LET OP: de horeca en keuken binnen zijn gesloten. Bij een entreeticket hoort een door ons aangewezen zitplaats binnen. Onze klimstructuren, snoezelruimte, buitengebied, de bowling en lasergame zijn wél geopend.

Het is VERPLICHT vooraf online tickets te kopen via de ticketpagina. In ons buitenterrein is een verkooppuntje TO GO geopend. Warme en koude dranken, gebak, snoep en versnaperingen kunt u meenemen het terrein in en mogen dus niet binnen genuttigd worden. LET OP: het nuttigen van eigen meegebrachte etenswaren, snoep en/of dranken is zowel binnen als buiten niet toegestaan.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Melding All inclusive

In verband met de nieuwe beperkende mogelijkheden afgekondigd op 28 september zijn onze All Inclusive arrangementen tot nader orde niet te reserveren. U kunt wel uw (combi-)tickets boeken via onze ticketpagina. Zodra de All Inclusive arrangementen wel weer te reserveren zijn zullen wij deze melding verwijderen.

Bij Hof van Eckberge kunt u heerlijk barbecueën. Wij bieden u een heerlijk All Inclusive barbecue arrangement, inclusief dranken. Al vanaf €26,90 per volwassene geniet u op ons (deels overdekte) terras 2 uur lang van de barbecue met heerlijke, gevarieerde barbecue gerechten en een ruime variatie aan soorten vlees zoals kip, rundvlees, varkensvlees en vis (op basis van 4 stuks p.p.). Uiteraard gecombineerd met broodsoorten, kruidenboter, knoflooksaus, barbecuesausen en salades. De genoemde bijgerechten vullen wij aan, indien u dit wenst. Wij zetten alles voor u klaar en geven u uitleg. Een vegetarische invulling van de barbecue items is ook mogelijk. Wij serveren barbecues tijdens onze reguliere openingstijden vanaf 15 volwassenen.

In onze 2, 3, 4 en 5 uurs arrangementen zit altijd de barbecue voor 2 uur lang inbegrepen. Voor de tijdsduur van uw arrangement zitten ook de entree en de hieronder genoemde dranken inbegrepen. Bij de 3, 4 en 5 uurs arrangementen vindt u op ons drankeneiland ook appelgebak en zoete lekkernijen.

Prijzen All Inclusive barbecue 2020

  2 uur 3 uur 4 uur 5 uur
Kids t/m 90 cm Gratis Gratis Gratis Gratis
Kids 90 cm t/m 7 jaar € 14,50 € 15,50 € 16,50 € 17,50
Kids 8 t/m 11 jaar € 16,90 € 20,90 € 24,90 € 28,90
Vanaf 12 jaar en volwassenen € 26,90 € 33,90 € 39,90 € 45,90

Dranken die zijn inbegrepen

Frisdranken, bier (0,25 ltr pils van de tap), Radler, wijnen, koffie, cappuccino, espresso en thee zijn inbegrepen in het All Inclusive arrangement en zijn verkrijgbaar bij het drankenbuffet. Andere dranken zijn uiteraard bij de bar verkrijgbaar tegen de daarvoor vastgestelde prijzen.

Maaltijd- en/of dieetwensen barbecue

Heeft u specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee.

Welk weer het ook is, uw arrangement valt niet in het water!

Zowel bij mooi weer als bij minder mooi weer kunt u bij ons komen barbecuen. Ons terras is rookvrij en deels overdekt, dus wanneer de zon hoog aan de hemel staat en de mussen van het dak vallen, kunt u heerlijk barbecueën in de schaduw. Ook bij minder mooi weer kan de barbecue gewoon doorgaan, want dan zit u lekker droog.

Als de temperatuur toch te laag is kunt u dit arrangement, vooraf en in overleg, kosteloos omzetten naar ons 2-uurs All Inclusive buffet inclusief dranken. Dit is uitsluitend mogelijk op dagen dat het buffet geserveerd wordt.

Barbecue combineren met een activiteit

Combineer uw All Inclusive barbecue arrangement met één of meerdere van de mogelijke activiteiten bij Hof van Eckberge zoals bowling of lasergame. Hierover informeren wij u graag!

Lasergamen
(6 minuten)
€ 4,- p.p.
Bowlen (per baan, 55 minuten), inclusief hygiënische sokjes € 22,-

Liever een dinerbuffet? Bovenstaande arrangementen zijn op zaterdag en zondag ook te reserveren in combinatie met een buffet. Bekijk hier de mogelijkheden.

Naast bowlen en lasergamen kunt u bij ons nog veel meer leuke activiteiten ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een GPS-tocht door de mooie omgeving van de Achterhoek of een dagje kanoën op de Berkel? Een leuke activiteit om met mooi weer te doen bij uw familie- of vriendendag!