Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Waterpark

Maak van een warme dag één groot feest. Beleef tijdens kinderfeestjes, schoolreisjes of een dagje uit met het gezin dikke waterpret in het waterpark van Hof van Eckberge in Eibergen.

Waterpret voor kleine en grote kinderen

Kom met water spelen in ons waterpark. Trek uw kinderen oude kleren, laarzen of zwemkleding aan en laat ze als bij toverslag veranderen in een gevaarlijke piraat, kapitein of matroos van de waggelboot. Of laat ze met de waterpomp water uit de verste krochten van de aarde halen of laat ze grote zandkastelen in de zandbak bouwen. Even wat ontspanning? Koel lekker af in de neveltuin. Welke avonturen gaan uw (klein)kinderen allemaal beleven met water?

Bijkomen op het terras

Geniet op het nabijgelegen rookvrije terras van diverse hapjes en drankjes. Maak een keuze uit verschillende bittergarnituren, snacks, fris, bieren en wijnen en kijk vanaf uw luie stoel op het terras uit over het waterpark. Wilt u verder genieten van het warme weer in strandsfeer? Bezoek dan ons sfeervolle strandpaviljoen en kom barbecueën (op reservering).

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.