• Kinderfeestje | Vier je kinderfeestje

U kunt bij ons terecht voor het afhalen en laten bezorgen van heerlijke stamppotten, pannenkoeken, zoete lekkernijen, dranken en souvenirs. Het belevingspark, de dierentuin en het restaurant zijn vanwege de lockdown door de overheid gesloten t/m 9 februari 2021.

Vanwege de beperking in onze mogelijkheden, door de opgelegde COVID-19 maatregelen, zijn wij van 14.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0545-461100. U kunt ons uiteraard ook altijd mailen op info@hofvaneckberge.nl

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Melding kinderfeestjes

In verband met de nieuwe beperkende mogelijkheden afgekondigd op 28 september zijn onze kinderfeestarrangementen tot nader orde niet te reserveren. U kunt wel uw (combi-)tickets voor een kinderfeestje boeken via onze ticketpagina. Zodra de kinderfeestarrangementen wel weer te reserveren zijn zullen wij deze melding verwijderen.

Kinderfeest arrangementen

Meest gekozen
Extensivo
€14 P.P.
Entree
3 x ranja
(slimpie)
Frites met
2 mini snacks
en fritessaus
Softijsje
1e heat
lasergame
6 minuten
2e heat
lasergame
6 minuten
 
Bueno
€12 P.P.
Entree
3 x ranja
(slimpie)
Frites met
2 mini snacks
en fritessaus
Softijsje
1e heat
lasergame
6 minuten
 
Vivo
€10 P.P.
Entree
3 x ranja
(slimpie)
Frites met
2 mini snacks
en fritessaus
IJsje

Onvergetelijk kinderfeestje bij Hof van Eckberge

U heeft iets te vieren en wilt een bijzonder kinderfeestje organiseren? Hof van Eckberge biedt de leukste mogelijkheden om een kinderfeestje onvergetelijk te maken.

Arrangementen voor kinderfeestjes

Hof van Eckberge heeft speciaal voor u diverse arrangementen samengesteld zodat u nergens meer aan hoeft te denken. De arrangementen zijn inclusief entree en lekker eten. Bekijk onze arrangementen voor alle mogelijkheden.

Kinderfeestje: Binnen of Buiten?

Bij de organisatie van een geslaagd kinderfeest komen een hoop aspecten kijken. Hoeveel kinderen gaan we uitnodigen? Houden de kinderen meer van actie en sportieve activiteiten, en zo ja, van welke? Of willen we liever een rustig kinderfeestje organiseren? En wat als het weer omslaat en we naar een binnenactiviteit over moeten gaan? Voor het kinderfeestje kan beginnen is een goede voorbereiding essentieel. Hof van Eckberge biedt u tal van mogelijkheden om de leukste kinderfeestjes te organiseren.

In onze kinderboerderij kunt u samen met de kids o.a. stekelvarkens, priariehondjes en bijzondere watervogels langs het belevingspad ontdekken of een avontuurlijke middag in de buitenspeeltuin beleven. Maar ook bij slecht weer kunt u terecht bij Hof van Eckberge voor een leuk kinderfeestje. Ontdek met de kinderen onze indoor jungle tijdens het lasergamen of maak het kinderfeest compleet met een rondje bowlen.

Veilig spelen tijdens kinderfeestjes

Wij vinden veilig spelen altijd belangrijk en hebben daarom onze binnenspeeltuin en buitenspeeltuin zo ingericht, dat u te allen tijde overzicht kunt houden. De zithoeken zijn zo ingericht, dat u altijd zicht op het speelterrein heeft. Daarnaast waarborgen de opvangnetten rondom alle klimstructuren de veiligheid van alle kinderen tijdens het kinderfeestje.

Iedere jarige die bij ons het kinderfeestje houdt ontvangt bij onze receptie een muntje voor kadootje uit onze ballenautomaat! Wilt u voor alle kinderen een leuk kadootje uit de kadootjesautomaat voor € 1,- per stuk? Geeft u dit dan gerust aan ons door.

Sluit uw kinderfeestje af met een gezellig etentje

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor leuke binnen en buiten activiteiten, maar ook voor een lekker diner om het kinderfeest gezamenlijk af te ronden. Na een dag vol met actie, avontuur en spelletjes hebben kinderen zin in wat lekkers. Wat is leuker dan een onvergetelijk kinderfeestje af te sluiten met een gezellig etentje? Natuurlijk heeft Hof van Eckberge een menukaart speciaal voor de kids. Kijk bij onze arrangementen en speciale kinderkaart voor de mogelijkheden om het kinderfeest gezamenlijk af te ronden. 

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden om een kinderfeestje te organiseren? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee om het kinderfeest tot een groot succes te maken.

Let op: de arrangementen voor kinderfeestjes zijn op basis van reservering en kunnen worden geboekt vanaf minimaal 6 kinderen (in de leeftijd t/m 12 jaar).