Een unieke familiedag!

Het belevingspark, de dierentuin en het restaurant zijn vanwege de lockdown door de overheid gesloten t/m 15 maart 2021.

Vanwege de beperking in onze mogelijkheden, door de opgelegde COVID-19 maatregelen, zijn wij van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar op 0545-461100. U kunt ons uiteraard ook altijd mailen op info@hofvaneckberge.nl

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Organiseer de perfecte familiedag!

Er ligt ieder jaar weer veel druk op de organisatie van de familiedag. Daarbij komt niet alleen veel zoekwerk kijken, maar ontstaan ook veel vragen: is iedereen er bij?; is de locatie geschikt voor alle leeftijden?; past het wel binnen het budget? Bij Hof van Eckberge snappen we deze vragen en zijn we al bijna 10 jaar expert in het organiseren van de mooiste familiedagen die voldoen aan alle gestelde eisen! Deze jarenlange ervaring heeft geresulteerd in ruim 12 arrangementen die dagvullend, vol vermaak, inclusief eten en drinken én niet te vergeten: voor ieder gewenst budget zijn. Bekijk ze en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk arrangementen

Waarom een familiedag bij Hof van Eckberge?

Wij zijn natuurlijk niet de enige familiedag-aanbieder in de omgeving. Als organisator zit je vol ideeën over mogelijke locaties, activiteiten en de culinaire invulling van je familiedag. Waarom dan kiezen voor Hof van Eckberge? Wij zetten de belangrijke punten voor je op een rij:

  • 25.000m² Binnen én buitenvermaak: met een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, activiteitenveld en een dierentuin vol bijzondere diersoorten
  • Geschikt voor álle leeftijden, van 0 tot 99+: met binnen en buiten een omheinde peuterzone, een snoezelruimte, een rolstoelvriendelijk én rollatorvriendelijk park en comfortabel meubilair voor de volwassenen.
  • Goede horeca: van buffetten tot barbecues en van snackbuffetten tot een uitgebreide lunch
  • Centraal gelegen in een goed bereikbaar buitengebied
  • Volop groepsactiviteiten: van bowlen tot lasergamen en van oud-Hollandse gezelschapsspellen tot boogschieten
  • Bij mooi én bij slecht weer: met een groot parkrestaurant, zonnig terras en een schaduwrijke overkapping

Leuke activiteiten voor je familiedag

Naast gezellig bijpraten en lekker eten en drinken hoort een leuke activiteit natuurlijk ook bij de invulling van een familiedag. Samen een balletje gooien op de bowlingbaan, de onderlinge strijd aangaan in de lasergamejungle, een pijl schieten in een potje boogschieten, alles is mogelijk!

TIP: oud-Hollandse Gezelschapsspellen! Nieuw in het assortiment zijn onze oud-Hollandse gezelschapsspellen. Een eigentijdse variant op de klassieke spellen zoals: ganzenbord, twister, blikgooien en 6 andere spelsoorten. Het leuke is: de spellen zijn allemaal in XL-formaat geproduceerd, zodat je ze met de hele familie kunt spelen! Bekijk ze hier en voeg ze eenvoudig toe aan je reservering.

Familiedagarrangementen

Onderstaand vind je een selectie aan familiedagarrangementen. Je selecteert eenvoudig je budget en ziet direct wat er voor die prijs is inbegrepen. Tijdens het opstellen van een vrijblijvende offerte voeg je zelf de gewenste extra's en activiteiten toe, waarna we je binnen 3 dagen een op maat gemaakte offerte toesturen! Heb je toch aanvullende vragen, bel ons direct, of vul een contactformulier in.