Je vindt hier de vragen die het meest aan ons worden gesteld door onze bezoekers.

Van onze acties zie je hieronder de informatie over o.a. de inlevertermijn. Staat de locatie van uitgifte niet meer in het overzicht hieronder, dan is de inlevertermijn verstreken.

Online ticketverkoop

Om zeker te zijn van toegang raden we je aan om vooraf online tickets te kopen. Gasten met vooraf gekochte tickets hebben voorrang op gasten zonder tickets.

Tickets zijn verkrijgbaar in onze ticketwebshop.

Mogen kinderen t/m 16 jaar zonder begeleiding naar binnen?

Kinderen t/m 16 jaar dienen altijd onder begeleiding van een volwassene (21 jaar of ouder) te zijn tijdens het gehele verblijf.

Mag ik mijn hond mee naar binnen nemen?

Bij Hof van Eckberge zijn zowel binnen als in het buitenterrein alleen erkende hulphonden toegestaan. Hof van Eckberge heeft wél 3 hondenkennels gratis beschikbaar. Het is verstandig om deze te reserveren, zodat ze niet allemaal bezet zijn als je bij ons arriveert. Je kunt hiervoor een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam, datum en tijd waarop je de kennel wilt reserveren. De kennels zijn ca. 1 x 1,5 meter en voorzien van een waterbak voor de hond. Je krijgt zelf een sleutel mee waarmee je tijdens het verblijf bij de kennel kunt komen en bij de hond kunt.

Mag ik een bolderkar meenemen?

Bolderkarren zijn in ons park én restaurant niet toegestaan i.v.m. de breedte van de paden en de schade aan kozijnen/deurposten.

Is het verplicht om vooraf online (combi-)tickets te kopen?

Om zeker te zijn van toegang raden we je aan om vooraf online tickets te kopen. Gasten met vooraf gekochte tickets hebben voorrang op gasten zonder tickets.

Tickets zijn verkrijgbaar in onze ticketwebshop.

Kan ik ook telefonisch of per mail reserveren voor (combi-)tickets?

Het is helaas niet mogelijk om voor (combi-)tickets telefonisch of per mail te reserveren. Dit kan uitsluitend via onze website bij hofvaneckberge.nl/tickets.

Mag ik eigen eten/drinken meenemen en nuttigen in het park (binnen en/of buiten)?

Nee, het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen in ons belevingspark. Dit omdat wij zélf alles verkopen in ons park.

Kan ik mijn auto opladen bij Hof van Eckberge?

Dat kan! Hof van Eckberge heeft 4 laadpalen voor elektrische auto's. Deze hebben een capaciteit van 11kw en de laadpalen zijn geschikt voor een type 2 laadkabel. Er zijn kosten verbonden aan het laden.

Ik ben iets verloren tijdens mijn bezoek, is dat gevonden?

Vul het contactformulier in en wij komen daar dan bij je op terug. Hof van Eckberge is niet aansprakelijk voor verlies van, schade aan of diefstal van persoonlijke eigendommen.

Moet ik bij Hof van Eckberge betalen om te parkeren?

Het parkeren is bij Hof van Eckberge altijd gratis. We hebben vooraan bij de entree ook 2 parkeerplaatsen voor minder validen. Hof van Eckberge heeft óók 4 elektrische oplaadpunten voor auto's.

Ik heb een kidsclubkaart van FC Twente

De 1 + 1 actie van FC Twente werkt als volgt: Diegene met de Kidsclubkaart heeft gratis entree. De ingevulde Kidsclubkaart met foto en de Profpas dienen bij de receptie getoond te worden. LET OP: per FC Twente kidsclublid geldt 1 volledig betalende volwassen bezoeker. Een volwassene met een kortingsticket geldt niet als betalende bezoeker. Een abonnementhouder geldt niet als betalende bezoeker. Voor de overige gasten kunt u via onze website tickets boeken. U kunt voor zowel de FC Twente Kidsclubkaarthouder als de extra personen een ticket selecteren in de webshop.

FC Twente clubkaarten zijn - net als andere vrijkaarten - niet geldig op feestdagen.

Ik heb een cadeaubon van Stichting Kinderhulp

Het boekje bevat entreetickets voor 4 personen. Je kunt je - tijdens openingstijden melden bij onze receptie en met 4 personen gratis naar binnen in ons park. De bonnen zijn geldig van 28 juni t/m 30 september 2024. Na 30 september 2024 vervalt de geldigheid.

Reserveren van tickets met cadeaubonnen van Stichting Kinderhulp is niet mogelijk.

Ik heb een voucher van Hof van Eckberge zelf

Je kunt tickets reserveren met een voucher door in de ticketwebshop het ticket 'Ik heb een Voucher/Ich habe ein Voucher' te selecteren en het aantal vrijkaarten in te voeren. Voor de overige gasten kunnen losse of combitickets geboekt worden.