Aan leuke familie uitjes geen gebrek in ons 25.000m2 belevingspark. De vraag is dan ook niet of jij je hier met je hele familie kunt vermaken, maar welk vermaak je kiest tijdens jullie uitje! Alles in één dag proppen is vast niet onmogelijk, maar wel een flinke uitdaging. Onze tip is dus om eerst te ontdekken wat jullie écht willen doen met elkaar, voor je ons park binnenstapt.

Lees deze blog en laat je inspireren. Zo plan jij een dag vol dieren, spellen, sportieve activiteiten, eten en/of binnenpret!

Leuk familie uitje tussen de dieren

Heb je het over de leukste familie uitjes, dan kunnen dieren niet ontbreken wat ons betreft. In ons park vind je daarom verschillende diersoorten. Of je nu een voorkeur hebt voor onze geitjes, ezels en alpaca’s, of juist dol bent op dieren waar je beter wat afstand van kunt bewaren zoals de koraalduivels en koningspython; de hele familie geniet in onze dierentuin!Welke dieren vind ik bij Hof van Eckberge?

  • Paco's Onderzoeksstation vol reptielen en insecten.
  • Kinderboerderij-dieren: geitjes, kippen, schaapjes en miniatuurvarkentjes.
  • Exotische diersoorten: van koraalduivels tot harlekijn ara's en rood- en geelwangschildpadden.

Ontdek al onze diersoorten!

Familiepret met een potje Adventuregolf!

Ga samen de strijd aan op de nieuwe Adventuregolfbaan bij Hof van Eckberge! Deze kleurrijk aangeklede attractie beschikt over 18 uitdagende holes, waarvan er 9 volledig rolstoeltoegankelijk zijn! Door de verharde paden kunnen ook opa en oma deelnemen aan deze leuke activiteit. Een échte familieactiviteit!

Ga de strijd aan met je familieleden

Houdt jouw familie wel van gezonde competitie? Ga de strijd met elkaar aan in onze lasergamejungle, op de bowlingbaan of tijdens het boogschieten en beleef een dag om niet gauw te vergeten! Vervelen is gewoon geen optie.Ook in de regen een leuk familie uitje

Bij ons vind je veel activiteiten in de buitenlucht, maar gelukkig hebben we genoeg binnenpret opties. Denk aan de bowlingbaan en lasergame jungle, maar ook de peuterzone, relaxruimte en klim jungle! Je hele familie vermaakt zich zonder moeite in ons belevingspark, of het zonnetje nu schijnt of niet!

Tijd voor een goed gesprek en nog beter eten!

Na of tijdens een bezoek aan de dierentuin en de rest van het park krijg je ongetwijfeld trek. Dat is het moment om een plekje uit te zoeken op ons terras of in ons restaurant. Of het nu is voor een kop koffie met gebakje, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner, liefde gaat door de maag! En als je dan eindelijk samen zit laat een goed gesprek vaak niet lang op zich wachten.

Hulp bij het organiseren van je familiedag?

Genoeg activiteiten om een fantastische familiedag mee te beleven, toch? Maar vind jij of je familie het juist lastig om nu te kiezen tussen de leuke uitjes, dan helpen wij je graag. Ontdek alles dat wij kunnen doen om het organiseren van je familiedag bij Hof van Eckberge gemakkelijk te maken op onze website of neem contact met ons op. We denken met je mee!

Familiedag organiseren bij Hof van Eckberge

Op de hoogte blijven van de bouw? Houd onze Facebookpagina en Instagram goed in de gaten, óf schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!