LET OP: de horeca en keuken binnen zijn gesloten. Bij ons TO GO punt zijn wel verschillende warme en koude dranken, warme en koude versnaperingen, gebak, chips en snoep ‘TO-GO’ verkrijgbaar. Deze kunt u meenemen naar ons buitenterrein. BELANGRIJK: het nuttigen van eigen meegebrachte etenswaren, snoep en/of dranken is zowel binnen als buiten niet toegestaan.

Het is VERPLICHT vooraf online tickets te kopen via de ticketpagina. Bij een entreeticket hoort een door ons aangewezen zitplaats binnen. Onze klimstructuren, snoezelruimte, buitengebied, de bowling en lasergame zijn wél geopend.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Jaarabonnement

Online aanmelden voor een jaarabonnement

Alleen de letters a-z
Alleen de letters a-z
Alleen de letters a-z en cijfers 0-9
Alleen de letters a-z en cijfers 0-9
Alleen de cijfers 0-9 gebruiken
Maak een keuze
U moet toestemming geven zodat wij uw gegevens kunnen verwerken.
Wij willen u erop attenderen dat het incidenteel voor kan komen dat Hof van Eckberge een dag of dagdeel exclusief is gereserveerd. Per e-mail zullen wij u hier vooraf over informeren.
Mag niet leeg zijn

Wij maken u er op attent dat het (ook) voor jaarabonnementhouders niet is toegestaan eigen meegebrachte etenswaren en/of drank te nuttigen. Bij misbruik wordt de pas door Hof van Eckberge geblokkeerd zonder teruggave van geld. Het jaarabonnement van Hof van Eckberge is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. De eigenaar van de kaart verklaart zich akkoord met de huisregels. Kinderen tot 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene die ouder is dan 21 jaar, waarbij Hof van Eckberge naar een geldige legitimatie kan vragen.

Met een jaarabonnement heeft u tijdens onze openingsdagen- en tijden recht op toegang tot Hof van Eckberge tot 17.00 uur. Bij grote drukte kunnen wij echter niet altijd een zitplaats garanderen. Op feestdagen behoudt Hof van Eckberge zich het recht voor uitsluitend gasten te ontvangen die gereserveerd hebben voor het op die dag geldende arrangement. Tevens kan het incidenteel voorkomen dat Hof van Eckberge (vanaf een bepaald tijdstip) gereserveerd is voor een besloten bijeenkomst. Wij communiceren deze informatie altijd via onze homepage. Bij verlies of diefstal van de kaart dient de abonnementhouder dit te melden bij Hof van Eckberge. Tegen betaling van € 5,00 zal op verzoek een nieuwe kaart worden aangemaakt en de oude kaart worden geblokkeerd.