Geniet van uitjes met het hele gezin bij Hof van Eckberge


Eens in de zoveel tijd is het fijn om er met het gezin op uit te gaan. Of het nu gaat om een vakantie, weekendje weg of uitjes met het hele gezin op vrije dagen, quality time is belangrijk! Dat vinden we bij Hof van Eckberge ook. Daarom krijg je bij ons de kans om verschillende uitjes voor het gezin in één dag, op één plek, te beleven.

Onze tip? Bezoek samen ons belevingspark en de dierentuin, om vervolgens een gezellige dag af te sluiten met een diner in ons restaurant.

Reserveer direct online tickets

Reserveer direct

Klaar om te genieten met het hele gezin? Wacht dan niet langer. Reserveer direct jouw bezoek aan ons belevingspark en wees zeker van je bezoek!

Reserveer direct

Ontdek het park

Benieuwd naar alle mogelijkheden om je samen te vermaken in ons park? Bekijk dan onze plattegrond en kies jouw favoriete uitjes voor de dag!

Naar de plattegrond

Neem contact op

Heb je vragen, opmerkingen of advies nodig aangaande je bezoek aan ons park? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Neem contact op

Leuke uitjes voor het gezin bij Hof van Eckberge

Ben jij op zoek naar ideeën voor leuke uitjes voor jouw gezin? Zoek niet verder! Bij Hof van Eckberge vind je tal van uitjes op één locatie. Bepaal zelf hoe gek je het wilt maken op basis van jouw budget of wensen en beleef samen een dag vol plezier. Op onze website vind je alle informatie en tips om de leukste uitjes te organiseren.

Weten wat je zoal kunt doen?

  • Ga een dagje op bezoek bij de dieren in de dierentuin en het reptielenhuis;
  • Neem het tegen elkaar op tijdens het lasergamen of bowlen;
  • Koel af tijdens een warme dag in ons waterpark;
  • Of speel samen oud hollandse spellen.

Plan leuke uitjes voor het gezin

Combi deals voor 3 in 1 goedkope uitjes met het gezin

Dat leuke dagje weg plannen met een beperkt budget? Geen probleem. Bij Hof van Eckberge hebben we verschillende (combi) deals, arrangementen (vanaf 10 personen) en losse entreeprijzen. Op die manier kun jij je gewenste uitje samenstellen binnen jouw budget. Plus, je weet precies waar je aan toe bent! Parkeergelegenheid, toegang tot het park en een activiteit of maaltijd in één, dat is een recept voor een top uitje voor minder!

Let op: online tickets zijn goedkoper dan tickets bij de kassa. Bovendien zijn veel deals enkel online verkrijgbaar. Bereid je bezoek dus goed voor!

Een actief uitje met je gezin

Een actief uitje met het gezin is bij Hof van Eckberge geen probleem. Binnen ons park van 25.000 m2 vind je een restaurant, dierentuin en belevingspark. Jij en je gezin kunnen je dus op elk moment, op elke manier vermaken! Buiten of binnen spelen, waterpret, lekker eten, in alle rust genieten of juist op avontuur bij onze dieren of in de lasergamejungle; voor actieve uitjes ben je bij ons aan het juiste adres.

Een actief uitje met je gezin

3 tips voor het plannen van een dagje weg

  • Vergeet je extra activiteiten niet vooraf te plannen: voor bepaalde activiteiten en plekken in ons park is het handig of zelfs nodig om een tijdvak te reserveren. Dus bereid je bezoek goed voor en bedenk vooraf wat je allemaal wil doen!
  • Houd rekening met het weer in je activiteiten: plan je een bezoek aan ons park in de herfst of winter? Dan is het vaak nog maar afwachten of het weer meezit. Gelukkig hebben wij een ruim aanbod aan overdekte activiteiten om te reserveren of bezoeken.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers: zit een gezinslid in een rolstoel of is deze persoon slecht ter been? Geen probleem! Ons park is erg toegankelijk voor rolstoelgebruikers en veel van onze activiteiten ook.

3 tips voor het plannen van een dagje weg

Belangrijke informatie voor jouw gezinsuitje

Jouw gezinsuitje aan het plannen? Weet dan dat je bij Hof van Eckberge terecht kunt met losse entreetickets, maar wij ook arrangementen en voordeelabonnementen bieden. Je vindt zelfs verschillende gezinsabonnementen. Daarmee kun je jouw bezoekje(s) volledig naar wens en budget samenstellen!

Kunnen wij hierbij helpen, heb je vragen of ben je benieuwd naar alle opties? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op, wij helpen graag! Jouw uitje al gepland?

Reserveer online direct tickets

Vraag & antwoord

Kan ik gratis parkeren?

Ja, parkeren bij ons park is altijd gratis. Je kunt ons parkeerterrein dus op en af rijden wanneer jij dat wil, zonder slagboom. Bovendien hebben we tegenwoordig een aantal laadpalen, dus ook voor elektrische auto’s genoeg opties!

Kunnen we ook bij jullie eten?

Bij Hof van Eckberge hebben we een restaurant waar je verschillende soorten maaltijden kunt nuttigen. Van brunch of een buffet tot à la carte en een frietje tussendoor. Opties genoeg!

Andere vragen over ons belevingspark of gerelateerde onderwerpen? Kijk tussen onze veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag!