U kunt bij ons terecht voor het afhalen en laten bezorgen van heerlijke stamppotten, pannenkoeken, zoete lekkernijen, dranken en souvenirs. Het belevingspark, de dierentuin en het restaurant zijn vanwege de lockdown door de overheid gesloten t/m 9 februari 2021.

Vanwege de beperking in onze mogelijkheden, door de opgelegde COVID-19 maatregelen, zijn wij van 14.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0545-461100. U kunt ons uiteraard ook altijd mailen op info@hofvaneckberge.nl

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

cadeaupas

Tip voor een origineel cadeau

Bent u nog op zoek naar een origineel cadeau voor een jarige, collega, jubilaris, vrienden of familie? Hof van Eckberge heeft haar eigen cadeaubon. De cadeaupas kan bijvoorbeeld worden ingezet voor een leuke dag uit in ons belevingspark met mini-ZOO óf voor een heerlijke brunch of diner in ons restaurant.

Wij zetten het door u gewenste bedrag op de cadeaupas(sen) en pakken deze, indien gewenst, voor u in een geschenkverpakking. De cadeaupas is al verkrijgbaar vanaf een bedrag van 5 euro!

De ontvanger van de cadeaupas kan het opgewaardeerde bedrag volledig naar eigen keuze bij Hof van Eckberge besteden, uiteraard ook te verdelen over meerdere bezoeken. Het tegoed op de pas kan bijvoorbeeld besteed worden voor de entree, een arrangement naar keuze of voor een hapje en een drankje. Voor elk wat wils!

Een cadeaupas kopen? U kunt op onze openingsdagen terecht bij onze receptie. Wij zetten dan direct het door u aangegeven bedrag op de cadeaupas. Het opsturen van een cadeaupas is helaas niet mogelijk, deze dient altijd bij de receptie gekocht te worden. Onze collega's van de receptie zijn tot 17.00 uur aanwezig.

Geef 25.000m² binnen- en buiten speel- en belevingsplezier cadeau!

De waarde op deze pas kunt u gebruiken als betaalmiddel bij Hof van Eckberge. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen bij Hof van Eckberge!

TIP: Bent u nog op zoek naar een relatiegeschenk of kerstgeschenk? Wilt u uw medewerkers een origineel cadeau geven op hun verjaardag? Of uw klanten verrassen met een cadeaubon van Hof van Eckberge? Gebruik de cadeaubon van Hof van Eckberge om iemand met een mooi presentje blij te maken en aan uw bedrijf te binden.