• Beachvolleybal | Evenementenlocatie strandpaviljoen
  • Strandpaviljoen | Evenementenlocatie strandpaviljoen

LET OP: de horeca en keuken binnen zijn gesloten. Bij ons TO GO punt zijn wel verschillende warme en koude dranken, warme en koude versnaperingen, gebak, chips en snoep ‘TO-GO’ verkrijgbaar. Deze kunt u meenemen naar ons buitenterrein. BELANGRIJK: het nuttigen van eigen meegebrachte etenswaren, snoep en/of dranken is zowel binnen als buiten niet toegestaan.

Het is VERPLICHT vooraf online tickets te kopen via de ticketpagina. Bij een entreeticket hoort een door ons aangewezen zitplaats binnen. Onze klimstructuren, snoezelruimte, buitengebied, de bowling en lasergame zijn wél geopend.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

De leukste kinderfeestjes, familiedagen of ontspannen dagjes uit met het gezin viert u natuurlijk het liefst op een plek waar de zon altijd schijnt. Kies voor ons gezellige strandpaviljoen, gelegen in het groene Hof van Eckberge in Eibergen en ervaar het unieke zon-zee-en strand gevoel van Gelderland.

Ontspanning en plezier voor ouders en kinderen

Ziet u het al voor zich? De kinderen verspreiden zich enthousiast naar de aangelegen speeltuin, kinderboerderij, en het volleybalveld. Zij vermaken zichzelf de komende uren prima. U begint weg te dromen in de kussens van onze comfortabele loungebanken op het terras van het strandpaviljoen. Een groot schaduwdoek boven u houdt uw drankjes koel. Dit is zomaar een idee om een vrije dag met je familie in te vullen. Of bouwt u liever een feestje? In het strandpaviljoen kan het allemaal.

Een veelzijdige plek voor feesten met kinderen

Het strandpaviljoen is een locatie bij uitstek voor kinderfeesten en feesten met kinderen. Op het terrein om het strandpaviljoen heen is voor iedereen wat leuks te doen. Eet, drink, ontspan, dans en speel. Kortom, feest vieren met vrienden, je familie, buurt of vereniging doet u in ons strandpaviljoen.

Gezellig en lekker eten in het strandpaviljoen

Geniet in het strandpaviljoen van diverse frisdranken, koffie, thee, wijnen en bieren. Krijgt u trek? Schuif samen aan voor een heerlijke barbecue (op reservering), lunch of diner.

Reserveren en boekingen

Het hele strandpaviljoen afhuren is mogelijk. Neem voor boekingen vrijblijvend contact op met onze medewerkers. De huur van het strandpaviljoen bedraag €50,- per dag.