Wist je dat de meeste familiedagen geboekt worden in januari en februari? Veel families hebben de feestdagen samen doorgebracht en prikken direct de datum voor het nieuwe jaar. In deze blog geven we je 5 tips voor de perfecte familiedag in 2024! Zo helpen we je bij het prikken van een datum, geven we je informatie over onze locatie én inspireren we je met verschillende activiteiten, om je familiedag tot een absoluut succes te maken!

Tip 1: de datum

Hebben jullie niet jaarlijks dezelfde datum of het zelfde weekend voor de jaarlijkse familiedag? Dan wordt het tijd om de koppen bij elkaar te steken en een datum te prikken! Hoe verder vooruit, hoe beter. Wil je zeker zijn dat íedereen kan? Krijg inzicht in de data dat de meeste familieleden kunnen en prik een datum met datumprikker.nl. Vastzetten maar!

Prik een datum!

Tip 2: alles op één locatie!

Het plannen van een familiedag vergt veel organisatie. Maak het jezelf makkelijk, kies één locatie voor de héle familiedag! Bij Hof van Eckberge hebben we alles in huis om het jong en oud naar de zin te maken. Binnenspelen, buitenspelen, naar de dierentuin, gezellig samen zitten, smakelijk eten, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze gloednieuwe Adventuregolfbaan! Met ons grote aanbod aan familiedag arrangementen zit er voor ieder budget een passende keuze tussen. Of je nu kiest voor een Lowbudget familiedag óf een Compleet verzorgde familiedag, toegang tot ons park is altijd inbegrepen. Geen kans om je te vervelen dus!

Kies een arrangement

Tip 3: voeg een brunch, lunch, buffet of barbecue toe!

Wat eten we? De één wil uitgebreid dineren terwijl de ander het liefst een patatje mayo naar binnen werkt. Weer een ander heeft grote trek, terwijl de rest genoeg heeft aan een kom soep. Wat als wij je vertellen dat die familieleden állemaal op dezelfde plek kunnen eten, met hetzelfde arrangement? Ontdek ons all-inclusive buffet of kies voor een BBQ waar voor ieder wat wils geserveerd wordt. Liever alleen frites met snacks? In ons Lowbudget arrangement is een uitgebreid snackbuffet inbegrepen!

Ontdek all-inclusive genieten

Tip 4: plan leuke activiteiten

Met een leuke locatie en goed eten ben je er nog niet. Tijd voor activiteiten! Waar ligt jullie voorkeur? Ga je voor spannend, uitdagend, gezellig of is het juist het gezelschap dat telt? Wij bieden veel verschillende attracties en activiteiten waar iedereen zich mee kan vermaken. Van bowlen en lasergamen tot Adventure Golf of een bezoek aan de dierentuin. Plan je activiteiten vooraf en reserveer een tijdsblok, dan weet je zeker dat jouw activiteit doorgaat!

TIP: onze gloednieuwe Adventuregolf is énorm in trek bij familiedagen!

Bekijk onze activiteiten

Tip 5: boek op tijd!

Zijn de plannen rond? Is de organisatie het eens? Tijd om te boeken! Doe dit op tijd, direct als de datum geprikt is, de locatie gekozen en de activiteiten duidelijk. Niet alleen weet je dan zeker dat wij plek hebben, de voorpret kan dan direct beginnen!

Boek jouw familiedag!

Kunnen wij je helpen met plannen?

Heb je ook na deze vijf tips nog moeite met het organiseren van je familiedag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken met je mee, helpen je alle opties op een rij te krijgen en zorgen dat jouw familiedag niet meer stuk kan.

Tot snel!

Neem contact op