MELDING ALL INCLUSIVE

In verband met de Corona maatregelen serveren wij momenteel uitsluitend ons aangepaste dinergerechtenbuffet én ons barbecuearrangement voor groepen vanaf 15 volwassenen. Het reguliere all-inclusive buffet en de brunch zijn momenteel niet te reserveren.

Je kunt wel (combi-)tickets boeken via onze ticketpagina. Wij verwachten dat het vanaf september weer mogelijk zal zijn om de brunch en het all inclusive buffet te reserveren. Zodra de arrangementen wel weer te reserveren zijn zullen wij deze melding verwijderen.

Bestel (combi)-tickets Bekijk dinergerechtenbuffet Bekijk barbecuearrangement

BELANGRIJK: In de zomervakantie t/m eind augustus serveren wij geen all inclusive arrangementen (m.u.v. BBQ all inclusive vanaf 15 volwassenen). U kunt wél combi-tickets of losse tickets reserveren via onze website. Voor grotere groepen vanaf 15 personen kunt u altijd contact met ons opnemen!

BELANGRIJK: Het is vanaf september waarschijnlijk weer mogelijk om te reserveren voor onze all inclusive arrangementen. Reserveren kan via de reserveringsknop. Het All Inclusive buffet wordt geserveerd indien wij voldoende aanmeldingen ontvangen. Bij onvoldoende aanmeldingen zullen wij u hierover informeren en de alternatieven met u bespreken.

Genieten van een heerlijk uitgebreid warm en koud buffet met desserts en kindergerechten? En dan inclusief de dranken én met gratis entree? Daarvoor hebben we voor u het All-Inclusive dinerarrangement samengesteld in verschillende tijdsduren (5 / 4 / 3 / 2-uurs). Voor de tijdsduur van het arrangement zijn de entreeprijs, dranken én een 2 uur durend koud-, warm- en dessertbuffet inbegrepen. Zo kunt u onder het genot van een drankje en onze met zorg bereide gerechten gezellig tafelen met uw gezin, familie, vrienden of bekenden. Onder onze prijzen vindt u aanvullende informatie.

Prijzen All Inclusive dinerbuffet


5 uur
Kids t/m 90cm
Gratis
Kids t/m 7 jaar
€ 17,50
Kids 8 t/m 11 jaar
€ 28,90
Vanaf 12 jaar
€ 45,90
  Meest gekozen
4 uur
Kids t/m 90cm
Gratis
Kids t/m 7 jaar
€ 16,50
Kids 8 t/m 11 jaar
€ 24,90
Vanaf 12 jaar
€ 39,90

3 uur
Kids t/m 90cm
Gratis
Kids t/m 7 jaar
€ 15,50
Kids 8 t/m 11 jaar
€ 20,90
Vanaf 12 jaar
€ 33,90

Daarnaast is er ook nog een 2-uurs arrangement mogelijk:

Kids
t/m 90cm
Kids
90cm t/m 7 jaar
Kids
8 t/m 11 jaar
Vanaf 12 jaar en
volwassenen
Gratis € 14,50 € 16,90 € 26,90
Het 2-uurs arrangement reserveren

Inhoud dinerbuffet

In onze 2, 3, 4 en 5 uurs arrangementen zit altijd het dinerbuffet voor 2 uur lang inbegrepen. Voor de tijdsduur van uw arrangement zitten ook de entree en de hieronder genoemde dranken inbegrepen. Bij de 3, 4 en 5 uurs arrangementen vindt u op ons drankeneiland ook appelgebak en zoete lekkernijen. Het 3 uurs arrangement kunt u laten starten vanaf 15.00 uur en vanaf 14.00 uur kunt u starten met het 4 of 5 uurs arrangement.

Verlenging van het arrangement (dranken) is mogelijk per 30 minuten: 12 jaar en ouder €4,- per persoon - kinderen 8 t/m 11 jaar €2,- per kind - kinderen t/m 7 jaar €0,50 per kind - kinderen tot 90cm gratis.

Wij serveren het 2-uurs all-inclusive buffet op zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur. De starttijden van het buffet zijn 16.00 / 16.30 / 17.00 uur (afwijkende starttijden op aanvraag). Op andere dagen serveren wij een buffet op aanvraag, vanaf 20 volwassenen.

Uw buffet

 • Diverse broodsoorten met kruidenboter en knoflooksaus
 • Huisgemaakte soepen & soepgarnituren
 • Voorgerechten van vlees en vis
 • Verschillende salades, rauwkost, garnituren en dressings
 • Diverse tapas
 • Royale keuze uit hoofdgerechten van vis & vlees
 • Warme sauzen, aardappel- en groentegarnituren
 • Frites, diverse snacks, poffertjes, appelmoes en sauzen
 • Mousse in diverse smaken
 • Diverse taartsoorten
 • Schepijs in verschillende smaken met slagroom, sauzen en toppings
 • Vers fruit

Inbegrepen dranken

Frisdranken, bier (0,25 ltr pils van de tap), Radler, wijnen, koffie, cappuccino en thee zijn inbegrepen in het All-Inclusive arrangement en zijn verkrijgbaar bij ons drankeneiland. Andere dranken zijn uiteraard bij de bar verkrijgbaar tegen de daarvoor vastgestelde prijzen.

Maaltijd- en/of dieetwensen

Heeft u een specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee.

Combineer uw buffet met een activiteit

Combineer uw arrangement met één of meerdere van de mogelijke activiteiten bij Hof van Eckberge zoals bowlen of lasergamen. Hierover informeren wij u graag!

Lasergamen
(6 minuten)
€ 4,- p.p.
Bowlen (per baan, 55 minuten), inclusief hygiënische sokjes € 22,-

Liever barbecueën? Bovenstaande arrangementen zijn ook te reserveren in combinatie met een barbecue (minimaal 15 volwassenen). Bekijk hier de mogelijkheden.

BELANGRIJK: We hanteren diverse maatregelen om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen. Zo vindt u desinfectiepunten op de buffetten, een aangegeven route én vragen we u om afstand te houden van andere gasten. Reserveren kan via de reserveringsknop.