Wat is geopend?
Vanaf 1 juli zijn alle faciliteiten weer geopend (binnen én buiten).

Online ticketverkoop:
U koopt bij voorkeur vóóraf uw tickets voor een bepaalde datum via onze website. Dit kan snel en eenvoudig via onze ticket-pagina. De online tickets zijn €0,50 goedkoper dan aan de kassa. Koopt u bij onze receptie de tickets dan dient u ter plekke een registratieformulier in te vullen.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, gratis vouchers, Social Deal, etc.

Kinderpartijtje

Hof van Eckberge: een unieke locatie voor een bijzonder kinderpartijtje

Wilt u ook een leuk kinderpartijtje organiseren, dat alle kinderen zich jaren later nog zullen herinneren? Hof van Eckberge maakt het plannen en organiseren van een onvergetelijk kinderpartijtje door een groot aanbod activiteiten een stukje gemakkelijker voor u.

Organiseer een kinderpartijtje bij Hof van Eckberge

Bij ons kunt u een kinderpartijtje op verschillende manieren invullen, afhankelijk van de leeftijd van de kids. Hof van Eckberge biedt tal van mogelijkheden om een kinderpartijtje tot een groot succes te maken. Met een 25.000m2 groot buitenterrein, een 400m2 jungle om te lasergamen en een bowlingbaan is Hof van Eckberge een speelparadijs voor kinderen en de ideale locatie voor een leuk kinderpartijtje.

Iedere jarige die bij ons het kinderfeestje houdt ontvangt bij onze receptie een muntje voor kadootje uit onze ballenautomaat! Wilt u voor alle kinderen een leuk kadootje uit de kadootjesautomaat voor € 1,- per stuk? Geeft u dit dan gerust aan ons door.

Spelen, beleven, ontdekken

Naast een avontuurlijke klimtocht in onze klimstructuur kunt u het kinderpartijtje in de binnenspeeltuin ook rustiger invullen met een speurtocht naar Nemo in het aquarium. Ontdek samen de tropische vissen in één van onze 12 zoet of zoutwateraquaria. Loop bij mooi weer over ons belevingspad door de kinderboerderij en leer onze wallaby’s, nandoe’s of wasberen kennen.

Veilig spelen tijdens een kinderpartijtje

Natuurlijk speelt de veiligheid van de kinderen tijdens een kinderpartijtje een belangrijke rol. Als ouders wilt u een bijzondere dag voor uw kind organiseren, maar wilt u zich niet constant zorgen maken over de veiligheid van de kinderen. Hof van Eckberge heeft de binnenspeeltuin en buitenspeeltuin veilig ingericht met opvangnetten, zodat u samen met de kinderen volop kunt genieten van een veilig kinderpartijtje.

Gezamenlijk eten: een perfecte afsluiting voor een kinderpartij

Natuurlijk kunt u het kinderpartijtje ook gezellig afronden met een lekker etentje in ons restaurant. Kijk ook naar de menukaart speciaal voor kids voor een geslaagde afronding van de dag. Of kijk bij onze arrangementen voor de mogelijkheden om het kinderfeest bij Hof van Eckberge te vieren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een kinderpartijtje bij Hof van Eckberge neem gerust contact met ons op.

Let op: de arrangementen voor kinderfeestjes zijn op basis van reservering en kunnen worden geboekt vanaf minimaal 6 kinderen (in de leeftijd t/m 12 jaar). 

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!