Hof van Eckberge zal vanaf woensdag 20 mei weer geopend zijn. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus.

Wenst u ons te bezoeken dan dient u vooraf online uw entreetickets te kopen. Klik hier voor het kopen van uw tickets. Omdat op dit moment de regels vanaf 1 juni nog niet helemaal duidelijk zijn, zijn alleen de tickets te boeken t/m 31 mei.

Wij zijn vanaf maandag 18 mei weer dagelijks telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.
Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Cadeaubon van Hof van Eckberge

cadeaupas

Tip voor een origineel cadeau

Bent u nog op zoek naar een origineel cadeau voor een jarige, collega, jubilaris, vrienden of familie? Hof van Eckberge heeft haar eigen cadeaubon. De cadeaupas kan bijvoorbeeld worden ingezet voor een leuke dag uit in ons belevingspark met mini-ZOO óf voor een heerlijke brunch of diner in ons restaurant.

Wij zetten het door u gewenste bedrag op de cadeaupas(sen) en pakken deze, indien gewenst, voor u in een geschenkverpakking. De cadeaupas is al verkrijgbaar vanaf een bedrag van 5 euro!

De ontvanger van de cadeaupas kan het opgewaardeerde bedrag volledig naar eigen keuze bij Hof van Eckberge besteden, uiteraard ook te verdelen over meerdere bezoeken. Het tegoed op de pas kan bijvoorbeeld besteed worden voor de entree, een arrangement naar keuze of voor een hapje en een drankje. Voor elk wat wils!

Een cadeaupas kopen? U kunt op onze openingsdagen terecht bij onze receptie. Wij zetten dan direct het door u aangegeven bedrag op de cadeaupas. Het opsturen van een cadeaupas is helaas niet mogelijk, deze dient altijd bij de receptie gekocht te worden. Onze collega's van de receptie zijn tot 17.00 uur aanwezig.

Geef 25.000m² binnen- en buiten speel- en belevingsplezier cadeau!

De waarde op deze pas kunt u gebruiken als betaalmiddel bij Hof van Eckberge. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen bij Hof van Eckberge!

TIP: Bent u nog op zoek naar een relatiegeschenk of kerstgeschenk? Wilt u uw medewerkers een origineel cadeau geven op hun verjaardag? Of uw klanten verrassen met een cadeaubon van Hof van Eckberge? Gebruik de cadeaubon van Hof van Eckberge om iemand met een mooi presentje blij te maken en aan uw bedrijf te binden.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.