LET OP: de horeca en keuken binnen zijn gesloten. Bij onze buitenbar zijn wel verschillende warme en koude dranken, warme en koude versnaperingen, gebak, chips en snoep ‘TO-GO’ verkrijgbaar. Deze kunt u meenemen naar ons buitenterrein. BELANGRIJK: het nuttigen van eigen meegebrachte etenswaren, snoep en/of dranken is zowel binnen als buiten niet toegestaan.

Het is VERPLICHT vooraf online tickets te kopen via de ticketpagina. Bij een entreeticket hoort een door ons aangewezen zitplaats binnen. Onze klimstructuren, snoezelruimte, buitengebied, de bowling en lasergame zijn wél geopend.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

De meeste families kennen de traditie van de jaarlijkse familiedag. Gezellig met de hele familie op pad en allerlei leuke activiteiten ondernemen en natuurlijk gezellig eten. Voor het organiseren van een familiedag of familiefeest in de Achterhoek bent u bij Hof van Eckberge aan het juiste adres!

De perfecte locatie in de Achterhoek voor de familiedag

Hof van Eckberge is de ideale locatie voor een onbezorgde familiedag. In onze belevingswereld met mini ZOO kunnen de kinderen de hele dag spelen. Bij mooi weer kunt u genieten op het terras, terwijl de kids zich vermaken in de zand- en water-speelzone, op de houten klimtoestellen, de kabelbaan en de gigantische air trampoline.

Met de hele familie kunt u een wandeling maken in onze kinderboerderij over ons belevingspad met verschillende bijzondere dieren. Ook is er de mogelijkheid om de dieren te voeren.

Is het weer wat minder, dan kunt u binnen bij ons terecht. Wij beschikken over een indoor klimstructuur van 3 verdiepingen waar kids van alle leeftijden een onvergetelijke dag beleven.

Gaat u graag de strijd met elkaar aan? Huur dan voor één of meerdere uren bij ons een bowlingbaan of speel een potje lasergame met en tegen elkaar: succes verzekerd!

Strandpaviljoen

Liever wat meer privé zitten met uw familie? Boek dan ons strandpaviljoen! U kunt het paviljoen huren voor €50,- per dag en geniet samen met uw gasten van een heerlijke dag vertoeven bij Hof van Eckberge. Wij zetten alles voor u klaar en u geniet in het strandpaviljoen van eten en drinken. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Gezelschapsspellen

U kunt diverse gezelschapsspellen huren voor tijdens uw familiedag. Test elkaars behendigheid tijdens een potje Twister XL, Reuzenmikado of het waterhelmen spel. Daarnaast kunt u ook Reuzenganzenbord spelen of ga de strijd met elkaar aan tijdens een potje touwtrekken, blikgooien, zaklopen of ski lopen. De spellen zijn te huur voor €25,- per spel, per 2 uur óf profiteer van de aantrekkelijke combi-prijzen (3-6-9- spellen). Lees hier alle informatie over de gezelschapsspellen bij Hof van Eckberge.

Outdoor activiteiten

Hof van Eckberge ligt in een prachtige natuurlijke omgeving, omringd door bossen en veel groen. Op ons park is het mogelijk om gedurende de hele dag of een dagdeel gebruik te maken van ons (afgeschermde) strandpaviljoen. Wij zorgen ervoor dat de koelkasten gevuld zijn, zodat u met de hele familie van een onbezogde dag kunt genieten.

Tot slot is het ook mogelijk om via Hof van Eckberge verschillende sportieve activiteiten te ondernemen. Kanoën, boogschieten, steppen en raften zijn een van de mogelijkheden. Maar ook wat rustigere activiteiten, zoals een GPS tocht per fiets door de mooie Achterhoek, kunt u bij ons reserveren. Kortom: Hof van Eckberge is dé perfecte locatie voor een geheel verzorgde familiedag!

Op zoek naar een leuke workshop als onderdeel van uw familiedag?

Wenst u graag uw familiedag bij Hof van Eckberge te combineren met een leuke workshop? Bekijk hier de mogelijkheden die wij bieden.

Culinaire afsluiter van de familiedag

Na alle inspanningen, sluit u uw familiedag heerlijk relaxt gezamenlijk af met een heerlijke BBQ of door gebruik te maken van ons all-inclusive buffet.

Moet u dit jaar de jaarlijkse familiedag organiseren?

Heeft u interesse om bij Hof van Eckberge de familiedag te organiseren, maar weet u niet zo goed hoe u hieraan invulling kunt geven? Neem dan contact op met ons. Wij denken graag met u mee om tot een voorstel op maat te komen en de familiedag tot een groot succes te maken!

Wilt u onze locatie vrijblijvend komen bekijken en/of een mogelijke reservering doorspreken*? Dat kan uiteraard! Maakt u dan vooraf telefonisch een afspraak*. Wij maken hiervoor tijd beschikbaar en kunnen u voorzien van een goed advies. Gezien de drukkere weekenden heeft een doordeweekse afspraak de voorkeur.

* Een afspraak is mogelijk bij groepen vanaf 15 personen. Vrijblijvend komen kijken is uiteraard altijd mogelijk tijdens onze openingsdagen, ook als u met een kleiner gezelschap wenst te komen!