jaarabonnement pasje

Wilt u het hele jaar door onbeperkt te gast kunnen zijn? Daarvoor hebben we onze jaarabonnementen die tijdens onze openingsdagen- en tijden tot 17.00 uur geldig zijn! U vult uw gegevens in op ons inschrijfformulier of wij geven u deze graag mee bij onze receptie (per gezin hoeft u slechts 1 formulier in te vullen). Indien u entreekosten heeft betaald en u kiest op de dag zelf om een jaarabonnement te kopen dan ontvangt u deze entreekosten op vertoon van de kassabon retour als korting op uw jaarabonnementskosten!

Hoe werkt het?

U meldt zich (met het inschrijfformulier) bij onze receptie. Dit kan tijdens onze openingsdagen tot 17.00 uur. Kijk voor onze actuele openingsdagen en -tijden op www.hofvaneckberge.nl Wij maken ter plekke uw foto welke wij met uw gegevens op uw pasje printen, het pasje is enkele minuten later al klaar.

Prijzen

Kids t/m 90 cm Gratis
Kinderen en volwassenen € 30,- p.p.
65+ € 16,- p.p.

Verlenging jaarabonnement

Loopt uw jaarabonnement af dan kunt u deze verlengen met 10% korting op de originele abonnementsprijs! De prijs voor de nieuwe jaarkaart is dan €27,- per persoon (€14,40 voor 65+). U kunt de wens voor het verlengen aangeven bij onze receptie voor het verlopen van uw huidige abonnement.

Jaarabonnementen zorginstellingen

Voor begeleiders die vanuit een zorginstelling een cliënt begeleiden kan er voor een onbeperkt aantal personen één gezamenlijk pasje aangemaakt worden. Op dit pasje staat de foto van de cliënt of het logo van de instelling met de gegevens van de cliënt.

  • Het abonnement kan uitsluitend gebruikt worden tijdens een bezoek mét de cliënt
  • Het abonnement kan maar door één begeleider tegelijk gebruikt worden
  • Het abonnement kan alleen door begeleiders gebruikt worden wiens naam op het inschrijfformulier van het jaarabonnement vermeld staan

Belangrijke info

  • Kinderen t/m 15 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene van minimaal 21 jaar
  • Bij 65+ abonnementen wordt legitimatie gevraagd
  • Houdt u er rekening mee dat het in verband met drukte op zaterdagen en zondagen (iets) langer kan duren om uw jaarabonnement aan te maken
  • Het kan zijn dat Hof van Eckberge incidenteel exclusief verhuurd is, er is dan geen mogelijkheid tot toegang met uw abonnement. Wij vermelden deze data altijd op onze website www.hofvaneckberge.nl bij actuele informatie
  • Tijdens feestdagen (onder andere Pasen en Kerst) is het mogelijk dat Hof van Eckberge alleen toegang verleend aan gasten die hebben gereserveerd voor het op die dag/dagen geldende arrangement.
  • Heeft u een jaarabonnement met een spaaractie gespaard dan ontvangt u geen muntjes!
  • Wij kunnen u bij drukte niet altijd een zitplaats garanderen