• Buurtfeest | Vier je buurtfeest

LET OP: de horeca en keuken binnen zijn gesloten. Bij onze buitenbar zijn wel verschillende warme en koude dranken, warme en koude versnaperingen, gebak, chips en snoep ‘TO-GO’ verkrijgbaar. Deze kunt u meenemen naar ons buitenterrein. BELANGRIJK: het nuttigen van eigen meegebrachte etenswaren, snoep en/of dranken is zowel binnen als buiten niet toegestaan.

Het is VERPLICHT vooraf online tickets te kopen via de ticketpagina. Bij een entreeticket hoort een door ons aangewezen zitplaats binnen. Onze klimstructuren, snoezelruimte, buitengebied, de bowling en lasergame zijn wél geopend.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Een buurtfeest is een leuke gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en gezellig bij te kletsen. Alleen is niet elke wijk of buurt even goed geschikt om een bruisend buurtfeest te organiseren. Ook kan het soms lastig zijn de nodige vergunningen hiervoor te verkrijgen. Hof van Eckberge biedt een ideale locatie om uw buurtfeest te organiseren. 

Buurtfeest op een bijzondere locatie

Het organiseren van een buurtfeest is vaak een hele opgave. Welke activiteiten willen we organiseren? Wat gaan we doen als het weer omslaat? Bij Hof van Eckberge kunt u altijd terecht voor zowel een gezellig diner met de buren of voor een complete dag gevuld met verschillende activiteiten. Hof van Eckberge biedt u tal van leuke arrangementen om uw buurtfeest tot een geslaagd feest voor jong en oud te maken. Wij bieden u talloze binnen- en buitenactiviteiten.

Buurtfeest voor jong en oud

Bij een buurtfeest is het altijd het leukst als iedereen, jong en oud, samen meedoet. Hiervoor beschikken wij over een grote keuze aan activiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondje bowlen op een van onze vier bowlingbanen? Doordat we onze bowlingbanen gelijkvloers aan hebben laten leggen, zijn deze ook uitermate geschikt voor mensen met een beperking, oudere mensen of mensen in een rolstoel. Liever een uitdagende activiteit? Ga de strijd met elkaar aan in onze 400m2 lasergamejungle. Daarnaast biedt Hof van Eckberge ook de mogelijkheid voor kinderen om binnen en buiten te spelen op onze klimstructuur. Er is namelijk zowel een  binnenspeeltuin als een  buitenspeeltuin bij Hof van Eckberge.

Buurtuitje met kinderen

Voor de jaarlijkse kindermiddag met alle kinderen uit de buurt, kunt u ook bij Hof van Eckberge terecht. Onze accommodatie biedt diverse faciliteiten voor kinderen t/m 12 jaar. U kunt kiezen voor onze reguliere entreeprijs en hierbij ter plekke de gewenste drankjes en lekkernijen kopen. Tevens bieden wij diverse kinderarrangementen aan die u vanaf 6 kinderen kunt reserveren. Deze arrangementen zijn inclusief entree, eten en drinken.

Buurtfeest afsluiten met een gezellig diner

Bij ons heeft u de ruime keuze uit verschillende dinermogelijkheden, maar ook uit buffet en barbecuevarianten. Als u voor de barbecues kiest, zetten wij alles voor u klaar: de barbecue staat gereed en diverse vlees en vegetarische gerechten staan voor u klaar. Ook vergeten we hierbij de kinderen niet. Onze menukaart biedt verschillende lekkere gerechten en voor de kids hebben wij een speciale kinderkaart.

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden om uw buurtfeest bij Hof van Eckberge te organiseren, neem dan contact met ons op.