Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Strandpaviljoen

De leukste kinderfeestjes, familiedagen of ontspannen dagjes uit met het gezin viert u natuurlijk het liefst op een plek waar de zon altijd schijnt. Kies voor ons gezellige strandpaviljoen, gelegen in het groene Hof van Eckberge in Eibergen en ervaar het unieke zon-zee-en strand gevoel van Gelderland.

Ontspanning en plezier voor ouders en kinderen

Ziet u het al voor zich? De kinderen verspreiden zich enthousiast naar de aangelegen speeltuin, kinderboerderij, en het volleybalveld. Zij vermaken zichzelf de komende uren prima. U begint weg te dromen in de kussens van onze comfortabele loungebanken op het terras van het strandpaviljoen. Een groot schaduwdoek boven u houdt uw drankjes koel. Dit is zomaar een idee om een vrije dag met je familie in te vullen. Of bouwt u liever een feestje? In het strandpaviljoen kan het allemaal.

Een veelzijdige plek voor feesten met kinderen

Het strandpaviljoen is een locatie bij uitstek voor kinderfeesten en feesten met kinderen. Op het terrein om het strandpaviljoen heen is voor iedereen wat leuks te doen. Eet, drink, ontspan, dans en speel. Kortom, feest vieren met vrienden, je familie, buurt of vereniging doet u in ons strandpaviljoen.

Gezellig en lekker eten in het strandpaviljoen

Geniet in het strandpaviljoen van diverse frisdranken, koffie, thee, wijnen en bieren. Krijgt u trek? Schuif samen aan voor een heerlijke barbecue (op reservering), lunch of diner.

Reserveren en boekingen

Het hele strandpaviljoen afhuren is mogelijk. Neem voor boekingen vrijblijvend contact op met onze medewerkers. De huur van het strandpaviljoen bedraag €50,- per dag.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.