Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Schoolreisje bij Hof van Eckberge

Schoolreisjes vormen voor kinderen vaak het hoogtepunt van het schooljaar. Om een leuk schoolreisje te organiseren zijn een hoop voorbereidingen nodig. Hierover denken wij graag met u mee. Hof van Eckberge beschikt over een unieke locatie die uitermate geschikt is voor een actief en educatief schoolreisje.

Een geslaagd schoolreisje

Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht speelparadijs met kinderboerderij in Eibergen. Bij ons ervaart u avontuur, beleving en ontspanning binnen* én buiten.

Bij Hof van Eckberge kunt u zelf een interessant dagprogramma voor een schoolreisje samenstellen uit verschillende arrangementen en activiteiten. U kunt bij ons terecht voor een complete dag die kinderen zal stimuleren om te spelen, te ontdekken en te leren. Speciaal voor de kinderen van de basisschool hebben wij diverse schoolreisarrangementen.

Educatie tijdens een schoolreisje

Onze kinderboerderij met dieren uit Noord- en Zuid Amerika en Australië biedt een leuk startpunt voor een educatief schoolreisje. Langs het belevingspad, dat u door onze kinderboerderij leidt, staan displays met interessante achtergrond informatie over onze diersoorten. We bieden speurtochten aan die geschikt zijn voor schoolreisjes, die langs de dieren in de kinderboerderij gaan.

Daarnaast beschikt Hof van Eckberge ook over 12 fascinerende zoet- en zoutwateraquaria. Hier vindt u onder verschillende tropische vissen zoals koraalduivels, murenen en trekkersvissen. Uiteraard kunt u ook bekende vissen bij ons tegenkomen zoals Nemo, een anemoonvisje.

Veilig spelen tijdens een schoolreisje

Wij vinden een veilige omgeving voor kinderen altijd belangrijk en hebben daarom onze binnenspeeltuin en buitenspeeltuin zo ingericht, dat u altijd het overzicht kunt houden. De zithoeken zijn zo ingericht, dat u altijd zicht op het speelterrein hebt. Daarnaast waarborgen ook opvangnetten rondom alle klimstructuren de veiligheid van de kids.

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor een schoolreisje naar Hof van Eckberge, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

TIP: kinderen kunnen in onze shop een leuke souvenir kopen, dit kan al vanaf €0,50

*De speelstructuren binnen zijn geschikt voor kinderen tot maximaal 12 jaar oud.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.