Hof van Eckberge zal vanaf woensdag 20 mei weer geopend zijn. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus.

Wenst u ons te bezoeken dan dient u vooraf online uw entreetickets te kopen. Klik hier voor het kopen van uw tickets. Omdat op dit moment de regels vanaf 1 juni nog niet helemaal duidelijk zijn, zijn alleen de tickets te boeken t/m 31 mei.

Wij zijn vanaf maandag 18 mei weer dagelijks telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.
Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Jaarabonnement

jaarabonnement pasje

Wilt u het hele jaar door onbeperkt te gast kunnen zijn? Daarvoor hebben we onze jaarabonnementen die tijdens onze openingsdagen- en tijden tot 17.00 uur geldig zijn! U vult uw gegevens in op ons inschrijfformulier of wij geven u deze graag mee bij onze receptie (per gezin hoeft u slechts 1 formulier in te vullen). Indien u entreekosten heeft betaald en u kiest op de dag zelf om een jaarabonnement te kopen dan ontvangt u deze entreekosten op vertoon van de kassabon retour als korting op uw jaarabonnementskosten!

Hoe werkt het?

U meldt zich (met het inschrijfformulier) bij onze receptie. Dit kan tijdens onze openingsdagen tot 17.00 uur. Kijk voor onze actuele openingsdagen en -tijden op www.hofvaneckberge.nl Wij maken ter plekke uw foto welke wij met uw gegevens op uw pasje printen, het pasje is enkele minuten later al klaar.

Prijzen

Kids t/m 90 cm Gratis
Kinderen en volwassenen € 30,- p.p.
65+ € 16,- p.p.

Jaarabonnementen zorginstellingen

Voor begeleiders die vanuit een zorginstelling een cliënt begeleiden kan er voor een onbeperkt aantal personen één gezamenlijk pasje aangemaakt worden. Op dit pasje staat de foto van de cliënt of het logo van de instelling met de gegevens van de cliënt.

  • Het abonnement kan uitsluitend gebruikt worden tijdens een bezoek mét de cliënt
  • Het abonnement kan maar door één begeleider tegelijk gebruikt worden
  • Het abonnement kan alleen door begeleiders gebruikt worden wiens naam op het inschrijfformulier van het jaarabonnement vermeld staan

 

Belangrijke info

  • Kinderen t/m 15 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene van minimaal 21 jaar
  • Bij 65+ abonnementen wordt legitimatie gevraagd
  • Houdt u er rekening mee dat het in verband met drukte op zaterdagen en zondagen (iets) langer kan duren om uw jaarabonnement aan te maken
  • Het kan zijn dat Hof van Eckberge incidenteel exclusief verhuurd is, er is dan geen mogelijkheid tot toegang met uw abonnement. Wij vermelden deze data altijd op onze website www.hofvaneckberge.nl bij actuele informatie
  • Tijdens feestdagen (onder andere Pasen en Kerst) is het mogelijk dat Hof van Eckberge alleen toegang verleend aan gasten die hebben gereserveerd voor het op die dag/dagen geldende arrangement.
  • Heeft u een jaarabonnement met een spaaractie gespaard dan ontvangt u geen muntjes!
  • Wij kunnen u bij drukte niet altijd een zitplaats garanderen

 

Bekijk hier de PDF 'Jaarabonnementen'

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.