• Verjaardag | Vier je verjaardag

LET OP: de horeca en keuken binnen zijn gesloten. Bij onze buitenbar zijn wel verschillende warme en koude dranken, warme en koude versnaperingen, gebak, chips en snoep ‘TO-GO’ verkrijgbaar. Deze kunt u meenemen naar ons buitenterrein. BELANGRIJK: het nuttigen van eigen meegebrachte etenswaren, snoep en/of dranken is zowel binnen als buiten niet toegestaan.

Het is VERPLICHT vooraf online tickets te kopen via de ticketpagina. Bij een entreeticket hoort een door ons aangewezen zitplaats binnen. Onze klimstructuren, snoezelruimte, buitengebied, de bowling en lasergame zijn wél geopend.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Een bijzondere verjaardag beleven bij Hof van Eckberge

Binnenkort jarig en wilt u een leuk verjaardagsfeest organiseren? Of bent u op zoek naar de locatie om de verjaardag van uw zoon of dochter te vieren? Kom dan naar Hof van Eckberge om de verjaardag onvergetelijk te maken.

Diverse invullingen voor uw verjaardagsfeest

Hof van Eckberge biedt tal van mogelijkheden voor de invulling van uw verjaardagsfeest. Start het feest met gebak en zoete lekkernijen en ga aansluitend gezellig borrelen in ons restaurant of op het rookvrije terras. Zin in een activiteit? Reserveer de bowlingbaan of ga de strijd met elkaar aan in onze lasergame jungle. De prijzen vindt u hier. Hof van Eckberge biedt diverse all-inclusive arrangementen met variërende tijdsduren voor uw verjaardagsfeest!

Vier een verjaardag bij Hof van Eckberge

Een verjaardag is altijd een bijzonder moment en kinderen leven vaak vol spanning naar hun verjaardag toe. Vooral naar het verjaardagsfeestje met vriendjes en vriendinnetjes wordt uitgekeken. Hof van Eckberge biedt u tal van mogelijkheden om de leukste verjaardagsfeestjes te organiseren. We bieden u binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud. Ons belevingspad neemt u mee op ontdekkingsreis door onze kinderboerderij waar u samen stekelvarkens, priariehondjes en bijzondere watervogels kunt ontdekken. Maar ook bij slecht weer kunt u terecht bij Hof van Eckberge voor een leuk verjaardagsfeestje. Ontdek samen onze indoor jungle tijdens het lasergamen of maak het verjaardagsfeest compleet met een rondje bowlen.

Gezellig samen eten om de verjaardag af te ronden

Maak de verjaardag compleet met een bezoek aan ons restaurant waar u niet alleen culinair kunt genieten, maar waar wij ook een speciale menukaart voor de kids aanbieden. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen. Reserveer bijvoorbeeld voor ons all-inclusive buffet of reserveer vanaf 8 volwassenen een barbecue arrangement.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een verjaardagsfeest, neemt u contact op met Hof van Eckberge.