Lasergamen

Maak van een kinderfeestje, schoolreisje, teamuitje of gewoon dagje / avondje uit een unieke gebeurtenis. Ga samen lasergamen bij Hof van Eckberge in het Gelderse Eibergen.

Prijzen lasergamen

Tijdens openingstijden € 4,- per heat van 6 minuten (per persoon)
De prijs van de lasergame is exclusief de geldende entree. De actuele entreeprijzen vindt u hier.
Op woensdag, donderdag en vrijdag (buiten de landelijke schoolvakanties en feestdagen) heeft iedereen van 13 jaar en ouder gratis entree.
Lasergamen is mogelijk vanaf +/- 7 jaar en onze lasergame is rolstoeltoegankelijk.

Lasergamen, een meeslepend avontuur

Trek een lasergamevest aan, pak de lasergun en treed binnen in een donkere jungle van ruim 400m² waar het gevaar overal op de loer ligt. Vanaf nu is het ieder voor zichzelf. Of toch niet en spant u samen met een vriend? Hoe u het ook aanpakt, zorg ervoor dat u met de lasergun straal zoveel mogelijk tegenstanders raakt, want daar krijgt u punten voor. Komt u straks als held uit de strijd?

Een hapje eten voor of na het lasergamen?

Wil je voor lasergamen eerst energie op doen, of juist na de strijd je energiereserves aanvullen? Maak dan gebruik van ons luxe buffet en diverse bittergarnituren in het restaurant. Vraag ons bij speciale wensen naar de mogelijkheden.

Lasergamen voor mensen met een beperking

Ook mensen met een beperking kunnen bij Hof van Eckberge meedoen aan lasergamen. De arena is uitgerust met een rolstoel toegankelijk gedeelte. Vanuit het eerste ‘rolstoel shootingpoint’ ter wereld, omgeven door muurtjes met verlaagde schietgeulen komt de overwinning nu wel heel dichtbij.

Openingstijden en reserveren

Meedoen mag vanaf 7 jaar en wij kunnen u op de dag zelf aangeven met hoeveel personen u tegelijk kunt lasergamen. Voor deelname overdag is reserveren niet mogelijk. Muntjes voor deelname zijn verkrijgbaar bij de receptie en bar. Met een lasergame starten kan meerdere keren per uur. Op de deur van de lasergame ingang staat de eerstvolgende begintijd aangegeven. Wenst u na 17.00 uur te gaan lasergamen? Deze heats kunt u voorafgaand aan uw bezoek online of telefonisch reserveren.

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.