U vindt hier de vragen die het meest aan ons worden gesteld door onze bezoekers.

Van onze acties ziet u hieronder de informatie over o.a. de inlevertermijn. Staat de locatie van uitgifte niet meer in het overzicht hieronder, dan is de inlevertermijn verstreken.

 • Gelden er nog corona-beperkingen bij Hof van Eckberge?

  Sinds 26 november gelden er aanvullende maatregelen. Klik hier Voor meer informatie.

 • Online ticketverkoop

  Om de bezoekersaantallen te kunnen reguleren is het verstandig om vooraf online tickets te kopen via onze ticketpagina. Je koopt via onze website een kaartje voor de datum waarop je ons wenst te bezoeken. Mocht Hof van Eckberge wegens drukte vol zitten, dan hebben gasten met een online ticket áltijd toegang tot het park.

  Heb je online een entreeticket gekocht, maar heb je op de dag van de geplande komst last van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius, blijf dan thuis! Alleen op deze manier kunnen wij bijdragen aan de bestrijding van het Corona virus.

 • Welke corona-maatregelen hanteert Hof van Eckberge

  Klik hier voor de RIVM-maatregelen die Hof van Eckberge hanteert.

 • Gaat Kerst 2021 nog door bij Hof van Eckberge?

  Op dit moment zijn we bezig met het vaststellen van onze werkwijze aan de hand van de persconferentie van 26-11-2021. Eind deze week (3-12-2021) komen we met meer informatie.

 • Mogen kinderen t/m 16 jaar zonder begeleiding naar binnen?

  Kinderen t/m 16 jaar dienen altijd onder begeleiding van een volwassene (21 jaar of ouder) te zijn tijdens het gehele verblijf.

 • Mag ik mijn hond mee naar binnen nemen?

  Bij Hof van Eckberge zijn zowel binnen als in het buitenterrein alleen erkende hulphonden toegestaan. Hof van Eckberge heeft wél 3 hondenkennels gratis beschikbaar. Het is verstandig om deze te reserveren, zodat ze niet allemaal bezet zijn als je bij ons arriveert. Je kunt hiervoor een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam, datum en tijd waarop je de kennel wilt reserveren. De kennels zijn ca. 1 x 1,5 meter en voorzien van een waterbak voor de hond. Je krijgt zelf een sleutel mee waarmee je tijdens het verblijf bij de kennel kunt komen en bij de hond kunt.

 • Is het verplicht om vooraf online (combi-)tickets te kopen?

  Het is verstandig om vooraf online tickets via de ticketpagina te bestellen. Mocht Hof van Eckberge vol zitten, dan hebben gasten met vooraf gekochte online tickets voorrang ten opzichte van gasten zonder tickets.

 • Kan ik ook telefonisch of per mail reserveren voor (combi-)tickets?

  Het is helaas niet mogelijk om voor (combi-)tickets telefonisch of per mail te reserveren. Dit kan uitsluitend via onze website bij hofvaneckberge.nl/tickets.

 • Mag ik eigen eten/drinken meenemen en nuttigen in het park (binnen en/of buiten)?

  Nee, het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen in ons belevingspark. Dit omdat wij zélf alles verkopen in ons park.

 • Ik ben iets verloren tijdens mijn bezoek, is dat gevonden?

  Je kunt hierover een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen daar dan bij je op terug. Hof van Eckberge is niet aansprakelijk voor verlies van, schade aan of diefstal van persoonlijke eigendommen.

 • Moet ik bij Hof van Eckberge betalen om te parkeren?

  Het parkeren is bij Hof van Eckberge altijd gratis. We hebben vooraan bij de entree ook 2 parkeerplaatsen voor minder validen. Hof van Eckberge heeft (nog) geen elektrische oplaadpunten voor auto's.

 • Ik heb een jaarabonnement

  In verband met onze sluiting zijn de jaarabonnementen tijdelijk niet bruikbaar geweest. Om onze jaarabonnementhouders hierin tegemoet te komen hebben wij besloten om de einddatum van alle jaarabonnementen te verlengen. Onze jaarabonnement houders hebben hier een persoonlijke e-mail over ontvangen met daarin de nieuwe einddatum. Geen e-mail ontvangen? Stuur dan even een e-mail met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Ik heb een clubkaart van FC Twente

  De 1 + 1 actie van FC Twente is vanaf september 2021 weer geldig. Diegene met de Clubkaart heeft dan gratis entree (per lid 1 betalende bezoeker). Een abonnementhouder geldt niet als betalende bezoeker. Voor de overige gasten kunt u via onze website tickets boeken. Komt u op of na 18 oktober dan kunt u voor diegene(n) met de FC Twente Clubkaart ook een ticket selecteren in de webshop.

 • Ik heb een voucher van Hof van Eckberge zelf

  De vouchers die door Hof van Eckberge zelf zijn uitgegeven zijn vanaf 17 oktober weer geldig. Selecteer in de ticketwebshop het ticket 'Gratis entree/Eintritt voucher' en voer het aantal vrijkaarten in. Voor de overige gasten kunnen losse of combitickets geboekt worden.

 • 1