Vier de leukste familiedag bij Hof van Eckberge!

De meeste families kennen de traditie van de jaarlijkse familiedag. Gezellig met de hele familie op pad en allerlei leuke activiteiten ondernemen en natuurlijk gezellig eten. Voor het organiseren van een familiedag of familiefeest rondom Zwolle (60 minuten afstand) bent u bij Hof van Eckberge aan het juiste adres!

De perfecte locatie in omgeving Zwolle voor de familiedag

Hof van Eckberge is de ideale locatie voor een onbezorgde familiedag. In onze belevingswereld met dierentuin kunnen de kinderen de hele dag spelen. Bij mooi weer kunt u genieten op het terras, terwijl de kids zich vermaken in de zand- en water-speelzone, op de houten klimtoestellen, de kabelbaan en de gigantische air trampoline.

Met de hele familie kunt u een wandeling maken in onze dierentuin over ons belevingspad met verschillende bijzondere dieren. Is het weer minder, dan kunt u bij ons binnen terecht. Wij beschikken over een indoor klimstructuur van 3 verdiepingen waar kids van alle leeftijden een onvergetelijke dag beleven.

Gaat u graag de strijd met elkaar aan? Huur dan voor één of meerdere uren bij ons een bowlingbaan of speel een potje lasergame met en tegen elkaar: succes verzekerd!

Boek online een familiedag Bel direct

Outdoor activiteiten

Hof van Eckberge ligt in een prachtige natuurlijke omgeving, omringd door bossen en veel groen. Op ons park is het mogelijk om gedurende de hele dag of een dagdeel gebruik te maken van ons (afgeschermde) strandpaviljoen. Wij zorgen ervoor dat de koelkasten gevuld zijn, zodat u met de hele familie van een onbezogde dag kunt genieten.

Tot slot is het ook mogelijk om via Hof van Eckberge verschillende sportieve activiteiten te ondernemen. Kanoën, boogschieten, steppen en raften zijn een van de mogelijkheden. Maar ook wat rustigere activiteiten, zoals een GPS tocht per fiets door de mooie Achterhoek, kunt u bij ons reserveren. Kortom: Hof van Eckberge is dé perfecte locatie voor een geheel verzorgde familiedag!

Culinaire afsluiter van de familiedag

Na alle inspanningen, sluit u uw familiedag heerlijk relaxt gezamenlijk af met een heerlijke BBQ, lekkere pannenkoeken of door gebruik te maken van ons all-inclusive buffet.

Moet u dit jaar de jaarlijkse familiedag organiseren?

Heeft u interesse om bij Hof van Eckberge de familiedag te organiseren, maar weet u niet zo goed hoe u hieraan invulling kunt geven? Bekijk onze familiedag arrangementen. Wij denken graag met u mee om tot een voorstel op maat te komen en de familiedag tot een groot succes te maken!