Organiseer een familiedag inclusief opa en oma

Bij Hof van Eckberge maken we het organiseren van een familiedag zo gemakkelijk mogelijk voor jou. Tussen ons all-inclusive aanbod vind je tien verschillende dagarrangementen, elk met andere voordelen, voor elk budget. Kies je budget per persoon, de maaltijd, duur en de leukste activiteiten en je hebt gegarandeerd een leuke dag voor jong en oud! Zonder onverwachte kosten.

Bekijk onze familiedag arrangementen

Familiedag activiteiten voor jong en oud

Een familiedag is niet compleet zonder leuke activiteiten, voor iedereen! Of je nu in andere parken beperkt wordt of niet, bij Hof van Eckberge geniet jij net als ieder ander. Daarom vind je tussen onze activiteiten veel aanbod voor jong en oud, binnen en buiten, actief en rustig. Ga onderling de strijd aan in de lasergamejungle, Leer boogschieten, gooi een balletje op bij de bowlingbaan of ga onderling de strijd aan in de lasergamejungle.

Onze tip? Adventuregolf! Deze gloednieuwe toevoeging aan ons park is dé activiteit om je familiedag compleet te maken. De 18 banen zijn kleurrijk aangelegd en volop voorzien van aankleding. Groot voordeel: de paden zijn verhard en 9 van de 18 banen zijn volledig rolstoeltoegankelijk!

Boek nu jouw familiedag met activiteiten

Familiedag organiseren wordt een eitje met deze blogs!

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken bij het organiseren van je familiedag voor alle leeftijden? Lees onze blogs en doe een hoop inspiratie op voor deze speciale dag!
Familiedag 2024: 5 tips!

Wist je dat de meeste familiedagen geboekt worden in januari en februari? Veel families hebben de feestdagen samen doorgebracht en prikken direct de datum voor het nieuwe jaar. In deze blog geven we je 5 tips voor de perfecte familiedag in 2024! Zo helpen we je bij het prikken van een datum, geven we je informatie over onze locatie én inspireren we je met verschillende activiteiten, om je familiedag tot een absoluut succes te maken!

Inspiratie nodig voor familiedag uitjes? Met deze arrangementen heb jij succes!

Het is zover: dit jaar is het jouw taak om de familiedag te organiseren. Zoals bij veel families is het een uitdaging. Want wat is leuk voor íedereen, is betaalbaar en - laten we eerlijk zijn - vergt zo min mogelijk organiseer werk? Plan je familiedag uitjes bij Hof van Eckberge, dan is alleen het prikken van de datum nog een uitdaging!

Stel het je maar voor. De familiedag breekt aan, je arriveert bij ons park en… hoeft nergens meer over na te denken. Eten is geregeld, activiteiten zijn gepland en de gezelligheid komt vanzelf! Ontdek jouw opties in deze blog >>

5 leuke familie uitjes in 1 bij Hof van Eckberge

Aan leuke familie uitjes geen gebrek in ons 25.000m2 belevingspark. De vraag is dan ook niet of jij je hier met je hele familie kunt vermaken, maar welk vermaak je kiest tijdens jullie uitje! Alles in één dag proppen is vast niet onmogelijk, maar wel een flinke uitdaging. Onze tip is dus om eerst te ontdekken wat jullie écht willen doen met elkaar, voor je ons park binnenstapt.

Lees deze blog en laat je inspireren. Zo plan jij een dag vol dieren, spellen, sportieve activiteiten, eten en/of binnenpret!

Vraag & antwoord

Wat kan er allemaal bij Hof van Eckberge?

Van alles! De basis van onze familiedagarrangementen bestaat uiteraard uit een lekker hapje en een drankje, aangevuld met leuke activiteiten om de dag een afwisselend programma te geven. Ook grootouders zijn bij ons van harte welkom. We hebben comfortabel meubilair, rollator én rolstoeltoegankelijke paden en goede horeca. Écht van 0 tot 99+ dus!

Moet ik op tijd reserveren voor een familiedag?

We zijn al ruim 10 jaar expert in het organiseren van familiedagen en worden dus goed gevonden! Op tijd reserveren is niet alleen verstandig, maar ook een must, zéker als je met een grote groep bent. Vraag snel en eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan en we informeren je graag over de mogelijkheden!