 december (na de persconferentie).

Boek online Kersttickets

Bowlen en lasergamen tijdens Kerst?

Bowlen is mogelijk aan de hand van een reguliere baan-reservering. Wil je langer bij Hof van Eckberge verblijven, dan koop je online tickets in combinatie met je bowlingbaanreservering. Wil je alleen komen bowlen? Dan geldt de entreeprijs alleen voor kinderen.

Lasergamen kan in combinatie met de geldende entreeprijs. Je koopt je lasergamemuntjes eenvoudig bij onze receptie, tijdens je bezoek!

Reserveer een bowlingbaan

Boek op tijd je tickets voor de Kerstdagen

We werken met een beperkte beschikbaarheid, in verband met de aangescherpte maatregelen. Zeker zijn van een plek? Boek op tijd je tickets!

Boek online Kersttickets

Vraag & antwoord

Kan er nog wel gegeten worden tijdens Kerst?

Jazeker! Onze reguliere menukaart is in gebruik en je kunt tijdens je bezoek alle gerechten bestellen. Het is tevens mogelijk om vooraf online combi-tickets te kopen, waarbij een lunch of plateservicegerecht naar keuze is inbegrepen! Je ontvangt dan een kleine korting op de reguliere tarieven.

Moet ik vooraf tickets kopen, of kan dat ook aan de kassa?

Om de bezoekersaantallen te reguleren is het noodzakelijk om vooraf tickets te kopen. Dit kan in onze online ticketwebshop. Het is niet mogelijk om aan de kassa tickets te kopen!

Moet ik een QR-code uit de corona-check app tonen en een mondkapje dragen?

Vanaf 25 september zijn wij verplicht om bij iedere binnenkomende gast de QR-code uit de corona-check app te controleren. Vanaf 26 november 2021 is het tevens noodzakelijk om bij beweging in de binnenruimte een mondkapje te dragen. Meer informatie vind je in onze corona-FAQ.

Ik had al gereserveerd voor het Kerstbuffet, hoe zet ik deze reservering om naar losse tickets?

Je hebt van ons een e-mail gekregen met aanvullende informatie over het 'omboeken' van je reservering. Hierin vind je meer informatie!