Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Trouwen

Trouwen, een van de meest belangrijke momenten in uw leven. U wilt dan ook het allerbeste voor u en uw gasten voor deze bijzondere dag. Daar hoort natuurlijk ook een receptie en een feest op een sfeervolle locatie bij. Hof van Eckberge biedt u een diverse keuze uit arrangementen om van deze bijzondere dag een onvergetelijke ervaring te maken. Wij bieden u een bijzondere locatie om samen met uw gasten deze feestelijke gelegenheid te vieren.

Onvergetelijk trouwen bij Hof van Eckberge

U gaat trouwen. Van harte gefeliciteerd! We willen u graag helpen om van deze dag een onvergetelijke dag te maken. Wij beschikken over complete trouwarrangementen en culinaire diners. In ons restaurant bieden wij u dinermogelijkheden op maat. Bij Hof van Eckberge heeft u de ruime keuze uit diverse dinermogelijkheden, maar ook uit buffet en barbecuevarianten. Ook vergeten we hierbij de kinderen niet. Onze menukaart biedt verschillende lekkere maaltijden voor de kids.

Volledig naar uw eigen wensen trouwen

Als u gaat trouwen moet u veel keuzes maken en veel organiseren. Wij helpen u graag om deze bijzondere dag helemaal naar uw wensen in te richten. Wij vinden het belangrijk dat uw trouwfeest bij u past en volledig bij uw wensen en verwachtingen aansluit. Hof van Eckberge helpt u graag om u trouwdag te laten slagen.

Meer informatie over trouwen bij Hof van Eckberge

Wij beschikken over ruime ervaring om u te ondersteunen en te ontzorgen bij de organisatie van uw trouwerij. Wij organiseren dit graag voor u en willen u graag helpen bij de voorbereidingen. U kunt bij Hof van Eckberge terecht voor een grote of kleine bruiloft, met een capaciteit tot 500 personen.

Bent u geïnteresseerd om uw huwelijksfeest bij Hof van Eckberge te houden, neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee om uw trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.