Workshops

Zoek je een leuke activiteit voor een kinderfeestje, schoolreisje of wil je samen met kinderen iets creatiefs doen? Volg dan een workshop koken, schilderen of muziek bij Hof van Eckberge in Eibergen.

Maak samen heerlijke gerechten tijdens de Tapaskookworkshop

Bij Hof van Eckberge kunt u reserveren voor de Tapaskookworkshop. Voor jong en oud hebben we een leuke culinaire uitdaging om in onze kookstudio de lekkerste gerechten te bereiden. Onder begeleiding van onze koks én voorzien van een schort gaat u aan de slag om er echt wat lekkers van te maken. Wij beschikken over alle materialen en apparatuur in onze professionele kookstudio, welke sfeervol is gelegen direct naast onze keuken. We kunnen zelfs voor groepen tot 30 personen een kookworkshop geven! De kosten voor de tapas workshop bedragen €32,50 per persoon (minimaal 8 personen).

Word een stermuzikant met onze muziek workshop

Bespeel samen Afrikaanse trommels met een workshop 'Djembé', doe mee met een ‘Junkjam’ op afval zoals kliko’s, olievaten en autovelgen. Of drum met je handen op een echte ‘Cajon’. Tijdens de workshop leer je alles over de diepe tonen van de bass en de hoge tonen van de snare of slap.

De muziekworkshops zijn bij Hof van Eckberge uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van onze eigen faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan de bowlingbaan, de lasergame, de losse toegang tot het belevingspark, één van de all-inclusive arrangementen of een diner in het restaurant.

Workshop reserveren

Maak een middagje spelen compleet met een creatieve workshops. Wil je meer weten over de workshops? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. 

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
facebook_page_plugin

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.