Merry Christmas!

Feestelijk genieten bij Hof van Eckberge!

Op 25 en 26 december geniet je bij Hof van Eckberge van de meest feestelijke tijd van het jaar. De Kerstbomen hangen, de Kerstman is aanwezig, de lampjes branden en de rode loper is uitgerold: welkom bij Kerstmis 2024!

Zeker zijn van een tafel? Reserveer direct! Kijk hieronder voor alle informatie en de prijzen van Kerst 2024.

Reserveer direct

Om iedereen optimaal te kunnen laten genieten hanteren we een beperkte beschikbaarheid. Reserveer snel om zeker te zijn van een tafel!

Nu reserveren

Informatie Kerst 2024

Benieuwd naar ons concept? Bekijk hier alle informatie over ons buffet, de inbegrepen dranken én de mogelijkheden voor een aanvullende activiteit!

Meer informatie

Prijzen Kerst 2024

Genieten van een 2-uur durend Kerstbuffet is al mogelijk vanaf €44,90 p.p. (volw.). Bekijk hier alle starttijden en bijbehorende tarieven.

Bekijk prijzen

Kom op 25 en 26 december 2024 genieten van onze luxe Kerstarrangementen bij Hof van Eckberge in Eibergen! We hebben ons restaurant sfeervol aangekleed met Kerstversiering: de - intussen beroemde - omgekeerde Kerstbomen zijn grondig versierd, de Kerstman is terug van de Noordpool en de rode loper is uitgerold. Trommel de familie op en kom met jong en oud genieten van een luxe buffet inclusief dranken!

Inhoud Kerstarrangement

Tijdens beide Kerstdagen ben je van harte welkom op basis van onze Kerstarrangementen. Kies een starttijd en we ontvangen je graag (maximaal) een kwartier van tevoren. We ontvangen je, placeren je naar de gereserveerde tafel en geven je direct een uitleg over het concept. Vanaf dat moment kun je starten met genieten! De arrangementen hebben een tijdsduur van 2 uur. Hof van Eckberge sluit tijdens beide Kerstdagen om 20.00 uur.

Inbegrepen bij onze Kerstarrangementen zijn:

  • Kerstdag en tijdvak naar keuze
  • 2-uur durend luxe Kerstbuffet
  • 2-uur lang onbeperkt dranken
  • Meet & greet met de Kerstman

Bekijk hier de exacte inhoud van het buffet en de inbegrepen dranken.

Prijzen Kerst 2024

1e Shift:
- 12:30 uur
- 12:45 uur
- 13:00 uur
2e Shift:
- 15:00 uur
- 15:15 uur
- 15:30 uur
3e Shift:
- 17:30 uur
- 17:45 uur
- 18:00 uur
Volwassenen (12+): € 44,90 € 46,90 € 46,90
Kids 8 t/m 11 jaar: € 24,90 € 25,90 € 25,90
Kids 90cm t/m 7 jaar: € 22,90 € 23,90 € 23,90
Kids <90cm: GRATIS GRATIS GRATIS
Reserveren Reserveren Reserveren
Scroll naar rechts >>

Actuele beschikbaarheid

Klik op onderstaande knop om de meest actuele beschikbaarheid per Kerstdag en starttijd te bekijken!

Bekijk beschikbaarheid


Bowlen en lasergamen tijdens Kerst?

Je Kerstdiner uitbreiden met een leuke activiteit? Ga voorafgaand of aansluitend aan je Kerstarrangement bowlen of lasergamen! Laat bij je Kerstreservering weten hoe laat en op hoeveel banen je wenst te bowlen en we voegen dit toe aan je reservering.

Kom je eerder of blijf je langer bij Hof van Eckberge om te bowlen, dan rekenen wij altijd het verlengingstarief van € 6,- per persoon per uur inclusief onbeperkt dranken.

De muntjes voor het lasergamen zijn verkrijgbaar bij de kassa en kosten tijdens het All-inclusive kerstbuffet €4,00 per persoon per spel van 6 minuten. Dit hoef je niet vooraf te reserveren.

Prijzen Bowlen - Kerst

Per baan, per 25 minuten: €12,50
Per baan, per 55 minuten: €25,-
Inclusief: Hygiënische sokjes

Kom je eerder of blijf je langer om te bowlen, dan geldt per persoon het verlengingstarief van het arrangement à €5,- p.p. per uur (inclusief onbeperkt dranken.

Bowlen is uitsluitend mogelijk in combinatie met een Kerstarrangement.

Reserveer alvast een plaats voor de Kerstdagen

Als je er zeker van wilt zijn dat je een plaats in ons restaurant hebt tijdens de drukke Kerstdagen kun je via onderstaande knop snel reserveren. Heb je een vraag? Bel ons gerust!

Boek online een Kerstarrangement Bel direct

Vraag & antwoord

Wat houdt een Kerstarrangement bij Hof van Eckberge in?

Op 25 en 26 december serveren we een uitgebreid Kerstbuffet inclusief dranken. Het arrangement heeft een tijdsduur van 2 uur en gedurende die tijd mag je onbeperkt genieten van voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en dranken. Bekijk hier de inhoud van het buffet en verdere informatie over onze Kerstarrangementen.

Wat kost een Kerstdiner bij Hof van Eckberge?

We hanteren verschillende tijdvakken. Je kunt al genieten van een 2-uur durend Kerstdiner vanaf €44,90 p.p. (volw.). Klik hier voor een overzicht van de tarieven

Kun je het park ook los bezoeken zonder Kerstarrangement?

Op 25 en 26 december is het uitsluitend mogelijk om te reserveren voor onze Kerstarrangementen. Een los bezoek aan het park is helaas niet mogelijk. We zijn de hele Kerstvakantie geopend (met uitzondering van Oud en Nieuw) voor losse parkbezoeken!