Herfstvakantie 2023 bij Hof van Eckberge!


Ga deze herfstvakantie op avontuur bij Hof van Eckberge en ontdek ons nieuwe herfstprogramma! Volop entertainment, een mega pompoentuin, lekkere herfstspecials én je komt gratis nog een keer terug! Zo vieren we tóch nog een beetje Halloween, maar dan voor iedereen!

Lees hier alles over het programma in de herfstvakantie en boek snel en eenvoudig je tickets online om zeker te zijn van toegang!

Boek je tickets online

Dagelijks entertainment

In beide herfstvakantieweken bieden we op de doordeweekse dagen entertainment aan! Schminken, ballonnen, een goochelaar, XL bellen, je kijkt je ogen uit!

Lees meer

Pompoentuin

In onze grote pompoentuin met meer dan 1000 pompoenen maak je leukste foto's óf koop je zelf een gave pompoen om thuis te versieren. Hoeveel pompoenen tel jij?

Lees meer

Smakelijke specials

Proef onze smakelijke herfstspecials, van Pompoensoep tot Pumpkin Spice Latte óf onze nieuwe Loaded Fries met Oud Hollands Stoofvlees! Hmm, dat wordt smullen!

Lees meer

Herfstvakantie én Halloween bij Hof van Eckberge

De afgelopen 3 jaar hebben we onze bezoekers verrast met 2 spannende Halloweenavonden. Spooktochten, spellen, een goochelshow, er was van alles te doen! Vanwege de lage capaciteit (we konden maar een maximaal aantal gasten verwelkomen) hebben we besloten het dit jaar anders aan te pakken. We zorgen de héle herfstvakantie voor leuke extra’s, zodat iedereen er van kan profiteren!

Dit kun je dit jaar verwachten:

  1. Entertainment op de doordeweekse dagen

  In herfstvakantieweken is er op doordeweekse dagen dagelijks iets te beleven! Tussen 14:30 en 15:00 presenteren we een leuke act, show óf kunnen de kinderen zich laten schminken. Uiteraard is dit entertainment inbegrepen bij de entreeprijs!

  2. Pompoentuin met 1000 pompoenen

  In onze gloednieuwe pompoentuin wandel je tussen meer dan 1000 pompoenen, maak je een spannende Halloween-selfie óf koop je je eigen Halloween-pompoen! Tientallen chrysanten, maisstelen, hooibalen en kisten kleden de gezellige tuin aan. Érg leuk voor op je Insta of Facebook-feed!

  De pompoentuin is dagelijks geopend van 12:00 tot 17:00 uur, waarbij ook onze buitenbar geopend is met smakelijke herfstspecials, zoals je hieronder leest.

  3. Smakelijke herfstspecials

  In de herfstvakantie breiden we onze menukaart uit met lekker seizoensspecials. Onze buitenbar is geopend, dus je kunt je bezoek aan de pompoentuin combineren met een lekkere:

  • Pumpkin Spice Latte
  • Carrot cake
  • Loaded Fries met Oud Hollands Stoofvlees
  • Pompoensoep
  • Verschillende soorten Halloweensnoep

  Check vanaf 13 oktober onze herfst-menukaart voor meer informatie!

  Check de menukaart

  4. GRATIS Terugkombon voor een tweede bezoek!

  De hele herfstvakantie ontvangen betalende bezoekers een gratis terugkombon, waarmee je Hof van Eckberge in de periode van 01-11-2023 t/m 10-12-2023 nóg een keertje kunt bezoeken! De terugkombonnen zijn beperkt beschikbaar, dus OP=OP!

  Alleen volledig betalende bezoekers ontvangen een terugkombon. Heb je tickets met korting via een andere aanbieder, dan geldt dit niet als een volledig betalende bezoeker.

Boek optijd je tickets!

Kom jij ook langs in de herfstvakantie? Scoor vooraf online je tickets, zodat je zeker weet dat je naar binnen kunt!

Bestel online tickets

Vraag & antwoord

Zijn de activiteiten en extra's inbegrepen bij de entreeprijs?

Alle herfstvakantie-activiteiten zijn inbegrepen bij de entreeprijs! De pompoentuin en het entertainment zijn daarom voor iedereen toegankelijk! Voor de smakelijke herfstspecials betaal je uiteraard de - in de menukaart aangegeven - consumptieprijs.

Is er dit jaar geen Halloween bij Hof van Eckberge?

Dit jaar bieden we verschillende extra's aan op álle dagen van de herfstvakantie. Dit jaar bieden we geen Halloween-avonden aan zoals in 2021 en 2022, maar het evenement zal in de toekomst terugkeren!

Hoelaat is het entertainment in de herfstvakantie?

Dat verschilt per dag! We bieden de shows/acts aan in de middag. De pompoentuin en buitenbar zijn dagelijks van 12:00 tot 17:00 uur geopend!

Mogen kinderen verkleed komen?

Uiteraard! Ons herfstvakantie-team kan het zeker waarderen als je verkleed komt!