Hemelvaartsdag bij Hof van Eckberge


Beleef de leukste Hemelvaartsdag in ons belevingspark in Eibergen (Gelderland)! Ontdek bijzondere diersoorten of speel eindeloos in onze binnen- en buitenspeeltuin. Het leukste dagje uit voor jong én oud, met goede horeca en een zonnig terras!

Lees hieronder alles over de mogelijkheden op Hemelvaartsdag 2022. Koop alvast je online tickets om verzekerd te zijn van toegang, óf kies voor één van onze combi-tickets, inclusief een lunch of plateservicegerecht!

Bekijk de mogelijkheden

Lees meer informatie over de mogelijkheden op Hemelvaartsdag bij Hof van Eckberge. Spelen, eten en drinken, prijzen, we informeren je graag!

Meer informatie

Activiteiten

Boek een spannende activiteit tijdens je dagje uit. Wat dacht je van een potje bowlen óf een uitdagend avontuur in onze lasergamejungle?

Lees meer

Tickets

Boek je tickets online in onze ticketwebshop en profiteer van €0,50 cent korting! Bekijk onze combi-tickets voor een all-in prijs inclusief een lunch of plateservicegerecht.

Lees meer

Hemelvaartsdag 2022

Op donderdag 26 mei 2022 is het Hemelvaartsdag, hét moment om samen met de familie een dagje naar Hof van Eckberge te plannen! We zijn vanaf 10:00 uur geopend en onze binnenspeeltuin, buitenspeeltuin en dierentuin kunnen niet wachten om je te ontvangen!

Boek je tickets!

Dagje uit in Gelderland op Hemelvaartsdag!

Het leukste dagje uit op Hemelvaartsdag beleef je midden in de Achterhoek. Ons belevingspark is centraal gelegen tussen Doetinchem en Enschede en beschikt over tal van leuke faciliteiten: bowlen, lasergamen, speeltuinen binnen en buiten, een dierentuin én een reptielenhuis! Na je dagje uit geniet je van een hapje en een drankje in ons sfeervolle parkrestaurant, voordat je weer terugrijd naar huis. Bekijk onze online menukaart om alvast inspiratie op te doen voor een smakelijke maaltijd!

Bij mooi weer is het goed vertoeven op ons terras. Met zicht op de kinderen kun je - onder het genot van een kop koffie met een gebakje - lekker installeren in de zon. Ook opa en oma kunnen mee, zélfs als ze minder goed te been zijn. Ons park is volledig rolstoel- en rollatortoegankelijk, zodat iédereen zich kan vermaken!

Bekijk de prijzen op Hemelvaartsdag


Een leuke activiteit op Hemelvaartsdag?

Na het dauwtrappen nog even in de actieve modus blijven? Boek een bowlingbaan of ga een spannend potje lasergamen. Het is belangrijk om de bowlingbaan vooraf te reserveren, om teleurstelling te voorkomen! Lasergamen kan de hele dag, reserveren is hiervoor niet nodig.

Reserveer direct een bowlingbaan

Prijzen Bowlen

Per baan, per 25 minuten: €11,-
Per baan, per 55 minuten: €22,-
Inclusief: Hygiënische sokjes
Exclusief: Entreeprijs, je vindt deze entreeprijzen hier.
Kom je alleen bowlen én maak je geen gebruik van onze overige faciliteiten, dan hanteren wij voor volwassenen geen entreekosten. Je betaalt dan alleen de huur van de bowlingbaan. Kinderen t/m 12 jaar dienen áltijd de entreekosten te voldoen. Gebruik van onze speelfaciliteiten is gedurende het verblijf voor hen inbegrepen.

Barbecueën op Hemelvaartsdag

We hebben nog één barbecue beschikbaar op Hemelvaartsdag. Kom lekker genieten van een uitgebreid grillbuffet met verschillende vleessoorten, salades en sauzen. Vanaf 15 volwassenen kun je ons luxe barbecue-arrangement reserveren. Selecteer een grillmaster en het genieten kan beginnen! Dranken zijn gedurende de arrangementsduur inbegrepen en je hebt de gehele Hemelvaartsdag toegang tot het park!

Reserveer een barbecue