Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Jaarabonnement

Online aanmelden voor een jaarabonnement

Voornaam(*)
Alleen de letters a-z

Achternaam(*)
Alleen de letters a-z

Adres(*)
Alleen de letters a-z en cijfers 0-9

Postcode en woonplaats(*)
Alleen de letters a-z en cijfers 0-9

Telefoonnummer(*)
Alleen de cijfers 0-9 gebruiken

Telefoonnummer mobiel

E-mailadres

Nieuwsbrief
Maak een keuze

Meld mij aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief van Hof van Eckberge. In ons privacy statement vindt u meer informatie over onze nieuwsbrief.

Privacy(*)

U moet toestemming geven zodat wij uw gegevens kunnen verwerken.

Wij willen u erop attenderen dat het incidenteel voor kan komen dat Hof van Eckberge een dag of dagdeel exclusief is gereserveerd. Per e-mail zullen wij u hier vooraf over informeren.
Geboortedatum(*)
Mag niet leeg zijn

dd/mm/yyyy.
Tip: klik in de kalender eerst bovenaan op "Maand Jaar".

Gewenste ingangsdatum

dd/mm/yyyy

Wij maken u er op attent dat het (ook) voor jaarabonnementhouders niet is toegestaan eigen meegebrachte etenswaren en/of drank te nuttigen. Bij misbruik wordt de pas door Hof van Eckberge geblokkeerd zonder teruggave van geld. Het jaarabonnement van Hof van Eckberge is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. De eigenaar van de kaart verklaart zich akkoord met de huisregels. Kinderen tot 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene die ouder is dan 21 jaar, waarbij Hof van Eckberge naar een geldige legitimatie kan vragen.

Met een jaarabonnement heeft u tijdens onze openingsdagen- en tijden recht op toegang tot Hof van Eckberge tot 17.00 uur. Bij grote drukte kunnen wij echter niet altijd een zitplaats garanderen. Op feestdagen behoudt Hof van Eckberge zich het recht voor uitsluitend gasten te ontvangen die gereserveerd hebben voor het op die dag geldende arrangement. Tevens kan het incidenteel voorkomen dat Hof van Eckberge (vanaf een bepaald tijdstip) gereserveerd is voor een besloten bijeenkomst. Wij communiceren deze informatie altijd via onze homepage. Bij verlies of diefstal van de kaart dient de abonnementhouder dit te melden bij Hof van Eckberge. Tegen betaling van € 5,00 zal op verzoek een nieuwe kaart worden aangemaakt en de oude kaart worden geblokkeerd.

Extra houder 1

Voor- en achternaam + geboortedatum

Extra houder 2

Extra houder 3

Extra houder 4

Extra houder 5

Extra houder 6

Aanvraag:

Betreft het een nieuwe aanvraag of een verlenging

Opmerking

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.