De Drive-Thru en Bezorgservice STOPT

Na 3 succesvolle maanden met véél tevreden Stampot-genieters en Pannenkoeken-eters stoppen we per 6 februari met onze Drive-Thru en Bezorgservice. We gaan druk aan de slag met nieuwe plannen en de voorbereidingen voor de heropening van ons park.

We willen graag iedereen bedanken die op welke wijze dan ook ons park gesteund heeft door het bestellen van een lekker gerecht of het doen van een donatie in de webshop.

XL Stamppot Drive-Thru

Bij Hof van Eckberge doen we niet aan stilzitten! We lanceren een nieuw concept, om jullie zélfs tijdens onze parksluiting te kunnen voorzien van een culinair verwenmoment.

NIEUW: Bij Hof van Eckberge in Eibergen staat vanaf 12 november een XL Stamppot Drive-Thru opgebouwd! Je kunt terecht voor een heerlijke stamppot (bekend van onze winterbuffetten en de Eckberge Kerstpakkettenmarkt), diverse vleessoorten én garnituren. Om het aanbod compleet te maken behoren ook onze Wereldse Pannenkoeken tot het assortiment! Kom lekker eten afhalen in Eibergen!

Direct bestellen

Bestellen voor morgen, overmorgen of volgende week is ook mogelijk, de bestelomgeving is 7 dagen per week geopend.

Geniet samen van een Hollandse stamppot met rookworst, speklap en/of hachee. De verschillende tafelzuren maken het gerecht compleet. Wil iedereen zijn eigen soort stamppot? Geen probleem! Je selecteert in de online webshop snel en eenvoudig je voorkeuren. Met het hele gezin aan de boerenkool, zuurkool of stamppot wortelen kan natuurlijk ook, we bieden verschillende complete 4- en 6-persoons stamppot pakketten!

Geen stamppot liefhebber, maar toch genieten van een snelle, lekkere afhaalmaaltijd? Onze Wereldse Pannenkoeken zijn in verschillende varianten te bestellen! Ga voor een pannenkoek met spek, kaas of juist een naturel. Ook onze Kinderpannenkoek Fiësta staat op het menu.

LET OP: Kijk op hofvaneckberge.nl/bestel voor de actuele openingstijden.

Erwtensoep

Een heerlijke winterse soep vooraf? Onze erwtensoep is verkrijgbaar in de Drive-Thru! Goed gevulde erwtensoep met rookworst en varkensvlees die je warm meekrijgt, maar ook kunt opwarmen op een door jou gewenst moment!

Eten bezorgen in Eibergen

Het is ook mogelijk om jouw bestelling te laten bezorgen in Eibergen. We bezorgen de stamppotjes en pannenkoeken in heel Eibergen, zodat je je huis niet hoeft te verlaten en toch lekker kunt genieten! Wil jij je eten ook thuisbezorgd in Eibergen? Bestel op hofvaneckberge.nl/bestel

Dessert of lekkernij bij koffie

Een winterse maaltijd moet afgesloten worden met een lekker dessert. In onze dessertbox vind je diverse zoete lekkernijen, waaronder: muffins, brownies en mini-donuts. Niet alleen lekker als dessert, maar ook bij de koffie!

Liever een andere dag genieten?

Dat kan! Onze stamppotten én pannenkoeken zijn vers en kunnen dus ook de volgende dag worden opgewarmd in de pan, magnetron of oven. Geniet wanneer jij wil, want je kunt onze stamppotten zelfs invriezen.

Hoe werkt de Drive-Thru?

  1. Bekijk hier onze menukaart en bestel online jouw gerechten*.
  2. Geef zélf aan hoe laat en op welke dag je je bestelling wenst af te halen bij Hof van Eckberge.
  3. Rij 5 minuten voor de aangegeven tijd de Drive-Thru op de parkeerplaats binnen en jouw bestelling staat binnen no-time voor je klaar!
  4. Eet smakelijk!

*Heb je geen internet of smartphone? Geen probleem, je kunt een bestelformulier krijgen bij onze Drive-Thru. Houd er wel rekening mee dat de bereidingstijd wat langer kan zijn als je niet vooraf besteld hebt.

Souvenirs en schoencadeautjes

De leukste artikelen uit onze park-shop kun je ook terugvinden in de bestelomgeving! Op zoek naar een leuk souvenir of cadeautje? Steun ons en voeg een pluche knuffel toe aan je bestelling. Je kunt deze meekrijgen bij de bestelde gerechten, maar je bent ook van harte welkom in de Drive-Thru als je uitsluitend een knuffel komt ophalen!

Stamppotten

Bestellen

Desserts

Bestellen

Souvenirs

Bestellen