Hof van Eckberge zal vanaf woensdag 20 mei weer geopend zijn. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus.

Wenst u ons te bezoeken dan dient u vooraf online uw entreetickets te kopen. Klik hier voor het kopen van uw tickets. Omdat op dit moment de regels vanaf 1 juni nog niet helemaal duidelijk zijn, zijn alleen de tickets te boeken t/m 31 mei.

Wij zijn vanaf maandag 18 mei weer dagelijks telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.
Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

De Kastanjefabriek De Kastanjefabriek is een nieuw B&B Hotel in Eibergen dat in het voorjaar van 2018 haar deuren heeft geopend. Het B&B Hotel heeft diverse kamers, van standaard tot suite. DirkJan en Joyce staan graag voor hun gasten klaar. De Kastanjefabriek creëert voor haar gasten een fantastische beleving door middel van een goede nachtrust, een ontspannende douche en een lekker ontbijt.
De kamers kunnen tegen een lage prijs worden aangeboden omdat er geen zwembad en restaurant in het hotel aanwezig zijn.
Toch behoefte aan een overnachting inclusief diner? De Kastanjefabriek biedt diverse arrangementen aan inclusief een diner of activiteit.
Nieuwsgierig? Kom het zelf ervaren en geniet van de rust in de Achterhoek!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.