Beleef een actief gezinsuitje in onze dierentuin

Ga op ontdekkingstocht via het belevingspad door onze dierentuin en je komt dieren tegen van over de hele wereld. Reis de wereld over in een paar minuten en leer alles dat je kunt over de verschillende diersoorten. Bezoek het reptielenhuis, knuffel of speel met dieren bij de kinderboerderij of kijk je ogen uit in de dierentuin.

Dagje weg met je gezin naar ons belevingspark

Beleef samen de dag van je leven in ons belevingspark met één of meerdere activiteiten uit ons aanbod!

  • Binnen spelen in onze binnenspeeltuin vol klimstructuren;
  • Buitenspelen met onze uitgebreide collectie speelfaciliteiten;
  • Waterpret in de waterspeeltuin, neveltuin of zandwaterspeelplek;
  • Bowlen op de trendy witte bowlingbanen;
  • Golfen op de Adventure Golfbaan;
  • Lasergamen in de 400m2 grote lasergamejungle van twee verdiepingen.

Buiten actief bij Hof van Eckberge

Hof van Eckberge kun je zien als een grote, avontuurlijke buitenspeeltuin. Met een terrein van meer dan 25.000 m2 is er altijd wel wat te doen. Stoeien en salto’s maken op de XL-airtrampoline, spelen met water op een warme dag, golfen in Cubaanse sferen, de weg zoeken door het doolhof of een wereldreis maken in de dierentuin. Dit en meer kan allemaal in ons eigen paradijsje. En is het weer een dag wat minder mooi? Dan valt met onze overdekte activiteiten nog een flinke dosis meer pret te beleven!

Een moment van rust tussen de activiteiten door

Even tot rust komen na een actieve dag of tussen de activiteiten door? Bezoek ons parkrestaurant voor een gezellig moment samen. Het perfecte moment om alle pret nog eens goed door te spreken! Kies voor een barbecue, ga lekker zitten bij ons overdekte terras of loop langs het buffet vol lekkers. Met all-inclusive, opties voor mensen met allergieën of dieetvoorkeuren en à la carte opties, hebben we voor ieders wat wils!

Boek nu jouw actieve uitje

Vraag & antwoord

Zijn er bij Hof van Eckberge binnen ook dieren?

Zeker zijn er binnen bij Hof van Eckberge ook dieren te vinden! In Paco’s onderzoeksstation zitten de meest bijzondere reptielen en insecten! Ook staat er binnen een aquarium vol met vissen.

Wat is er bij Hof van Eckberge allemaal te doen tijdens een uitje met het gezin?

Bij Hof van Eckberge krijg je de kans om verschillende uitjes voor het gezin in één dag, op één plek, te beleven. Binnen ons park van 25.000 m2 vind je een restaurant, dierentuin en belevingspark.