Belevingspark

In ons 25.000m² grote belevingspark kun je binnen spelen, buiten spelen, waterpret beleven, bowlen, lasergamen en nog veel meer.

Meer informatie

Dierentuin

Ontdek de dieren in ons park en ga op ECKspeditie! Het belevingspad leidt u door ons 25.000m² groot en ruim aangelegd park.

Meer informatie

Restaurant

Geniet van heerlijke All Inclusive arrangementen, lunchgerechten of plateservice. Voor kinderen is er een speciale kinderkaart.

Meer informatie

Hof van Eckberge is het nieuwe Vriendje van de FC Twente Kidsclub en Young Reds

Hof van Eckberge is sinds kort het nieuwe Vriendje van de Kidsclub en de Young Reds van voetbalvereniging FC Twente. Net als een aantal andere Vriendjes, hebben wij als bedrijf besloten FC Twente en de jeugdige fans van de club te supporten.

Young Reds en FC Twente Kidsclub

De FC Twente Kidsclub is voor de jonge fans van FC Twente tussen 1 en 12 jaar. De leden van de Kidsclub mogen met korting naar de thuiswedstrijden en zij krijgen korting in de fanstore in De Grolsch Veste. Daarnaast kunnen de leden van de Kidsclub meedoen aan leuke activiteiten:

  • wedstrijdactiviteiten
  • kinderfeestjes
  • schooltour
  • persconferentie
  • sinterklaasfeest

En het beste? Ze mogen allemaal meedoen aan de kortingsacties van de Vriendjes van de Kidsclub!

De Young Reds zijn voetbalsupporters van FC Twente tussen de 12 en 18 jaar. Young Reds krijgen de kans om goedkoper naar een thuiswedstrijd te gaan en krijgen korting in de fanstore. Ook zij mogen meedoen aan leuke activiteiten.

Kortingsacties van de Vriendjes

Als Vriendje van de Young Reds en FC Twente Kidsclub support je de jonge voetbalfans natuurlijk. Daarom hebben wij van Hof van Eckberge een actie voor de FC Twente Kidsclub-leden: Laat u ons de Kidsclubcard in combinatie met de Profpas mét pasfoto zien, dan krijgt uw kind gratis toegang. U betaalt als ouder of verzorger het reguliere toegangstarief. Daarnaast krijgt uw kind ook één gratis muntje voor een rondje lasergamen als hij/zij 7 jaar of ouder is. Let op: pér betalende volwassene kan er 1 kindje met de FC Twente pas gebruik maken van deze actie. Voor extra kinderen betaalt u dan het reguliere entreetarief. U kunt alle specifieke tickets boeken via www.hofvaneckberge.nl/tickets. Kom snel een keertje langs!

Lasergamen bij Hof van Eckberge

Als lid van de FC Twente Kidsclub krijgt uw kind gratis een rondje lasergamen bij ons. We hebben een grote lasergame jungle op ons terrein van ongeveer 400 m², verdeeld over twee verdiepingen. Hier zijn allemaal licht- en geluidseffecten, oftewel een spannende game staat u te wachten. Uitgerust met een speciaal vest met sensoren en een lasergun kan het spel beginnen. Sluip door de gangen, houd uw doelwit in de gaten en pas op voor de tegenstanders! Bij Hof van Eckberge kunt u trouwens niet alleen maar lasergamen. Op ons terrein is van alles te beleven! Kom eens een kijkje nemen op onze kinderboerderij! Of ga lekker ravotten in de binnen- en buitenspeeltuin! Of toch liever op expeditie in onze doolhof? We zien u graag!

Aanmelden FC Twente Kidsclub en Young Reds

Zijn uw kinderen ook fan van FC Twente en wilt u uw kind aanmelden voor de FC Twente Kidsclub of de Young Reds? Dat kan! Het lidmaatschap van de FC Twente Kidsclub of de Young Reds bedraagt € 20,- voor een heel seizoen (1-7 tot 30-6). Lees meer over het lidmaatschap van de FC Twente Kidsclub en de Young Reds of regel gelijk een lidmaatschap via FC Twente!