Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Familiedag organiseren in de Achterhoek?

De meeste families kennen de traditie van de jaarlijkse familiedag. Gezellig met de hele familie op pad en allerlei leuke activiteiten ondernemen en natuurlijk gezellig eten. Voor het organiseren van een familiedag of familiefeest in de Achterhoek bent u bij Hof van Eckberge aan het juiste adres!

De perfecte locatie in de Achterhoek voor de familiedag

Hof van Eckberge is de ideale locatie voor een onbezorgde familiedag. In onze belevingswereld met mini ZOO kunnen de kinderen de hele dag spelen. Bij mooi weer kunt u genieten op het terras, terwijl de kids zich vermaken in de zand- en water-speelzone, op de houten klimtoestellen, de kabelbaan en de gigantische air trampoline.

Met de hele familie kunt u een wandeling maken in onze kinderboerderij over ons belevingspad met verschillende bijzondere dieren. Ook is er de mogelijkheid om de dieren te voeren.

Is het weer wat minder, dan kunt u binnen bij ons terecht. Wij beschikken over een indoor klimstructuur van 3 verdiepingen waar kids van alle leeftijden een onvergetelijke dag beleven.

Gaat u graag de strijd met elkaar aan? Huur dan voor één of meerdere uren bij ons een bowlingbaan of speel een potje lasergame met en tegen elkaar: succes verzekerd!

Gezelschapsspellen

U kunt diverse gezelschapsspellen huren voor tijdens uw familiedag. Test elkaars behendigheid tijdens een potje Twister XL, Reuzenmikado of het waterhelmen spel. Daarnaast kunt u ook Reuzenganzenbord spelen of ga de strijd met elkaar aan tijdens een potje touwtrekken, blikgooien, zaklopen of ski lopen. De spellen zijn te huur voor €25,- per spel, per 2 uur óf profiteer van de aantrekkelijke combi-prijzen (3-6-9- spellen). Lees hier alle informatie over de gezelschapsspellen bij Hof van Eckberge.

Oudoor activiteiten

Hof van Eckberge ligt in een prachtige natuurlijke omgeving, omringd door bossen en veel groen. Op ons park is het mogelijk om gedurende de hele dag of een dagdeel gebruik te maken van ons (afgeschermde) strandpaviljoen. Wij zorgen ervoor dat de koelkasten gevuld zijn, zodat u met de hele familie van een onbezogde dag kunt genieten.

Tot slot is het ook mogelijk om via Hof van Eckberge verschillende sportieve activiteiten te ondernemen. Kanoën, boogschieten, steppen en raften zijn een van de mogelijkheden. Maar ook wat rustigere activiteiten, zoals een GPS tocht per fiets door de mooie Achterhoek, kunt u bij ons reserveren. Kortom: Hof van Eckberge is dé perfecte locatie voor een geheel verzorgde familiedag!

Culinaire afsluiter van de familiedag

Na alle inspanningen, sluit u uw familiedag heerlijk relaxt gezamenlijk af met een heerlijke BBQ of door gebruik te maken van ons all-inclusive buffet.

Moet u dit jaar de jaarlijkse familiedag organiseren?

Heeft u interesse om bij Hof van Eckberge de familiedag te organiseren, maar weet u niet zo goed hoe u hieraan invulling kunt geven? Neem dan contact op met ons. Wij denken graag met u mee om tot een voorstel op maat te komen en de familiedag tot een groot succes te maken!

Wilt u onze locatie vrijblijvend komen bekijken en/of een mogelijke reservering doorspreken*? Dat kan uiteraard! Maakt u dan vooraf telefonisch een afspraak*. Wij maken hiervoor tijd beschikbaar en kunnen u voorzien van een goed advies. Gezien de drukkere weekenden heeft een doordeweekse afspraak de voorkeur.

* Een afspraak is mogelijk bij groepen vanaf 15 personen. Vrijblijvend komen kijken is uiteraard altijd mogelijk tijdens onze openingsdagen, ook als u met een kleiner gezelschap wenst te komen!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.