Belevingspark

In ons 25.000m² grote belevingspark kun je binnen spelen, buiten spelen, waterpret beleven, bowlen, lasergamen en nog veel meer.

Meer informatie

Dierentuin

Ontdek de dieren in ons park en ga op ECKspeditie! Het belevingspad leidt u door ons 25.000m² groot en ruim aangelegd park.

Meer informatie

Restaurant

Geniet van heerlijke All Inclusive arrangementen, lunchgerechten of plateservice. Voor kinderen is er een speciale kinderkaart.

Meer informatie

De activiteit is uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van de faciliteiten die Hof van Eckberge op haar eigen locatie aanbiedt. U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor onze reguliere entree of geniet van één van onze all-inclusive arrangementen. Het is niet mogelijk om bij Hof van Eckberge alleen losse kano's te huren. De prijzen zijn op basis van de beschikbaarheid en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Moet u binnenkort een familiedag of vriendendag organiseren, zoekt u nog een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of wilt u gewoon een leuk dagje uit? Ga dan eens kanoën in de buurt van Markelo. Verken de mooie omgeving van de Achterhoek vanaf het water.

Kanovaren op de Berkel

De Berkel leent zich uitstekend voor een mooie kanotocht. Deze rivier ontspringt in de stad Billerbeck in Duitsland, stroomt door de Achterhoek en mondt uit in de IJssel bij Zutphen. De Berkel en omgeving hebben een schitterende flora en fauna, dus kanovaren in de buurt van Markelo is dan ook zeker een aanrader. Over de Berkel vaart u door een prachtig landschap, door cultuurhistorische stadjes en langs andere mooie bezienswaardigheden.

Huur een kano voor een dagje kanovaren

Ontdek de schitterende omgeving rondom Eibergen eens van een andere kant, vanaf het water! U huurt bij ons een 3 persoons Canadese kano voor €51,30. Een 2 persoons sit on top boot kunt u voor €36,30 huren. Daarmee kunt u een dag lang kanoën in de omgeving van Markelo. De huurprijs van de boten betreft een huurprijs per dag. De genoemde prijzen zijn inclusief zwemvesten en transportkosten voor de materialen.

Kanovaren en andere activiteiten bij Hof van Eckberge

Het verzamelpunt voor de kanotocht is Hof van Eckberge. Start de dag met een lekker bakje koffie en een vers belegd broodje van onze menukaart. Het kanoën zelf begint in de omgeving van Eibergen, waar u op eigen gelegenheid naar toe kunt gaan. U kunt bij ons ook een step of historische fiets huren om bij de locatie te komen. Extra leuk! Geniet op het water van de prachtige omgeving en maak er een heerlijk dagje uit van.

Na het kanoën, heeft u vast trek gekregen. Wat dacht u van een lekkere lunch of diner buiten op ons terras of binnen in ons restaurant. Het terras is deels overdekt, dus u kunt lekker in de schaduw zitten, terwijl u geniet van uw hapje en/of drankje. Zijn er mensen in uw groep met specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.

Wilt u na het kanoën nog iets anders ondernemen? Dan kunt bij ons ook lasergamen en/of bowlen. Ook is het mogelijk om het kanovaren met andere leuke activiteiten op één dag met elkaar te combineren.

Kom ook kanoën in de buurt van Markelo

Ontdek de omgeving van Eibergen tijdens een dagje kanovaren in de buurt van Markelo. Wij regelen voor u de gehele activiteit en maken uw dagje uit compleet. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van kanoën via Hof van Eckberge? Neem contact met ons op.