Wat is geopend?
Vanaf 1 juli zijn alle faciliteiten weer geopend (binnen én buiten).

Online ticketverkoop:
U koopt bij voorkeur vóóraf uw tickets voor een bepaalde datum via onze website. Dit kan snel en eenvoudig via onze ticket-pagina. De online tickets zijn €0,50 goedkoper dan aan de kassa. Koopt u bij onze receptie de tickets dan dient u ter plekke een registratieformulier in te vullen.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, gratis vouchers, Social Deal, etc.

Jaarabonnement

Online aanmelden voor een jaarabonnement

Alleen de letters a-z

Alleen de letters a-z

Alleen de letters a-z en cijfers 0-9

Alleen de letters a-z en cijfers 0-9

Alleen de cijfers 0-9 gebruiken

Maak een keuze

Meld mij aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief van Hof van Eckberge. In ons privacy statement vindt u meer informatie over onze nieuwsbrief.

U moet toestemming geven zodat wij uw gegevens kunnen verwerken.

Wij willen u erop attenderen dat het incidenteel voor kan komen dat Hof van Eckberge een dag of dagdeel exclusief is gereserveerd. Per e-mail zullen wij u hier vooraf over informeren.
Mag niet leeg zijn

dd/mm/yyyy.
Tip: klik in de kalender eerst bovenaan op "Maand Jaar".

dd/mm/yyyy

Wij maken u er op attent dat het (ook) voor jaarabonnementhouders niet is toegestaan eigen meegebrachte etenswaren en/of drank te nuttigen. Bij misbruik wordt de pas door Hof van Eckberge geblokkeerd zonder teruggave van geld. Het jaarabonnement van Hof van Eckberge is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. De eigenaar van de kaart verklaart zich akkoord met de huisregels. Kinderen tot 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene die ouder is dan 21 jaar, waarbij Hof van Eckberge naar een geldige legitimatie kan vragen.

Met een jaarabonnement heeft u tijdens onze openingsdagen- en tijden recht op toegang tot Hof van Eckberge tot 17.00 uur. Bij grote drukte kunnen wij echter niet altijd een zitplaats garanderen. Op feestdagen behoudt Hof van Eckberge zich het recht voor uitsluitend gasten te ontvangen die gereserveerd hebben voor het op die dag geldende arrangement. Tevens kan het incidenteel voorkomen dat Hof van Eckberge (vanaf een bepaald tijdstip) gereserveerd is voor een besloten bijeenkomst. Wij communiceren deze informatie altijd via onze homepage. Bij verlies of diefstal van de kaart dient de abonnementhouder dit te melden bij Hof van Eckberge. Tegen betaling van € 5,00 zal op verzoek een nieuwe kaart worden aangemaakt en de oude kaart worden geblokkeerd.

Voor- en achternaam + geboortedatum

Betreft het een nieuwe aanvraag of een verlenging

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!