Het leukste feestje!

Het leukste kinderfeestje vier je bij Hof van Eckberge!


Is jouw zoon/dochter bijna jarig of nét jarig geweest en kan hij/zij niet wachten om dit te vieren? Bij Hof van Eckberge beleef je het meest avontuurlijke, uitdagende en spannende kinderfeestje dat je óóit hebt meegemaakt! Voor jong en oud een dag die ze niet snel zullen vergeten!

In ons overzichtelijke park met volop binnen én buitenspeelmogelijkheden en interessante diersoorten kun je de kinderen makkelijk in de gaten houden. Het park is volledig omheind met een gecontroleerde in- en uitgang, je verliest ze dus niet snel uit het oog!

Meer info

Maak je keuze uit deze complete arrangementen inclusief eten en drinken:

Extensivo €17,- p.p.

 • Entree tot het park
 • Frites met snacks
 • 3x Ranja
 • Lasergamen (12 min.)
 • Softijsje

Reserveer nu

Fiësta €15,- p.p.

 • Entree tot het park
 • Frites met snacks
 • 3x Ranja
 • Adventuregolf (c.a. 1 uur)
 • Softijsje

Reserveer nu

Vivo €12,- p.p.

 • Entree tot het park
 • Frites met snacks
 • 3x Ranja
 • Softijsje

Reserveer nu

Organiseer het leukste feestje bij Hof van Eckberge

Wil jij zelf een kinderfeestje organiseren? Dankzij ons overzichtelijke park is in de gaten houden van de kinderen zo makkelijk als maar kan. Bovendien is het park omheind met een gecontroleerde in- en uitgang; geen stress dus over weggelopen kinderen! En dat terwijl we tientallen opties hebben om jullie samen te vermaken.

Zo maken we een bezoek aan Hof van Eckberge een feestje voor jouw kind én voor jou. Organiseer nu zelf een verjaardagsfeestje in 5 stappen.

Organiseer je verjaardagsfeestje

Ontdek de arrangementen voor kinderfeestjes

Boek je een van de bovenstaande arrangementen voor je kinderfeestje? Dan hoef je minder te plannen, kun je genieten van speciale prijzen en weet je precies waar je aan toe bent. Dit moet je weten over de arrangementen:

 • Te boeken vanaf 6 kinderen. Reserveren is verplicht;
 • Betreft het vieren van een kinderverjaardag met leeftijdsgenootjes (t/m 12 jaar);
 • Uitsluitend overdag te boeken en niet te boeken op zondagen en feestdagen;
 • De frites kunnen uitgevraagd worden tot 17.00 uur.
 • Inclusief Slimpie ranja (0% suiker, 0% calorieën, glutenvrij)
 • Wij raden het dragen van alle nylon kleding af voor de kinderen. Deze stof kan reageren met onze (blauwe) glijbaan, waardoor brandgaatjes ontstaan.

Liever pannenkoeken dan frites?

Dat kan! Als je dit aangeeft, serveren wij per kind 1 naturel kinderpannenkoek binnen het kinderfeestarrangement. Hier hoort standaard stroop en suiker bij.

Let op: de hele groep eet hetzelfde (frites óf pannenkoeken), een combinatie is niet mogelijk.

Als volwassene mee met het kinderfeestje?

Jouw kinderen verlies je natuurlijk geen moment uit het zicht. Daarom kun je als volwassene bij Hof van Eckberge kiezen voor losse entree of hetzelfde arrangement nemen als de kinderen (met koffie/cappuccino/thee ipv ranja en ijs). Per zes kinderen kunnen maximaal twee volwassenen gebruik maken van het arrangement*.

*Je kunt als volwassene geen ander arrangement boeken dan de kinderen.

Vier een kinderfeestje binnen

Bij Hof van Eckberge hebben we 25.000 m2 belevingspark vol met faciliteiten, dieren en andere plekken om je te vermaken. Binnen én buiten. Maak je geen zorgen als je kind een feestje in de herfst of winter wil vieren, ook bij regenachtig weer kun je met een gerust hart naar Hof van Eckberge komen. Genoeg kansen voor een geslaagd verjaardagsfeestje!

Vier een kinderfeestje binnen

Feestje met lasergame

Een gave toevoeging om je kinderfeestje extra stoer te maken is onze grote lasergame-arena! Kinderen vanaf 7 jaar gaan hier de strijd aan tegen elkaar in een spannend potje lasergame. Na het spelen zijn de scores beschikbaar ter inzage, zodat er ook een winnaar kan worden geselecteerd! Zijn ze enthousiast? We bieden ook arrangementen met een dubbele lasergameheat om het kinderfeestje nóg actiever te maken!

Vier een kinderfeestje met lasergame

Kinderfeestje organiseren wordt een eitje met deze blogs!

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken bij het organiseren van een kinderfeestje? Lees onze blogs en doe een hoop inspiratie op voor deze speciale dag!
De leukste kinderfeestje ideeën bij Hof van Eckberge

Wanneer je een kinderfeestje organiseert, is het natuurlijk de bedoeling dat alle kinderen en met name de jarige ontzettend genieten. Maar wat doe je dan? Wat zijn de leukste ideeën voor een kinderfeestje? Met onze voorzieningen, tips en arrangementen zijn jouw zorgen voorbij.

In 5 stappen een kinderfeestje organiseren

Is jouw kind binnenkort jarig of net jarig geweest? Tijd om een kinderfeestje te organiseren waar iedereen nog weken over napraat! Je raadt het al, dat doe je bij Hof van Eckberge. Hoe? Daar helpen wij je graag bij.

Lees in deze blog hoe jij gemakkelijk in 5 stappen een fantastisch kinderfeestje organiseert voor jouw kind.

Vraag & antwoord

Met hoeveel kinderen kan ik een kinderfeestje vieren bij jullie?

Onze arrangementen zijn te boeken vanaf 6 kinderen, maar ook veel grotere groepen kunnen bij ons terecht. Vier je een kinderfeestje met minder dan 6 personen? Dat kan natuurlijk ook zonder arrangement. Tip: kijk eens tussen onze combi deals!

Kan ik gratis parkeren?

Parkeren is bij Hof van Eckberge altijd gratis. Je kunt ons parkeerterrein dus op en af rijden wanneer jij dat wil. Er is geen slagboom.

Zijn er ook binnen attracties?

Ja! Ook op regenachtige loopt je kinderfeestje niet in het water; wij hebben verschillende attracties binnen. Denk aan de bowlingbaan, lasergamen, het klimpark en natuurlijk de eetgelegenheden. Niks staat tussen jou en een geslaagd kinderfeestje!

Andere vragen over ons belevingspark of gerelateerde onderwerpen? Kijk tussen onze veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag!