Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 28 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Communiefeest

Een bijzondere locatie voor een bijzondere dag: het communiefeest

De communie is een belangrijk moment voor u en uw kind. Daarbij mag een mooi communiefeest natuurlijk niet ontbreken. Wij helpen u om van het communiefeest een speciale en onvergetelijke dag te maken.

Het communiefeest: een bijzondere dag

Het communiefeest is een bijzondere dag en deze wilt u natuurlijk graag samen met familie en vrienden vieren. Een communiefeest organiseren: wat vinden de kinderen eigenlijk leuk om te doen? Bij Hof van Eckberge kunt u uit verschillende arrangementen kiezen, die ervoor zullen zorgen, dat het communiefeest een succes zal worden. Bij ons kunt u terecht voor verschillende binnen- en buitenactiviteiten. Rond uw dag gezellig af met een culinair diner in ons restaurant.

Binnen en buiten activiteiten zorgen voor afwisseling tijdens het communiefeest

Een communiefeest moet jong en oud iets te bieden hebben. Bij Hof van Eckberge kunt u tussen verschillende activiteiten kiezen, zodat alle genodigden van deze dag kunnen genieten. Wij bieden u arrangementen die geschikt zijn voor jong en oud. De kinderen kunnen heerlijk spelen in ons doolhof, de kinderboerderij en de speeltuin, terwijl u onder het genot van een drankje van het communiefeest kunt genieten.

Mocht het weer toch omslaan, dan kunt u bij ons in onze sfeervolle binnenruimte met restaurant terecht. Terwijl de kinderen spelen of klimmen in onze klimstructuur, kunnen de gasten genieten van de unieke sfeer in onze prachtige binnenlocatie. Deze sfeer en afwisseling zorgt voor een bijzondere ervaring en een onvergetelijk communiefeest.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om het communiefeest op een bijzondere locatie te vieren? Neem contact met ons op voor uw communiefeest of bekijk hier onze all-inclusive mogelijkheden.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.