Het belevingspark, de dierentuin en het restaurant zijn vanwege de lockdown door de overheid gesloten t/m 15 maart 2021.

Vanwege de beperking in onze mogelijkheden, door de opgelegde COVID-19 maatregelen, zijn wij van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar op 0545-461100. U kunt ons uiteraard ook altijd mailen op info@hofvaneckberge.nl

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Kerst 2020 is wegens de maatregelen omtrent het COVID-19 virus geannuleerd. We hopen je na 19 januari 2021 weer te ontvangen in ons park!

TIP voor de Kerstvakantie

Bestel aansluitend aan je bezoek een heerlijk stamppotje, pannenkoek of neem een zak versgebakken oliebollen mee! Kijk op hofvaneckberge.nl/bestel, maak een keuze uit de lekkerste gerechten en kies de door jou gewenste afhaaltijd.

NIEUW: je kunt je gerechten nu ook thuis laten bezorgen! Woon je in Eibergen en wil je eten bestellen? Klik hier en krijg de lekkerste stamppotten en pannenkoeken thuis bezorgd!

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van wijzigingen en actualiteit omtrent de COVID-19 maatregelen.