U kunt bij ons terecht voor het afhalen en laten bezorgen van heerlijke stamppotten, pannenkoeken, zoete lekkernijen, dranken en souvenirs. Het belevingspark, de dierentuin en het restaurant zijn vanwege de lockdown door de overheid gesloten t/m 9 februari 2021.

Vanwege de beperking in onze mogelijkheden, door de opgelegde COVID-19 maatregelen, zijn wij van 14.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0545-461100. U kunt ons uiteraard ook altijd mailen op info@hofvaneckberge.nl

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Melding kinderfeestjes

In verband met de nieuwe beperkende mogelijkheden afgekondigd op 28 september zijn onze kinderfeestarrangementen tot nader orde niet te reserveren. U kunt wel uw (combi-)tickets voor een kinderfeestje boeken via onze ticketpagina. Zodra de kinderfeestarrangementen wel weer te reserveren zijn zullen wij deze melding verwijderen.

Kinderfeest arrangementen

Meest gekozen
Extensivo
€14 P.P.
Entree
3 x ranja
(slimpie)
Frites met
2 mini snacks
en fritessaus
Softijsje
1e heat
lasergame
6 minuten
2e heat
lasergame
6 minuten
 
Bueno
€12 P.P.
Entree
3 x ranja
(slimpie)
Frites met
2 mini snacks
en fritessaus
Softijsje
1e heat
lasergame
6 minuten
 
Vivo
€10 P.P.
Entree
3 x ranja
(slimpie)
Frites met
2 mini snacks
en fritessaus
IJsje

Over de arrangementen

  • De arrangementen zijn inclusief entree tot het belevingspark (binnen en buiten) én de dierentuin met kinderboerderij.
  • In verband met beperkte zitplaatsen is het helaas nog niet mogelijk voor u een vaste zitplaats te reserveren.
  • Deze arrangementen zijn te boeken vanaf 6 kinderen. Reserveren verplicht.
  • Onder een kinderfeestje verstaan wij het volgende: het vieren van een kinderverjaardag met leeftijdsgenootjes (t/m 12 jaar).
  • Kinderfeestjes zijn uitsluitend overdag op reservering te boeken en zijn niet te boeken op zondagen en feestdagen.
  • Op woensdag t/m vrijdag kunnen de frites uitgevraagd worden tot 17.30 uur.
  • Op zaterdagen kunnen de frites uitgevraagd worden tot 17.00 uur.
  • De arrangementen zijn inclusief slimpie ranja. Deze ranja bevat 0% suiker, 0% calorieën en is glutenvrij.
  • U kunt het kinderfeestje uitbreiden met 55 minuten bowlen. De huur van de bowlingbaan bedraagt €22,- per 55 minuten of €11,- per baan, per 55 minuten. De huurprijs is inclusief hygiënische sokjes. Kijk hier voor alle informatie over onze bowlingbanen.
  • Hof van Eckberge adviseert u dringend om de kinderen geen kleding te laten dragen die gemaakt is van nylon. De nylon stof kan namelijk reageren met onze (blauwe) glijbaan, waardoor brandgaatjes ontstaan in de kleding. Voorstaande geldt zowel voor shirts als broeken.

Beschikbaarheid kinderfeestjes

Wij hebben van woensdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden beschikbaarheid voor de kinderfeestjes (m.u.v. feestdagen). In schoolvakanties geldt dit ook voor de maandag en dinsdag.

Liever pannenkoeken

Liever pannenkoeken bij uw kinderfeestje in plaats van frites met snacks? Dat kan!

Wij serveren voor het gereserveerde aantal kinderfeestarrangementen per kind 1 naturel pannenkoek. Bij de pannenkoeken serveren wij altijd stroop en suiker.

Voor de volwassenen kunnen wij eveneens een naturel pannenkoek serveren voor €1,- extra per persoon. Wenst u als volwassene(n) liever een luxere pannenkoek dan wordt het verschil als toeslag berekend.

U kunt uitsluitend voor de gehele groep hetzelfde gerecht te kiezen (frites óf pannenkoeken). Het is niet mogelijk om zowel frites als pannenkoeken te bestellen.

Alle informatie over kinderfeestjes vindt u terug in de onderstaande pdf 'Kinderfeestjes'.

Kinderfeest arrangement volwassenen

Ouders kunnen kiezen voor de losse entree (€5,- p.p.) of hetzelfde arrangement als de kinderen, waarbij in plaats van de kinderdranken en het ijsje 2 x koffie / cappuccino / thee is inbegrepen.

De volwassenen kunnen de inbegrepen koffie/thee/cappuccino bij onze self-service lijn bestellen en afrekenen met het consumptiemuntje dat u bij aankomst ontvangt.

In combinatie met de losse entree kunnen volwassenen de gewenste consumpties/lekkernijen bij onze self-service lijn bestellen en afrekenen bij de kassa (welke zich aan het einde van de self-service lijn bevindt).

Het is niet mogelijk om als volwassenen een ander arrangement te boeken als de kinderen.