Een unieke trouwlocatie in Gelderland!

Trouwen, een van de meest belangrijke momenten in uw leven. U wilt dan ook het allerbeste voor u en uw gasten voor deze bijzondere dag. Daar hoort natuurlijk ook een receptie en een feest op een sfeervolle locatie bij. Hof van Eckberge biedt u een diverse keuze uit arrangementen om van deze bijzondere dag een onvergetelijke ervaring te maken. Wij bieden u een bijzondere locatie om samen met uw gasten deze feestelijke gelegenheid te vieren.

Onvergetelijk trouwen bij Hof van Eckberge in Eibergen

U gaat trouwen. Van harte gefeliciteerd! We willen u graag helpen om van deze dag een onvergetelijke dag te maken. Wij beschikken over complete trouwarrangementen en culinaire diners. In ons restaurant bieden wij u dinermogelijkheden op maat. Bij Hof van Eckberge heeft u de ruime keuze uit diverse dinermogelijkheden, maar ook uit buffet en barbecuevarianten. Ook vergeten we hierbij de kinderen niet. Onze menukaart biedt verschillende lekkere maaltijden voor de kids.

Volledig naar uw eigen wensen trouwen

Als u gaat trouwen moet u veel keuzes maken en veel organiseren. Wij helpen u graag om deze bijzondere dag helemaal naar uw wensen in te richten. Wij vinden het belangrijk dat uw trouwfeest bij u past en volledig bij uw wensen en verwachtingen aansluit. Hof van Eckberge helpt u graag om u trouwdag te laten slagen.

Meer informatie over trouwen bij Hof van Eckberge

Wij beschikken over ruime ervaring om u te ondersteunen en te ontzorgen bij de organisatie van uw trouwerij. Wij organiseren dit graag voor u en willen u graag helpen bij de voorbereidingen. U kunt bij Hof van Eckberge terecht voor een grote of kleine bruiloft, met een capaciteit tot 500 personen.

Bent u geïnteresseerd om uw huwelijksfeest bij Hof van Eckberge te houden, neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee om uw trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken.