Iets te vieren

Kom naar Hof van Eckberge voor een onvergetelijk feest

Heeft u iets te vieren zoals een verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een verrassende feestlocatie, een sfeervol restaurant en een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Of het nu voor kinderen geldt, waar de nadruk ligt op spelen en beleven, of voor de wat oudere doelgroepen waar de nadruk ligt op culinair genieten, bij ons maakt u uw feest pas echt compleet.

Unieke invulling van de dag

Op zoek naar een unieke invulling van een kinderfeestje, kinderpartijtje, verjaardag of communiefeest? Wij bieden u een bijzondere locatie, en veel activiteiten om de dag te vullen. Denk aan lasergamen, bowlen, spelen in de binnen- en buitenspeeltuin. Maak een rondje door de kinderboerderij, en ontdek onze dieren uit Noord- en Zuid-Amerika en Australië. Voor een schoolreisje kunt u ook bij Hof van Eckberge terecht. Wij hebben alles in huis voor een geslaagd schoolreisje, vol beleving, avontuur en ontspanning.

Uitgebreide mogelijkheden voor uw feest

Voor uw trouwfeest wilt u het allerbeste, voor u en uw gasten. Vier uw trouwdag bij Hof van Eckberge: wij helpen u graag om uw trouwdag volledig naar uw wensen in te richten. Voor een buurtfeest van jong en oud kunt u ook bij ons terecht. Wat u ook te vieren heeft, wij regelen het graag voor u! Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wilt u onze locatie vrijblijvend komen bekijken en/of een mogelijke reservering doorspreken*? Dat kan uiteraard*! Maakt u dan vooraf telefonisch een afspraak. Wij maken hiervoor tijd beschikbaar en kunnen u voorzien van een goed advies. Gezien de drukkere weekenden heeft een doordeweekse afspraak de voorkeur.

* Een afspraak is mogelijk bij groepen vanaf 15 personen. Vrijblijvend komen kijken is uiteraard altijd mogelijk tijdens onze openingsdagen, ook als u met een kleiner gezelschap wenst te komen!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.