Halloween 2020 is wegens de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus geannuleerd. Gasten die reeds een ticket gekocht hebben ontvangen informatie via e-mail. We hopen je in 2021 weer te ontvangen voor een griezelige avond!

Onderstaande informatie is op dit moment derhalve niet meer geldig!

Op 24 én 31 oktober spookt het bij Hof van Eckberge! Kom na 19:00 uur griezelen met je vrienden en neem deel aan verschillende spannende activiteiten in het donker! Durf jij het aan...? Koop hier snel je tickets voor 24 oktober of hier voor 31 oktober!

Griezeltocht door het park

Bezoek onze donkere dierentuin, maar pas op, je komt duistere figuren tegen! Ben jij heldhaftig genoeg? In deze zone lopen onze griezels vrij rond en bepaal jij zelf de route door het park. Lukt het jou om veilig bij de uitgang te komen?

Spelen in het donker

Licht uit, spot aan! Onze klimstructuur is sfeervol uitgelicht, waardoor je bijna in het donker kunt spelen. Weet jij de weg naar de glijbaan nog te vinden? Of ben je bang dat je verdwaald raakt? Aan de hand van de, op 29-09 aangescherpte maatregelen, geldt voor deze activiteit een capaciteitsbeperking van 30 personen. Bij de ingang van deze zone houden we de aantallen cumulatief bij. Er kan een wachttijd ontstaan!

Halloween-pompoen snijden

Maak je eigen halloween-pompoen! Nadat je tevreden bent over het resultaat krijg je van ons een waxinelicht om thuis nog eens na te genieten van je creatie!

Prijzen Halloween

Kids € 7,50 p.p.
Volwassenen € 3,75 p.p.
*Toegang tot het park, de griezeltocht én het binnenspelen zijn inbegrepen.
 
Halloween-pompoen snijden vanaf €2,- p.p. per pompoen

Tickets 24 oktober Tickets 31 oktober

Spelregels

  • Let op: Halloween bij Hof van Eckberge is een buitenevenement. Neem bij slechte weersvoorspellingen een paraplu mee.
  • Halloween bij Hof van Eckberge is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar. Onze duistere bewoners houden afstand en passen zich aan aan de leeftijdsgroep van de kinderen
  • Halloween-pompoen snijden dient begeleid te worden door een volwassene, voor de begeleider worden geen kosten gerekend
  • Tickets zijn online verkrijgbaar. Vanwege de capaciteitsbeperking geldt: op=op
  • Tijdens halloween is onze self-servicebar geopend voor dranken, snoep en gebak
  • Het meenemen en nuttigen van meegebrachte etens- en drinkwaren is niet toegestaan