Het is zover: dit jaar is het jouw taak om de familiedag te organiseren. Zoals bij veel families is het een uitdaging. Want wat is leuk voor íedereen, is betaalbaar en - laten we eerlijk zijn - vergt zo min mogelijk organiseer werk? Plan je familiedag uitjes bij Hof van Eckberge, dan is alleen het prikken van de datum nog een uitdaging!

Stel het je maar voor. De familiedag breekt aan, je arriveert bij ons park en… hoeft nergens meer over na te denken. Eten is geregeld, activiteiten zijn gepland en de gezelligheid komt vanzelf! Ontdek jouw opties in deze blog >>

Een geslaagd familiedag uitje plannen

Een fantastische dag met de hele familie, dat beleef je bij Hof van Eckberge! Als je het ons vraagt hoort een familiedag leuk te zijn voor iedereen. Voor jong én oud. Daarom vind je in ons park vermaak, eten en attracties voor alle leeftijden.

Of je nu graag spelletjes doet samen, onze dieren wil bezoeken of de strijd met elkaar wil aangaan op de bowlingbaan, golfbaan of in een lasergame heat. Het kan allemaal! Begin al vroeg met een brunch of kies ervoor om de dag in stijl af te sluiten bij ons buffet of met een barbecue. Alles voor een geslaagde familiedag, passend bij jouw familie.

10 arrangementen voor succesvolle familiedag uitjes

Bij Hof van Eckberge kies je zelf welk arrangement het best past bij jouw familie en wensen. Ga voor lowbudget, voor een all-in arrangement van 2 uur of maak er echt een dag van met een ‘complete familiedag’ arrangement. Met 10 verschillende arrangementen is voor elk budget en elke wens een optie in ons belevingspark.

Kies uit arrangementen inclusief:

  • Entree tot het park
  • Activiteit(en)
  • Koffie en thee bij ontvangst
  • Fris
  • Gebak
  • Brunch
  • (Snack)buffet of BBQ


Plan nu jouw familiedag zonder zorgen

Je boekt al een familiedag in ons belevingspark vanaf 23,90 euro per persoon. Kies een arrangement, voeg eventuele extra’s toe en vraag de vrijblijvende offerte aan. Wij komen dan op je aanvraag terug!

Klaar om iedereen van de sokken te blazen met de familiedag van de eeuw?

Boek jouw familiedag arrangement