Ga onbeperkt op avontuur in ons park!


Kan jij niet genoeg krijgen van onze speeltuin, de dieren en ons park? Of kom je zó vaak dat je tot onze vaste gasten behoort? Ga voor een jaarabonnement! Je kunt ons een jaar lang onbeperkt bezoeken, zo vaak als je wenst.

We bieden verschillende aantrekkelijke voordeelabonnementen voor gezinnen én losse abonnementen voor volwassenen en kinderen! Bekijk hieronder alle mogelijkheden en informatie. Check óók de extra voordelen!

Gezinsabonnementen

Wil jij met je hele gezin onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten van Hof van Eckberge? Kies voor één van onze voordeelabonnementen!

Meer info

Losse jaarabonnementen

Kom zo vaak als je wenst spelen, klimmen, klauteren, dieren kijken óf relaxen met jouw persoonlijke jaarabonnement. We zien je graag!

Meer info

Tickets

Heb je al tickets gekocht? Geen probleem! We reduceren de ticketprijs op je abonnement als je deze tijdens je bezoek aanschaft!

Boek online tickets

Voordeelabonnementen

Wil je met je hele gezin een jaarabonnement afsluiten, dan profiteer je van aangename kortingen op de totaalprijs! Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en prijzen om Hof van Eckberge onbeperkt te bezoeken!

Prijzen Gezinsabonnementen

Per maand Per jaar
2 Volw. + 1 kind: € 7,50 € 90,-
2 Volw. + 2 kids: € 10,- € 120,-
2 Volw. + 3 kids: € 12,50 € 150,-

1 Volw. + 2 kind: € 7,50 € 90,-
1 Volw. + 3 kind: € 10,- € 120,-

*De prijs per maand is indicatief, het is niet mogelijk om per maand te betalen. Je voldoet het totaalbedrag bij het ophalen van de pasjes.
Online gezinsabonnement aanmelden

Opa en oma abonnement

Samen met de kleinkinderen onbeperkt spelen bij Hof van Eckberge? Dat kan! Meld je online aan voor één van onze opa en oma abonnementen en profiteer van een flinke reductie op de losse entreeprijs.

Prijzen Opa en Oma abonnementen

Per maand Per jaar
2 65+ + 1 kind: € 5,83 € 70,-
2 65+ + 2 kids: € 8,33 € 100,-
1 65+ + 2 kids: € 6,67 € 80,-

*De prijs per maand is indicatief, het is niet mogelijk om per maand te betalen. Je voldoet het totaalbedrag bij het ophalen van de pasjes.
Online opa en oma abonnement aanmelden

Jaarabonnementen

De hele dag naar Hof van Eckberge, of gewoon even een uurtje komen spelen? Ons jaarabonnement is de ideale oplossing! Je mag een heel jaar lang onbeperkt langskomen met je persoonlijke abonnement. Bekijk hieronder de voorwaarden, prijzen én overige informatie.

Prijzen Jaarabonnementen

Per maand Per jaar
Kids <90cm: GRATIS GRATIS
Kids 90cm t/m 12 jaar: € 3,33 € 40,-
Volwassenen (v.a. 13 jaar): € 2,50 € 30,-
65+: € 1,67 € 20,-

*De prijs per maand is indicatief, het is niet mogelijk om per maand te betalen. Je voldoet het totaalbedrag bij het ophalen van de pasjes.
Online jaarabonnement aanmelden

Verlenging jaarabonnement

Loopt jouw jaarabonnement bijna af, dan kun je deze verlengen met 20% korting op de actuele abonnementsprijs! Check de datum op je abonnement en vul hierboven opnieuw het juiste aanmeldingsformulier in. Kies voor 'Verlenging met 20% korting' en selecteer de einddatum van je huidige abonnement.

Let op: verlengen - met bijbehorende korting - is alleen mogelijk als de nieuwe ingangsdatum aansluit op de oude verloopdatum. Nieuwe pasjes dienen binnen een week na bestellen opgehaald en betaald te worden.

Extra voordelen

Met een jaarabonnement van Hof van Eckberge krijg je korting op verschillende andere Nederlandse dierenparken! Check de websites van desbetreffende parken voor de geldende korting.

Heb je een abonnement van één van onderstaande parken, dan krijg je bij Hof van Eckberge per geldig abonnement €2,50 korting op de entreeprijs!

Deelnemende parken:

Belangrijke info

  • Kinderen t/m 15 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene van minimaal 21 jaar.
  • Toegang is uitsluitend mogelijk op vertoon van het pasje. Zónder abonnementspas dient helaas de entreeprijs te worden afgerekend.
  • Mocht Hof van Eckberge gesloten worden vanwege een lockdown, dan wordt de geldigheid van de abonnementen automatisch verlengd.
  • Houd er rekening mee dat het in verband met drukte op zaterdagen en zondagen (iets) langer kan duren om een jaarabonnement aan te maken.
  • Het kan zijn dat Hof van Eckberge incidenteel exclusief verhuurd is, er is dan geen mogelijkheid tot toegang met je abonnement. Op www.hofvaneckberge.nl/tickets vind je altijd de actuele openingstijden.
  • Tijdens feestdagen (onder andere Pasen en Kerst) is het mogelijk dat Hof van Eckberge alleen toegang verleend aan gasten die hebben gereserveerd voor het op die dag/dagen geldende arrangement.
  • Wij kunnen bij drukte niet altijd een zitplaats garanderen.
  • Een jaarabonnement geldt niet als een 'Betalende bezoeker' bij acties. Voorbeeld: wil je komen met een FC Twente Kidsclub-pas, dan kan dit uitsluitend in combinatie met een betalende volwassene. Een abonnementhouder betaalt een gereduceerd tarief en geldt niet als een 'betalende volwassene'.