Kom voor een all-inclusive familiedag naar Hof van Eckberge!


Een familiedag zonder gedoe? Met een all-inclusive familiedag bij Hof van Eckberge geniet je van begin tot eind van de leukste activiteiten, het lekkerste eten en de fijnste plekjes. We nemen de organisatie graag zo veel mogelijk uit handen!

Lees op deze pagina alles over een all-inclusive dag met de familie of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vraag een offerte aan

All-inclusive brunch

Het perfecte zondag-arrangement. Geniet van een buffet vol brunch lekkernijen en drankjes na het uitslapen!

Meer over all-inclusive brunch

All-inclusive diner

Een luxe, all-inclusive diner met voor-, hoofd- en nagerechten, dranken, alles dat je maar wilt in één uitgebreid buffet.

Meer over all-inclusive diner

All-inclusive barbecue

Barbecue zelf de lekkerste maaltjes bij elkaar op de grill. Een all-inclusive optie voor dat echte zomergevoel, mét drankjes!

Meer over all-inclusive barbecue

Onze all-inclusive arrangementen voor familiedagen

Bij Hof van Eckberge heb je keuze uit verschillende all-inclusive arrangementen. Perfect voor een familiedag. Met onze inclusieve arrangementen geniet je een dag lang van onbeperkte toegang tot het park, eten, drinken en jouw activiteiten naar keus. Heb jij leuke groepsactiviteiten gevonden binnen ons park? Kies dan het all-inclusive pakket dat past bij jouw familie.

Wat is inbegrepen bij een all-inclusive familiedag?

Wanneer jij een all-inclusive familiedag bij Hof van Eckberge organiseert, is het volgende altijd inbegrepen:

  • Entree tot het park;
  • Gratis parkeren;
  • Diner-, brunch- of barbecuebuffet;
  • Dranken en consumpties;
  • Een zitzone voor je familie.

Bekijk onze familiedagarrangementen

Boek je all-inclusive familiedag op tijd!

Een familiedag bestaat vaak uit een grote groep mensen. Om ervoor te zorgen dat de hele familie erbij kan zijn, wordt de datum vaak al vroeg vastgezet. Ligt de datum voor jouw familiedag al vast? Boek de all-inclusive familiedag bij Hof van Eckberge dan op tijd! We kunnen een beperkt aantal groepen per dag kwijt, dus door snel te boeken ben jij verzekerd van toegang. Kosteloos verzetten kan uiteraard!

Ga voor meer informatie en tips over familiedagen bij Hof van Eckberge naar de overzichtspagina.

Boek nu jouw all-inclusive familiedag

Familiedag organiseren wordt een eitje met deze blogs!

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken bij het organiseren van je familiedag voor alle leeftijden? Lees onze blogs en doe een hoop inspiratie op voor deze speciale dag!
Familiedag 2024: 5 tips!

Wist je dat de meeste familiedagen geboekt worden in januari en februari? Veel families hebben de feestdagen samen doorgebracht en prikken direct de datum voor het nieuwe jaar. In deze blog geven we je 5 tips voor de perfecte familiedag in 2024! Zo helpen we je bij het prikken van een datum, geven we je informatie over onze locatie én inspireren we je met verschillende activiteiten, om je familiedag tot een absoluut succes te maken!

Inspiratie nodig voor familiedag uitjes? Met deze arrangementen heb jij succes!

Het is zover: dit jaar is het jouw taak om de familiedag te organiseren. Zoals bij veel families is het een uitdaging. Want wat is leuk voor íedereen, is betaalbaar en - laten we eerlijk zijn - vergt zo min mogelijk organiseer werk? Plan je familiedag uitjes bij Hof van Eckberge, dan is alleen het prikken van de datum nog een uitdaging!

Stel het je maar voor. De familiedag breekt aan, je arriveert bij ons park en… hoeft nergens meer over na te denken. Eten is geregeld, activiteiten zijn gepland en de gezelligheid komt vanzelf! Ontdek jouw opties in deze blog >>

5 leuke familie uitjes in 1 bij Hof van Eckberge

Aan leuke familie uitjes geen gebrek in ons 25.000m2 belevingspark. De vraag is dan ook niet of jij je hier met je hele familie kunt vermaken, maar welk vermaak je kiest tijdens jullie uitje! Alles in één dag proppen is vast niet onmogelijk, maar wel een flinke uitdaging. Onze tip is dus om eerst te ontdekken wat jullie écht willen doen met elkaar, voor je ons park binnenstapt.

Lees deze blog en laat je inspireren. Zo plan jij een dag vol dieren, spellen, sportieve activiteiten, eten en/of binnenpret!

Vraag & antwoord

Wat zijn de voordelen van een all-inclusive familiedag

Boek je één van onze all-inclusive familiedagarrangementen, dan weet je zeker dat álles is inbegrepen bij de prijs. Eten, drinken, eventueel een leuke activiteit, afhankelijk van de arrangementskeuze kun je het zo uitgebreid maken als je wenst. Inspiratie opdoen? Neem een kijkje tussen onze arrangementen!

Moet ik op tijd reserveren voor een familiedag?

We zijn al ruim 10 jaar expert in het organiseren van familiedagen en worden dus goed gevonden! Op tijd reserveren is niet alleen verstandig, maar ook een must, zéker als je met een grote groep bent. Vraag snel en eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan en we informeren je graag over de mogelijkheden!